Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pierre Don Atlet :)

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nereden başlasam nasıl başlasam :)

Her şey Donotalone ile ve polente ile çay içmek için bir araya geldiğimizde başladı :) Bilinen mekan ve saatte buluştuk. Güzel yemekler yendi güzel sohbetler edildi. Bir kaç saat muhabbetin ardından yavaş yavaş dağılma hazırlıkları yaptık.

Sevgili Donotalone işleri gerekçesi ile iş yerinin istikametine gidecekken bizim polente de bende sana takılayım o zaman diyerek seyir haline geçtiler. Benimde o gün AylinAylin ile görüşmem vardı randevu saatine kadar arkadaşlar ile sohbet iyi gelir demiştim :)

Lakin sevgili arkadaşlarımın durumlarında bir gariplik sezinlemiş olacaktım ki aklıma gelen başıma geldi :) Bu işler için kullandığım hattımı iş yerinde bırakıyorum genellikle. Buluşma sonrası ofise uğrayıp çıkış yapmadan Aylin hanıma yazdım çıkıyorum geliyorum diye :)

İstanbulun yolları taştan Aylin sen çıkardın beni baştan diye şarkılar söyleyerek ara sokaklardan Aylin hanımın evine doğru yola koyuldum. Tarif ettiği adresin sokağından içeriye doğru aceleci ama yaşanacak anların kesin mutluluğunun ifadesi ile ilerlerken bir anda tanıdık bir yüz gördüm :)

Yaklaştıkça o tanıdık yüz kıpkırmızı bir hale bürünmüştü :) Sonra biraz daha gerisine bakınca bu parlak yüzlü arkadaşımızın tam aksine kirli sakallı hınzır bakışlı diğer arkadaşımı gördüm :) Hepimiz gülmemek için ağızlarımızı kapattık lakin olacak olan belliydi :) Bir Düello olacaktı :)

Kapıyı çaldık ve Aylin kapıyı açtığında ağzından çıkan şaşırmışlık ünlemini sokağın başındaki adam duymuştur :D

İçeriye girdik 3 böcek 1 çiçek :) Diğer 2 arkadaşım bana durumu izah etmeye çalışıyor bir yandan meramlarını anlatmaya çalışıyor ama baskın basanındır. :)

Bu arada karışıklıktan Aylinin haberi yok :) Onlar Aylin ile iletişime geçiyor aylinde benden önce mi sonra mı yı organize etmeye çalışıyor iken ben yola çıkmış bulunuyorum. O sırada Aylinin özel hattından önemli bir görüşmesi geliyor ve bu görüşmenin uzunluğu hepimizin kapının önünde pişti olmasını sağlıyor :)

Velhasıl kelam içilen kahveler biralar şaraplar kanda belirli bir seviye ye ulaşınca dillerin bağları çözülüyor. Ortam hafif gerginleşiyor ve Aylin duruma el atıyor :) Aylin hepimizin ağzına birer parmak bal çalıp bizi bir güzel barıştırdı lakin ben hala organize olma konusunda gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum :)

Bu arada ortamda sürekli olarak hepimiz çıplakken don ve atletle kalan sevgili arkadaşımızın nickini Donatlet olarak değiştirmeyi düşünüyorum :)

Multithread (eş zamanlı olarak bir çok iş gerçekleştirme) özelliğinden dolayı Aylini ayakta alkışladım :)

Yoğun efor sarf ederken omuzlarıma yaptığın masaj içinde teşekkür ederim sevgili polente ciğim :)
Donotalone sana diyecek bişi bulamıyorum :)

2 niz beni satışa getirerek üzdünüz diyemeyeceğim hayatımın en güzel satışa getirilmesiydi :)

En son bir yerlerde bir gömlek kayıptı o bulundu mu :)

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Mahcubiyet ile birlikte spontane gelişen keyifli bir paylaşımdı silah arkadaşlarıma teşekkürler gerçi aramıza telefonla katılmaya çalışan sevgili kardeşim Joker i anmadan edemeyeceğim Joker im eksikliğin hayli belliydi ;)

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,691
1,805

Her şey @Donotalone ile ve @polente ile çay içmek için bir araya geldiğimizde başladı :) Bilinen mekan ve saatte buluştuk. Güzel yemekler yendi güzel sohbetler edildi. Bir kaç saat muhabbetin ardından yavaş yavaş dağılma hazırlıkları yaptık.

Sevgili @Donotalone işleri gerekçesi ile iş yerinin istikametine gidecekken bizim @polente de bende sana takılayım o zaman diyerek seyir haline geçtiler. Benimde o gün @AylinAylin ile görüşmem vardı randevu saatine kadar arkadaşlar ile sohbet iyi gelir demiştim :)

Lakin sevgili arkadaşlarımın durumlarında bir gariplik sezinlemiş olacaktım ki aklıma gelen başıma geldi :) Bu işler için kullandığım hattımı iş yerinde bırakıyorum genellikle. Buluşma sonrası ofise uğrayıp çıkış yapmadan Aylin hanıma yazdım çıkıyorum geliyorum diye :)

İstanbulun yolları taştan Aylin sen çıkardın beni baştan diye şarkılar söyleyerek ara sokaklardan Aylin hanımın evine doğru yola koyuldum. Tarif ettiği adresin sokağından içeriye doğru aceleci ama yaşanacak anların kesin mutluluğunun ifadesi ile ilerlerken bir anda tanıdık bir yüz gördüm :)

Yaklaştıkça o tanıdık yüz kıpkırmızı bir hale bürünmüştü :) Sonra biraz daha gerisine bakınca bu parlak yüzlü arkadaşımızın tam aksine kirli sakallı hınzır bakışlı diğer arkadaşımı gördüm :) Hepimiz gülmemek için ağızlarımızı kapattık lakin olacak olan belliydi :) Bir Düello olacaktı :)

Kapıyı çaldık ve Aylin kapıyı açtığında ağzından çıkan şaşırmışlık ünlemini sokağın başındaki adam duymuştur :D

İçeriye girdik 3 böcek 1 çiçek :) Diğer 2 arkadaşım bana durumu izah etmeye çalışıyor bir yandan meramlarını anlatmaya çalışıyor ama baskın basanındır. :)

Bu arada karışıklıktan Aylinin haberi yok :) Onlar Aylin ile iletişime geçiyor aylinde benden önce mi sonra mı yı organize etmeye çalışıyor iken ben yola çıkmış bulunuyorum. O sırada Aylinin özel hattından önemli bir görüşmesi geliyor ve bu görüşmenin uzunluğu hepimizin kapının önünde pişti olmasını sağlıyor :)

Velhasıl kelam içilen kahveler biralar şaraplar kanda belirli bir seviye ye ulaşınca dillerin bağları çözülüyor. Ortam hafif gerginleşiyor ve Aylin duruma el atıyor :) Aylin hepimizin ağzına birer parmak bal çalıp bizi bir güzel barıştırdı lakin ben hala organize olma konusunda gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum :)

Bu arada ortamda sürekli olarak hepimiz çıplakken don ve atletle kalan sevgili arkadaşımızın nickini Donatlet olarak değiştirmeyi düşünüyorum :)

Multithread (eş zamanlı olarak bir çok iş gerçekleştirme) özelliğinden dolayı Aylini ayakta alkışladım :)

Yoğun efor sarf ederken omuzlarıma yaptığın masaj içinde teşekkür ederim sevgili @polente ciğim :)
@Donotalone sana diyecek bişi bulamıyorum :)

2 niz beni satışa getirerek üzdünüz diyemeyeceğim hayatımın en güzel satışa getirilmesiydi :)

feci yakalandılar yalnız polentenin sana masaj yapmasını şimdi daha iyi anlıyorum :))))

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten bugüne kadar gördüğüm en çılgın paylaşım olmuş; emeği geçen bütün ekibe teşekkürlerimle...

Not: İşin kötüsü bucket list e bir madde eklendi bu paylaşımı okuyunca :(

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087

Her şey Donotalone ile ve polente ile çay içmek için bir araya geldiğimizde başladı :) Bilinen mekan ve saatte buluştuk. Güzel yemekler yendi güzel sohbetler edildi. Bir kaç saat muhabbetin ardından yavaş yavaş dağılma hazırlıkları yaptık.

Sevgili Donotalone işleri gerekçesi ile iş yerinin istikametine gidecekken bizim polente de bende sana takılayım o zaman diyerek seyir haline geçtiler. Benimde o gün AylinAylin ile görüşmem vardı randevu saatine kadar arkadaşlar ile sohbet iyi gelir demiştim :)

Yoğun efor sarf ederken omuzlarıma yaptığın masaj içinde teşekkür ederim sevgili polente ciğim :)

Deadpool, Donotalone, polente , ben susuyorum :)
Sadece ilgili arkadaşa lütfen donatlet nicki verilsin ve efendi efendi kendisi ortada öyle gezinsin :)
Ne desem bu yazıya bilemedim şimdilik, sabah berrak bir zihinle değerlendireceğim. Efenim, ben masumum :)))

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Deadpool, @Donotalone, @polente , ben susuyorum :)
Sadece ilgili arkadaşa lütfen donatlet nicki verilsin ve efendi efendi kendisi ortada öyle gezinsin :)
Ne desem bu yazıya bilemedim şimdilik, sabah berrak bir zihinle değerlendireceğim. Efenim, ben masumum :)))
:) Kendisi hayat bulsun :) o günden beri ses soluk çıkmıyor kendisinden :) Ama yazdığın kadar masum değilsin :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Mahcubiyet ile birlikte spontane gelişen keyifli bir paylaşımdı silah arkadaşlarıma teşekkürler gerçi aramıza telefonla katılmaya çalışan sevgili kardeşim Joker i anmadan edemeyeceğim Joker im eksikliğin hayli belliydi ;)

Donotalone, spontaneyi de aştı olay. Zil çaldığında kameradan bakıp da kapıda belirmiş yüzleri görünce bir kalkp spazmı geçiriyordum neredeyse :)
Yazık değil mi bana, ufacık tefecik hatunum ya Deadpool , polente !! :) Neyse, değişiklik iyidir :)

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Baskın basanındır oldu ama tamamen bilinçsizce :)

eeemreee77

Normal Üye
19 Kas 2017
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
oy oy oy oy oooyyyyy neler olmuş böyle akıncılar viyana kapısına dayanmış.....

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,238
334

Don atlet derken gömlek kaybolmuş keyfiniz daim olsun gençler.

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
O gömlek sağlama alındı bi dahakine imzalayıp çerçeveletecek donatlet kardeşimiz :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Gerçekten bugüne kadar gördüğüm en çılgın paylaşım olmuş; emeği geçen bütün ekibe teşekkürlerimle...

Not: İşin kötüsü bucket list e bir madde eklendi bu paylaşımı okuyunca :(

kadikoylu , herhalde benim için de en çılgın deneyimdi :)
Not : Benim de denenmsi gerekenler listeme başka eklemeler yapmama vesile oldu bu durum :)

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
845
730
tinto brass film senaryosu gibi emeği geçen herkese, sevgi ve saygılar :) teşekkürlerde tabii :)

dato Çevrimdışı

dato

Normal Üye
29 Ağu 2018
32
0
Hanimefendi forumda bir firtinadir estiriyor.
3 in 1. Baya hareketli anlar yasanmis belliki.

Nicname Çevrimdışı
11 Nis 2018
160
2
Cinsiyetiniz nedir?
Yapim da ve yayinda emegi gecen
Herkese tesekkurler
2 bayan la ayni anda sevismis tim
3 erkek bir bayan aman ha beyler
Kim vurduya gitmediginize sevindim
:D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Yapim da ve yayinda emegi gecen
Herkese tesekkurler
2 bayan la ayni anda sevismis tim
3 erkek bir bayan aman ha beyler
Kim vurduya gitmediginize sevindim
:D

Nicname , benim gibi bir minnoş onlara nasıl bie kim vurduya gitti olayı yaşatabilir? Aşk olsun :(
Tüm suç jartiyerde! :)

25 Ocak 2018
13
0
Cinsiyetiniz nedir?
Enterasan bir birliktelik doğrusu 3 karşı 1 oldukça yorucu olmuştur kanımca

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
Adimiz kaldi donatlet... :)

Ben büyüklere saygidan oyle davrandim..
Gomlek o gunden beri ayni şekilde muhafaza ediliyor problem yok. Nick degismesin lütfen rica ediyorum adminlerden.. :)
En azından artik saat unutmuyorum :)

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13

Gomlek o gunden beri ayni şekilde muhafaza ediliyor problem yok. Nick degismesin lütfen rica ediyorum adminlerden.. :)

:) kardeşim benim. senin nick belki değişmez ama namın bu şekilde yürür kanaatindeyim.

saatini bi daha unutursan el koyarım diyeyim sana ;) :)

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Allahtan yoğun bir gün geçirmişim ne kaynatmışsınız yahu :)

polente Çevrimdışı
27 Eyl 2017
30
8
Cinsiyetiniz nedir?
Donotalone Deadpool aklima takilan bir konu var.. ben aylin ile birlikte gomlegimi ararken siz odaya elinizde telefon ile girdiğinizde flash acikti. Sanirim aramaya yardimci olmak icindi degil mi o isiklar :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

polente bileğime göre bir saat mevzumuz vardı, şimdi hatırladım :) Gömleğe iyi bakmalısın, çok aradık onu biliyorsun ;)
Nick konusuna gelince ; 1 günlüğüne de olsa benim hatrıma olsun ya, haketmedim mi @ Donotalone :( Deadpool yapsana, yapsana :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Donotalone Deadpool aklima takilan bir konu var.. ben aylin ile birlikte gomlegimi ararken siz odaya elinizde telefon ile girdiğinizde flash acikti. Sanirim aramaya yardimci olmak icindi degil mi o isiklar :)

polente, polenteeeee! :) Full ifşa modu on :) Sus, sus :)
Bu arada Deadpool ile Donotalone çok yardımsever insanlar, biz ararken ahh ya hadi gömlekcik gel, gel bize filan dediysek, sesimizi duyup flashla destek amaçlı koşmuşlardır odaya, tamamen masumane bir şey yani diye düşünüyorum şu an ;)

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

O zaman bir trio daha yapmak lazım :)
Haa, şimdi hatırladım @Donotalone , baya meşguldüm hem de :)

Baya mı meşguldün :) 2 elin işte her yerin oynaştaydı :)

Benim için mi ? :) @Donotalone ve @kadikoylu bu mesajı yorumlamışlar zaten. İkisine de öpücük :)

:) aklıma bir karikatür geldi :) "Get başkasıylan eğlen" diye :)

@Donotalone @Deadpool aklima takilan bir konu var.. ben aylin ile birlikte gomlegimi ararken siz odaya elinizde telefon ile girdiğinizde flash acikti. Sanirim aramaya yardimci olmak icindi degil mi o isiklar :)

Evet evet mofos vivid brazzers redtube un amateur kategorilerine bak görürsün :)

@Deadpool bu arkadaş kaşınıyor bence :) flashların kamera lenslerine aktardığı görselleri ekleyeyim mi bu konunun altına

Yok çok değerli bir çalışma o bedavaya gitmez :)

İyi ki görmemişim, gülme krizine girebilirdim :)
Ha bu arada @polente masaj hizmeti veriyorsan ( ama mutlu sonlu ) randevu isteyecektim :)))

Artık nasıl bir güven oluştuysa birbirimize :) Ben çıplak senle ilgileniyorum polente çıplak arkamda omuzlarıma masaj yapıyor :D Donotalone da gel keyfim gel modunda :)

@polente bileğime göre bir saat mevzumuz vardı, şimdi hatırladım :) Gömleğe iyi bakmalısın, çok aradık onu biliyorsun ;)
Nick konusuna gelince ; 1 günlüğüne de olsa benim hatrıma olsun ya, haketmedim mi @ Donotalone :( @Deadpool yapsana, yapsana :)

Nick konusuna bakiciğiz :)

Ben asla ağzım doluyken konuşmam @Donotalone, bilirsin :)
Görgü kurallarına aykırı malum, ben de kurallara uyan minnoş bir insanım sonuçta :))

Sadece ağzın doluyken mi :)

o esnada sipariş verdiğin şeyi bi dahakine artık diyeceğim malum aşçı meşgul dü siparişi yetiştiremedik :)

Valla doğrudan muhatap sen olduğun için ben karışmadım :) Ama bir dahaki sefere sıcak sıcak servis ederim artık :)

@polente, polenteeeee! :) Full ifşa modu on :) Sus, sus :)
Bu arada @Deadpool ile @Donotalone çok yardımsever insanlar, biz ararken ahh ya hadi gömlekcik gel, gel bize filan dediysek, sesimizi duyup flashla destek amaçlı koşmuşlardır odaya, tamamen masumane bir şey yani diye düşünüyorum şu an ;)
Tabi tabi nasıl gömlek aramaksa o artık :) Çok derinlere gizlenmiş çubuklar çekip çıkarmaya çalışıyordu sanırım polentecğimiz :)

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Donotalone , bekletmek de güzeldi ama :)) Yürüyüş iyidir, candır :) Dur bir dahakine seni biraz daha fazla bekleteyim de etrafı iyice öğren :))

Bi dahakine kapının önünde oturup bekleyeceğim. Layn beklemeyi bile kanıksadım :) bekleten bi tek sen değilsin ;) hey bekleten evet evet sen bunu okuduğunda yüzündeki tebessümü hissedebiliyorum ;):)))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Bi dahakine kapının önünde oturup bekleyeceğim. Layn beklemeyi bile kanıksadım :) bekleten bi tek sen değilsin ;) hey bekleten evet evet sen bunu okuduğunda yüzündeki tebessümü hissedebiliyorum ;):)))

Artık ben karışmam Donotalone , yürürsen kasların açılır diye şey ettim :) Bu arada yalnız olmadığıma da sevindim :))

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cilginsiniz arkadaslar... geceme renk kattiniz yemin ederim... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sen hep masumsun zaten Aylincim. Excel de formul yazarken $ isaretiyle sabit tutulan formul gibisin sen. Ya da altin oransin... ;)
Bradypus , altın oran dedin beni can evimden vurdun :) Estetiğin ve yaradılışın oranı!! Ne severim ama 1.6....yı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sen hep masumsun zaten Aylincim. Excel de formul yazarken $ isaretiyle sabit tutulan formul gibisin sen. Ya da altin oransin... ;)

Bradypus , altın oran dedin beni can evimden vurdun :) Estetiğin ve yaradılışın oranı!! Ne severim ama 1.6....yı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Cok ilginc degil mi ama AylinAylin ? Kendi icinde muhtesem bir duzeni olan bi mekanizmayi kaos haline donustirebilen bir tur insanoglu :)
Bradypus , bence ilginç değil itici! İnsan evrenin en büyük terminatörü ve bir gün bir yerlerde "insan diye bir ırk vardı, zor kurtulduk" diyecekler bizim için :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bradypus , bence ilginç değil itici! İnsan evrenin en büyük terminatörü ve bir gün bir yerlerde "insan diye bir ırk vardı, zor kurtulduk" diyecekler bizim için :)

O biraz zor ama AylinAylin cim... malum kiyamet bizim irkin tepesinde kopacak... ha soyle olabilir, bizden kacip baska bir gezegen ya da galakside uygarlik kuran bi tur bunu soyleyebilir evt.. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
O biraz zor ama AylinAylin cim... malum kiyamet bizim irkin tepesinde kopacak... ha soyle olabilir, bizden kacip baska bir gezegen ya da galakside uygarlik kuran bi tur bunu soyleyebilir evt.. :)

Kıyemet bizim ırktan kopacak da, bizden sonra gelenler ya da elimizden kaçanlar mutlaka bir yerlerde o cümleyi kuracaklar :)

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Kıyemet bizim ırktan kopacak da, bizden sonra gelenler ya da elimizden kaçanlar mutlaka bir yerlerde o cümleyi kuracaklar :)

Himm soylekiii bizden sonra muhtemelen gunes sistemi diye bisey kalmayacak. Ama farkli yildizlarda hayatlar surmeye devam edecektir illaki... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Himm soylekiii bizden sonra muhtemelen gunes sistemi diye bisey kalmayacak. Ama farkli yildizlarda hayatlar surmeye devam edecektir illaki... :)

Bradypus , kaçış planları şimdiden başladı :) hayat neredeyse katili insan da oraya ... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Valla kendimi bilmiyorum ama sen süperdin onu biliyorum :) sıcak ten ıslak ortamlar :) valla bence süperdi :)

Bir kere o süperlik uyumdan ileri geliyor beybilom, kendine haksızlık etme :)
Sıcak ve ıslak severiz (giggle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar