- 15 Kas 2009
- 86
- -2,350
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Nereden başlasam nasıl başlasam
Her şey Donotalone ile ve polente ile çay içmek için bir araya geldiğimizde başladı
Bilinen mekan ve saatte buluştuk. Güzel yemekler yendi güzel sohbetler edildi. Bir kaç saat muhabbetin ardından yavaş yavaş dağılma hazırlıkları yaptık.
Sevgili Donotalone işleri gerekçesi ile iş yerinin istikametine gidecekken bizim polente de bende sana takılayım o zaman diyerek seyir haline geçtiler. Benimde o gün AylinAylin ile görüşmem vardı randevu saatine kadar arkadaşlar ile sohbet iyi gelir demiştim
Lakin sevgili arkadaşlarımın durumlarında bir gariplik sezinlemiş olacaktım ki aklıma gelen başıma geldi
Bu işler için kullandığım hattımı iş yerinde bırakıyorum genellikle. Buluşma sonrası ofise uğrayıp çıkış yapmadan Aylin hanıma yazdım çıkıyorum geliyorum diye
İstanbulun yolları taştan Aylin sen çıkardın beni baştan diye şarkılar söyleyerek ara sokaklardan Aylin hanımın evine doğru yola koyuldum. Tarif ettiği adresin sokağından içeriye doğru aceleci ama yaşanacak anların kesin mutluluğunun ifadesi ile ilerlerken bir anda tanıdık bir yüz gördüm
Yaklaştıkça o tanıdık yüz kıpkırmızı bir hale bürünmüştü
Sonra biraz daha gerisine bakınca bu parlak yüzlü arkadaşımızın tam aksine kirli sakallı hınzır bakışlı diğer arkadaşımı gördüm
Hepimiz gülmemek için ağızlarımızı kapattık lakin olacak olan belliydi
Bir Düello olacaktı
Kapıyı çaldık ve Aylin kapıyı açtığında ağzından çıkan şaşırmışlık ünlemini sokağın başındaki adam duymuştur
İçeriye girdik 3 böcek 1 çiçek
Diğer 2 arkadaşım bana durumu izah etmeye çalışıyor bir yandan meramlarını anlatmaya çalışıyor ama baskın basanındır.
Bu arada karışıklıktan Aylinin haberi yok
Onlar Aylin ile iletişime geçiyor aylinde benden önce mi sonra mı yı organize etmeye çalışıyor iken ben yola çıkmış bulunuyorum. O sırada Aylinin özel hattından önemli bir görüşmesi geliyor ve bu görüşmenin uzunluğu hepimizin kapının önünde pişti olmasını sağlıyor
Velhasıl kelam içilen kahveler biralar şaraplar kanda belirli bir seviye ye ulaşınca dillerin bağları çözülüyor. Ortam hafif gerginleşiyor ve Aylin duruma el atıyor
Aylin hepimizin ağzına birer parmak bal çalıp bizi bir güzel barıştırdı lakin ben hala organize olma konusunda gayet başarılı olduğumuzu düşünüyorum
Bu arada ortamda sürekli olarak hepimiz çıplakken don ve atletle kalan sevgili arkadaşımızın nickini Donatlet olarak değiştirmeyi düşünüyorum
Multithread (eş zamanlı olarak bir çok iş gerçekleştirme) özelliğinden dolayı Aylini ayakta alkışladım
Yoğun efor sarf ederken omuzlarıma yaptığın masaj içinde teşekkür ederim sevgili polente ciğim
Donotalone sana diyecek bişi bulamıyorum
2 niz beni satışa getirerek üzdünüz diyemeyeceğim hayatımın en güzel satışa getirilmesiydi
En son bir yerlerde bir gömlek kayıptı o bulundu mu
Her şey Donotalone ile ve polente ile çay içmek için bir araya geldiğimizde başladı
Sevgili Donotalone işleri gerekçesi ile iş yerinin istikametine gidecekken bizim polente de bende sana takılayım o zaman diyerek seyir haline geçtiler. Benimde o gün AylinAylin ile görüşmem vardı randevu saatine kadar arkadaşlar ile sohbet iyi gelir demiştim
Lakin sevgili arkadaşlarımın durumlarında bir gariplik sezinlemiş olacaktım ki aklıma gelen başıma geldi
İstanbulun yolları taştan Aylin sen çıkardın beni baştan diye şarkılar söyleyerek ara sokaklardan Aylin hanımın evine doğru yola koyuldum. Tarif ettiği adresin sokağından içeriye doğru aceleci ama yaşanacak anların kesin mutluluğunun ifadesi ile ilerlerken bir anda tanıdık bir yüz gördüm
Yaklaştıkça o tanıdık yüz kıpkırmızı bir hale bürünmüştü
Kapıyı çaldık ve Aylin kapıyı açtığında ağzından çıkan şaşırmışlık ünlemini sokağın başındaki adam duymuştur
İçeriye girdik 3 böcek 1 çiçek
Bu arada karışıklıktan Aylinin haberi yok
Velhasıl kelam içilen kahveler biralar şaraplar kanda belirli bir seviye ye ulaşınca dillerin bağları çözülüyor. Ortam hafif gerginleşiyor ve Aylin duruma el atıyor
Bu arada ortamda sürekli olarak hepimiz çıplakken don ve atletle kalan sevgili arkadaşımızın nickini Donatlet olarak değiştirmeyi düşünüyorum
Multithread (eş zamanlı olarak bir çok iş gerçekleştirme) özelliğinden dolayı Aylini ayakta alkışladım
Yoğun efor sarf ederken omuzlarıma yaptığın masaj içinde teşekkür ederim sevgili polente ciğim
Donotalone sana diyecek bişi bulamıyorum
2 niz beni satışa getirerek üzdünüz diyemeyeceğim hayatımın en güzel satışa getirilmesiydi
En son bir yerlerde bir gömlek kayıptı o bulundu mu