- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Acımasın SONRAGunaydin bebeklerrrr![]()
Süper popoGunaydin bebeklerrrr![]()
Yok minnosum. Seviyorum. Yuz ustu uzanayim hem avucla lutfen hem isirAcımasın SONRA
Ama sunu söylemek istiyorum çok iyi bir kişiliğin var sana geldimde cok iyi karşıladın beni teşekkürlerYok minnosum. Seviyorum. Yuz ustu uzanayim hem avucla lutfen hem isir![]()
Al benim kuzum. Op koklaYanağın birini alırımmmm ama![]()
Camim benim guzelimAma sunu söylemek istiyorum çok iyi bir kişiliğin var sana geldimde cok iyi karşıladın beni teşekkürler![]()
Umarım tekrar görüşmek üzere bunu her zaman dile getiricemCamim benim guzelim
Demekki senin kisiligin ne kadar guzelki
Bunu ikiimizde birbirimize yansitabilmisiz
Tsk ederim seninle tanisma firsati bana verdigin icin
Tekrar gorusmek uzereUmarım tekrar görüşmek üzere bunu her zaman dile getiricem![]()
Ben severimNe kadar güzel bir günaydın, kıyamam ısıramam. Yanında yatarım![]()
Gordugum ama bir turlu goremedigim en guzelll kalcalar sizindir. Evet bu konudaki zirvem sizsinizGunaydin bebeklerrrr![]()
Efsane bir hatunsun. Görüşmemizden uzun zaman geçti ama ilk 3 desin güzelim. O popoya neler yapılmazGunaydin bebeklerrrr![]()
hemen ne demek kırarmıyızz
Guzelimm tsklerimi sunarimçok iyi be diyecek güzel söz bulamadım taş taş
Gordugum ama bir turlu goremedigim en guzelll kalcalar sizindir. Evet bu konudaki zirvem sizsiniz
Mincikla ve isirTam ısırmalık yavas yavas dişlemek lazım bu tatlı popoyu![]()
Hasir nesirEfsane bir hatunsun. Görüşmemizden uzun zaman geçti ama ilk 3 desin güzelim. O popoya neler yapılmazen kısa zamanda poponla haşır neşir olmak için geleceğim.
Koltukta operim sizi benIsırma işleminden sonra koltukta ateşli yaramazlıklar olur ama ona göre![]()
Siz beni öperken bende bi güzel o yumuşak kalçalarınızı sıkarımKoltukta operim sizi benne demek memnuniyetle
ısırmak yerine öpüp okşamak isterimGunaydin bebeklerrrr![]()
Olur askimısırmak yerine öpüp okşamak isterim
Otururum ve evet avucla sonra isirBebeğim facesitting harika yapılır senin popona. Ben yere sırtüstü uzanayım, sende suratımın üstüne otur ve hiç kalkma. Çok taze ve pürüzsüz popon var. Önce öpüp koklarım, sonra avuçlayıp ısırırım![]()
Siz beni öperken bende bi güzel o yumuşak kalçalarınızı sıkarım![]()
Tadı çok güzel tavsiye ederim ancak bağımlılık yapar uyarmadı demeyin. Ah ahhhhGunaydin bebeklerrrr![]()
WawwwwGunaydin bebeklerrrr![]()
Çok pürüzsüz ve taze. Saten kumaş gibi parlak ve kaygan duruyor. Öpüp ısırıp koklarım. Çilek gibi tadı vardırOtururum ve evet avucla sonra isir![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!