Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sarı yıldıza yakışırSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Çok çok güzel olmuş çok yakışmış sexi hatunSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Teşvik, bolluk, samimiyet, arkadaşlık ve neşeli vs... anlamları taşıyan bu renkten çok hoşlandığımı hiç fark etmemiştim.Sarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Fevri olmayın Eylül hanimcigim.Pardon o zaman ben fevri davrandım özür dilerim
Sory valla o an başka birine kızıp patladımFevri olmayın Eylül hanimcigim.![]()
Sarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
SıraylaBen bir de mavi rica ediyorum. Var mi gardropta gerekli malzeme?
Öyle olsunSırayla
Teşekkür ederimsarı zeka ve aklın rengi olmasıdır. Sarı renk psikolojisi, umut, mutluluk, neşe ve eğlence sunan, canlandırıcı ve aydınlatıcı, göz kamaştırıcı en parlak ışık huzmesidir
netten alıntıdır))
Muhteşem görünüyorsunuz, yanına Lacivert güzel yakışırSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Kesinlikle sarı lacivertMuhteşem görünüyorsunuz, yanına Lacivert güzel yakışır![]()
Yaz gelmiş sarı ile yakışmışSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Fenerbahçe hayattırKesinlikle sarı lacivert
Sarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Teşekkür ederimSarı renk yansımayı,özgüveni çağrıştırır.Halen ilk gördüğüm gibisin,muhteşemsin.Nazar değmesin
Teşekkür ederimyağmurlu,bulutlu istanbul havasına güneş gibi doğdunuz vallahi![]()
Teşekkür ederimgünaydın diyerek başlıyayım sarı yakışmış bu arada memişler tam benim tarzım inşallah tanışırız
Bende sariyi seviyorumen çok sevdiğim ve beğendiğim renk çok yakışmış
Ha haBen de sarının arkasında saklanmayı becerememiş gün yüzüne çıkmaya hazır şeyleri görünce yaratana sığındım![]()
Sarı lacivert en asil renkSarının saklamaya çalıştığı birşeyler var ama çokta başarılı olamamışSarıyı bir lacivertin yanında birde senin üzerinde seveceğim anlaşılan
![]()
sarının içndekiler şahane asılSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
MantıklıSarı yakışmış ama ojeler de lacivert olabilirdi
Sarı renk te bir insana bu kadar yakışır çok yakışmış❤.....
Ben de sarının arkasında saklanmayı becerememiş gün yüzüne çıkmaya hazır şeyleri görünce yaratana sığındım![]()
sarının içndekiler şahane asıl![]()
Teşvik, bolluk, samimiyet, arkadaşlık ve neşeli vs... anlamları taşıyan bu renkten çok hoşlandığımı hiç fark etmemiştim.
@STAREYLÜL farkı mı? Rengi taşıyan siz olduğunuz için mi hoşuma gitti bilemedim![]()
Teşekkür ederimal sana şimdi ziyaret etmek için bir bahane dahaçok yakışmış
![]()
Teşekkür ederimGökkuşağının bütün renkleri sana çok yakışıyor fıstık![]()
Teşekkür ederimaşşşşşırı yakışmış![]()
Bizde açına sığınsak hatta sarılsak sımsıkıSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Henüz hatirladigim bir türkü yok sarı adına.Sarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Teşekkür ederimHenüz hatirladigim bir türkü yok sarı adına.Ama giyen kişiye yakışiyorsa yaz kış farketmez.Giyiniz
![]()
Sarının büyüsümü Starın büyüsümü bilemedim bence Starın büyüsüSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Tabi ki fenerbahçeliyimSarıyı lacivertsiz hiç sevmem ama nedense bu fotoda sarıyı tek sevdim
Demek ki, Fenerbahçem gibisiniz artık bende @STAREYLÜL hanım![]()
Teşekkür ederimSarının büyüsümü Starın büyüsümü bilemedim bence Starın büyüsü![]()
Cok tesekkur ederm seviliyorum diyelimForumda bu kadar ay önceki konuları hala popüler ve yanıt olan başka bir pembiş daha yoktur heralde
Buda sizin başarınız Eylül hanım @STAREYLÜL
Onun dışında her kareniz ayrı bir olay fizik desen dillere destan , göğüslere değinmiyorum bile![]()
En sevdiğim elbisem zatenBir elbisenin güzelliği, tamamen çıkarıldığında anlam kazanır.![]()
O halde soymanız dileğiyleBir elbisenin güzelliği, tamamen çıkarıldığında anlam kazanır.![]()
Sarı çiçekSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Eylül hanım sarı yakışmış süper olmuşsunuzSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Eylül hanım musade ederseniz neden olmasınO halde soymanız dileğiyle![]()
O halde soymanız dileğiyle![]()
Geçmesin etkiDilek, tutuldu mu bilmem; ancak ben hala etkisindeyim!
Eylül hanım sari size yakışmiş yaz da olsa kış da olsa süper yazmakla kelmiler yetmezSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Tesekkur ederim,Sarı elbiseyi aslında çok fazla sevmem, ama o kadar yakışmış ki![]()
LimonSarı giymek yaz mı ? Kış mi ? Bilemediğimiz şu günlerde sariya sığındım Ekli dosyayı görüntüle 46355Ekli dosyayı görüntüle 46356Ekli dosyayı görüntüle 46357
Cok teşekkür ederimSarı bur kadında bu kadar asıl durabilirdi zaten bayıldım yeminlen![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!