Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sabrın Sonu Elif

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,

Yakın dönemde Elif ile ikinci kez bir görüşme gerçekleştirdim. Ciddi bir süredir görüşme yapmıyordum. Ciddi anlamda sabrettim diyebilirim. Elif ile olan ilk görüşmemizin tadı da damağımda kalmıştı açıkçası. Geçen sene sonbahar gibi görüşmüştük. Ortalık biraz sakinleşince ve ufak bir boşluk bulunca, yolum da oralara düşünce hemen iletişime geçtim ve görüşmeyi ayarladım.

Bu sefer araba için park yeri bulma konusu daha kolay oldu benim için. Daha yakında uygun, güzel bir yer buldum ve apartmana doğru yola koyuldum. Sağ olsun beni yine gayet samimi, sıcak ve güzel karşıladı. Biraz soluklandım, güzelce sohbet ettik. Daha sonra ben duşumu alıp, o meşhur kuleye :) çıkana kadar kendisi çoktan hazır bir şekilde beni bekliyordu.

Gayet güzel, tatlı ve pürüzsüz teninin keyfini çıkardım. Her ne kadar yorgun olsam da hem ilk hem de son seans gayet tatmin ediciydi. Ten uyumu yakaladığımı düşündüğüm pembişlerden birisi kesinlikle. Beklediğime kesinlikle değdi. Elif gerçekten çok farklı.

Kendisine teşekkür ediyor, yeni randevumuz için sabırsızlanıyorum. 😘 :)

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler. Kısıtlamalar bitince forum bi nefes aldı :)

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba,

Yakın dönemde Elif ile ikinci kez bir görüşme gerçekleştirdim. Ciddi bir süredir görüşme yapmıyordum. Ciddi anlamda sabrettim diyebilirim. Elif ile olan ilk görüşmemizin tadı da damağımda kalmıştı açıkçası. Geçen sene sonbahar gibi görüşmüştük. Ortalık biraz sakinleşince ve ufak bir boşluk bulunca, yolum da oralara düşünce hemen iletişime geçtim ve görüşmeyi ayarladım.

Bu sefer araba için park yeri bulma konusu daha kolay oldu benim için. Daha yakında uygun, güzel bir yer buldum ve apartmana doğru yola koyuldum. Sağ olsun beni yine gayet samimi, sıcak ve güzel karşıladı. Biraz soluklandım, güzelce sohbet ettik. Daha sonra ben duşumu alıp, o meşhur kuleye :) çıkana kadar kendisi çoktan hazır bir şekilde beni bekliyordu.

Gayet güzel, tatlı ve pürüzsüz teninin keyfini çıkardım. Her ne kadar yorgun olsam da hem ilk hem de son seans gayet tatmin ediciydi. Ten uyumu yakaladığımı düşündüğüm pembişlerden birisi kesinlikle. Beklediğime kesinlikle değdi. Elif gerçekten çok farklı.

Güzel paylaşımınız için teşekkürler...darısı başıma

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,616
Herkese merhaba,

"....Gayet güzel, tatlı ve pürüzsüz teninin keyfini çıkardım. Her ne kadar yorgun olsam da hem ilk hem de son seans gayet tatmin ediciydi. Ten uyumu yakaladığımı düşündüğüm pembişlerden birisi kesinlikle. Beklediğime kesinlikle değdi. Elif gerçekten çok farklı....."

Park yeri işini kolay çözmene çok sevindim. Etrafta çok otopark yeri varmış aslında.
Geç cevabım için kusuruma bakma, güzel yazın için çok teşekkür ederim.

20200829_130732.jpg

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
188
535
39
Cinsiyetiniz nedir?
"....Gayet güzel, tatlı ve pürüzsüz teninin keyfini çıkardım. Her ne kadar yorgun olsam da hem ilk hem de son seans gayet tatmin ediciydi. Ten uyumu yakaladığımı düşündüğüm pembişlerden birisi kesinlikle. Beklediğime kesinlikle değdi. Elif gerçekten çok farklı....."

Park yeri işini kolay çözmene çok sevindim. Etrafta çok otopark yeri varmış aslında.
Geç cevabım için kusuruma bakma, güzel yazın için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 66304
Rock'n Roll Baby :love: 🥰

romeos

Normal Üye
12 Kas 2018
13
62
Cinsiyetiniz nedir?
Ben de Elif hanımla iletişime geçtim, umarım en kısa zamanda görüşme fırsatı yakalayabilirim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar