EHunterA
Normal Üye
- 13 May 2020
- 39
- 229
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
2 Aylık aranın ardından herkese merhaba. Artık yazmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Eylül'ün ilk haftasında, iş çıkışı rahatça gidebileceğim Kadıköy çevresinden pembişleri ararken rastladım Frida'ya. Olgun yazıları, masajlarının övülmesi ve Kadıköy'ün tam merkezinde bulunması ilgimi çekti. Attığım mesaja kısa sürede geri dönüş yapmasıyla iş çıkışı için kendimi hazırladım. Çantamda her zaman bulunan güzel bir şişeyle yanına gittiğimde kapıda fizikli, balık etli ve içten gülümseyen bir kadın buldum. Pizzamızı yedikten, birbirimizi tanıdıktan ve banyoda temizlendikten sonra Frida'nın yatağına geçtiğimde bunun önceki pembişlerle geçirdiğim deneyimlerden farklı bir deneyim olacağını farkettim. Kendisi önce bebek yağıyla rahatlatıcı ve etkileyici bir masaj yaptı. Resmen masaj içinde gençleştiğimi hissettim. Uzun süren masajı bittiğinde üstündekileri çıkarmama izin vererek ağır tempolu ama etkili bir orala başladı. Golü yemeden kendime gelip onu cowgirl pozisyonuna aldım ama masajın etkisiyle sert ve tempolu bir seks yapmadım. Kendisinin isteğine uyarak yavaş ve yumuşak bir şekilde seks yaptık. Ve tabiki belli bir süre geçtikten sonra golü yedim.
Banyoda ufak bir temizlenme arasından sonra salonda sohbet faslına devam ettik. Bir yerde tekrar birbirimize temas etmeye başladık ve kısa süre içerisinde yatak odasının yolunu tuttuk. Bu sefer tempoyu ayarlamak istediğimi rica ettim. Ricamı kırmayan Frida ile önce doggy sonra ters cowgirl pozisyonlarını yaptık. Normal cowgirl pozisyonuna geldiğimde tempoyu daha da arttırdım ve bir süre sonra ikimizde aynı anda golü yemiş olduk. Hatta kendisi "Bir dağa tırmansam bu kadar yorulurdum" diyerek zorlandığını itiraf etti.
Bundan sonrası şişenin dibini görmemiz, benim son kez banyonun yolunu tutmam ve toparlandıktan sonra evden gülen gözlerle ayrılmam...
Usta parmaklardan masaj almak ve tadını çıkararak sevişmek güzeldi. Teşekkürler Frida.
Banyoda ufak bir temizlenme arasından sonra salonda sohbet faslına devam ettik. Bir yerde tekrar birbirimize temas etmeye başladık ve kısa süre içerisinde yatak odasının yolunu tuttuk. Bu sefer tempoyu ayarlamak istediğimi rica ettim. Ricamı kırmayan Frida ile önce doggy sonra ters cowgirl pozisyonlarını yaptık. Normal cowgirl pozisyonuna geldiğimde tempoyu daha da arttırdım ve bir süre sonra ikimizde aynı anda golü yemiş olduk. Hatta kendisi "Bir dağa tırmansam bu kadar yorulurdum" diyerek zorlandığını itiraf etti.
Usta parmaklardan masaj almak ve tadını çıkararak sevişmek güzeldi. Teşekkürler Frida.