Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Savas Tanricasi

yalaniste Çevrimdışı
22 Ağu 2015
245
331
Yine bir firsat buldum ve ziyaret ettim Aylini.
namini bilmeyen yoktur zaten. Yatakta tam bir savasci. Yanindan ayrilirken bacaklarinizda derman kalmamistir.
herkesin bildigi meshur koridorda basliyor hersey. Yatakta keyifle son buluyor.
Enerjisi cooook asiri yuksek. Bicir bicir bir karakter. Gulup eglenelebileceginiz, kafa dagitabileceginiz bir insan.

kusuru yok mu? Elbetteki var. Ortlama 30 denemede 1 kere gorusebilirsiniz. Ama inanin ona da deger.
Hersey icin tesekkurler @AylinAylin

Sirius Çevrimdışı
19 Tem 2020
15
40
46
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çarpıldınız galiba. 😂

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,228
1,932
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
namini bilmeyen yoktur zaten. Yatakta tam bir savasci. Yanindan ayrilirken bacaklarinizda derman kalmamistir.
Enerjisi cooook asiri yuksek. Bicir bicir bir karakter. Gulup eglenelebileceginiz, kafa dagitabileceginiz bir insan.

kusuru yok mu? Elbetteki var. Ortlama 30 denemede 1 kere gorusebilirsiniz. Ama inanin ona da deger.
Paylas için tesekkurler.Yakindir o koridorda yürümek 🤣

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylinzedeler olarak sendikalaşmamız lazım gibi duruyor :)

kendisiyle ilgili randevu sürecinde kendi yaşadığımı iletmek isterim. İlk görüşmemizde yanılmıyorsam 10 gün gibi önceden mesajlaştık. Ajandasındaki boşluğa uyacağımı belirttim. 2. görüşmemde 5 gün önceden temasa geçtim, yaklaşık önüne de 1 hafta opsiyon verdim. her ikisinde de tek kertede işimizi çözdük.

ya şimdi avukatlığını yapmış gibi olmayayım lütfen böyle algılanmasın. ama part-time bir pembiş, sitedeki en popüler pembişlerden biri, günde belirli sayıda görüşme, arz-talep dengesinde talep sürekli artıyor, arz sabit.. Gene koridordan geçmişsiniz, selam olsun o koridordan geçen nice yiğitlere :)

yalaniste Çevrimdışı
22 Ağu 2015
245
331

kendisiyle ilgili randevu sürecinde kendi yaşadığımı iletmek isterim. İlk görüşmemizde yanılmıyorsam 10 gün gibi önceden mesajlaştık. Ajandasındaki boşluğa uyacağımı belirttim. 2. görüşmemde 5 gün önceden temasa geçtim, yaklaşık önüne de 1 hafta opsiyon verdim. her ikisinde de tek kertede işimizi çözdük.

ya şimdi avukatlığını yapmış gibi olmayayım lütfen böyle algılanmasın. ama part-time bir pembiş, sitedeki en popüler pembişlerden biri, günde belirli sayıda görüşme, arz-talep dengesinde talep sürekli artıyor, arz sabit.. Gene koridordan geçmişsiniz, selam olsun o koridordan geçen nice yiğitlere :)

hocam bizimki isyan degil zaten tatli bir sitem :)

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de Aydın(lin)lenmek istiyorum yaa..🥺

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087

Sendika işi sıkıntı, Harranlı olun.😂😂

Diğer cümleler cuk oturmuş, utandım.☺☺ Ne güzel ifade etmişsin derdimi.🙈🤭

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Elektrik kaynaklı değil, tanrıça deyince şey ettiydim. Tanrıçanın sopası yok ki diyecektim ama sopanız da varmış galiba. 🤣

Var ya, olmaz mı 😂😂 Esprilere espri katan bir Cavidan'ımız var ama korkmaya gerek yok, dekor amaçlı kullanılıyor kendisi.☺☺

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Sevgili @yalaniste ,

Sana da gecikmeli teşekkür yazım için özür borçluyum ama biliyorum ki sen beni zaten affedrrsin.🤗

5 mi oldu 6 mı, saymadım ama her seferinde gülüp eğlendiğim, keyifli vakit geçirdiğim ama ciddi şekilde denk gelme sorunum olan kişilerdensin maalesef ama çok seviliyorsun.🤗😘

Harika yorumların ve "savaş tanrıçası " benzetmen için ekstra teşekkürler.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle, şansımız bol olsun.😋😘

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 🙋🏼‍♀️😘

yalaniste Çevrimdışı
22 Ağu 2015
245
331
Sevgili @yalaniste ,

Sana da gecikmeli teşekkür yazım için özür borçluyum ama biliyorum ki sen beni zaten affedrrsin.🤗

5 mi oldu 6 mı, saymadım ama her seferinde gülüp eğlendiğim, keyifli vakit geçirdiğim ama ciddi şekilde denk gelme sorunum olan kişilerdensin maalesef ama çok seviliyorsun.🤗😘

Harika yorumların ve "savaş tanrıçası " benzetmen için ekstra teşekkürler.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle, şansımız bol olsun.😋😘

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 🙋🏼‍♀️😘
Ne demek hic onemli degil. Tanidgima cok sevindigim cok degerli bir insansin. Asiri yuksek enerjin sayesinde gunumuze pozitif pozitif enerji veriyorsun. Kendine coook dikkat et, sen de cok seviliyorsun :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,238
334
Geçmiş olsun hayat dar uzun koridorlardan ibaret değilmiş :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Hatta yürümeye çalışanı yürütmediği de rivayetler arasında.

Ahahah, bu rivayetler çok tehlikeli bir hal almaya başladı, koridorun rengini değiştirmeyi düşünüyorum. 😂😂 Yakında koridorda kayboldum mesajları okuyabilirsiniz. 😂😂😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Gelecem hafiza tazelemeye de sen hep yogunsun :)
Bir hanimefendi icin cok guzel demistin sadece onu hatirliyorum :)

Ahahah, bu yoğunluk da benim handikabım ne yapalım. 🙈 Hem AylinAylin hem KariyerAylin olmak zor malum... 😑

Dedim, fizik çok iyi! 🤭🤭 Benim hayatımda, " SEZARIN HAKKI SEZAR'A kuralı işler. 😋

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ne demek hic onemli degil. Tanidgima cok sevindigim cok degerli bir insansin. Asiri yuksek enerjin sayesinde gunumuze pozitif pozitif enerji veriyorsun. Kendine coook dikkat et, sen de cok seviliyorsun :)

Sen de çok seviliyorsun @yalaniste ciğim, enerjimi aslında senin gibi pozitif insanlarla karşılaşmış olmama da borçluyum, siz pozitifler; iyi ki varsınız... 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar