- 13 Ara 2019
- 2,090
- 2,866
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Günler,günler önceydi.Tam da bu kâbus günlerin öncesi.Kafamda deli sorular..Forumda tadına doyamadığım iki güzel kadın,biri Sinem,diğeri Nil.Ayıramıyorum,bölemiyorum,çıkaramıyorum...En iyisi toplamak dedim
İkisini bir araya,bir yatağa toplamak
Çok kadın tanıdım.Çok kadınla birlikte oldum.Yıllar geçti,ben bitiremedim.Sonunda nasıl olsa bitecek bu düzen,bari güzel bir finalle bitireyim dedim.Bu iki güzel kadınımla bitireyim istedim.
Olur mu?Olmaz mı?Diye bi yokladım.Aha..Baktım ki herkes dünden razı
O zaman ne duruyorsun dedim.
Hemen gerekli iletişim ve hazırlıkları yapıp Sinem’in kapısına dayandım.Ama Nil yok
Saat biraz erken bana göre.Barbime göre çok erkenmiş
Kalkması,hazırlanması zaman alırmış.Kıyamam Barbime,bebek o
Sonra sabah modu düşük olurmuş
Tekrar aradık Sinemimle.Biz senin modunu kaldırırız dedik
Dayanamadı geldi hemen.
Ama ne geliş
Bir anda libidolar yükseldi.Ortam şenlendi.Sohbetler,goygoylar,içkiler sabah sabah havada uçuşuyor
Saatle hiç ilgimiz yok.Kimin umurunda
Çok keyifliyiz.
Bi süre sonra nasıl olduğunu kimse anlamadan hoopp..yataktayız.Burayı nasıl anlatsam
Bilemiyorum
Kim kimi okşuyor,kim kimi öpüyor,kim kimi mikiyor belli değil
Kimin eli kimin neresinde bilen yok
Ya o şaplaklar

Vuran vurana
Şlappp,şlaapp...Burda bi parantez açmasam olmaz.Bilenler vardır mutlaka,bilmeyenler için söyleyeyim;bu anı hayatta bir kez yaşamak lâzım ya..Sevişirsiniz,tatmin olursunuz yada olmazsınız o size kalmış(ki,memnun,mutlu olmamak mümkün değil)ancak eğlenmek garanti
Hayatımda hiç bu kadar eğlenmemiştim.Seviştik de seviştik..Seanslar falan hiç önemli değil.Çok sevdiğim iki güzel kadını aldım kollarıma yattım...Bir sağdan,bir soldan bal alıyorum..Ohhh be dedim,yaşamak bu işte...
Hiç kalkmak istemiyor insan.Zaman akıp gitmiş..Saatler geçmiş.Üstelik geç kalmışım.
Sarhoşum
Biraz alkolden,kalanı zevkten..
Her güzelliğin bir sonu var(keşki olmasa
)Ayrılma vakti gelmiş geçmiş bile..
Kalkıp bi duş almak istedim ama sarhoşum
Neyse duşumu aldım.Yola çıkıcam,sendeliyorum.Hayattta sarhoş olduğum anlar sayılıdır.Bu da onlardan biri
Sağolsunlar,Sinem yat dinlen biraz sonra çıkarsın dedi.Ama ne mümkün eve geç kalmışım
Barbim,ben seni götüreyim dedi(O erken olduğu için içmemişti,iyiki de içmemiş)Kıyamam yaa..Beni evime kadar götürdü sevgili Barbim
Ben final olarak düşünmüştüm bu birlikteliği.Nerden bilebilirdim ki yeni bir başlangıçmış
Tekrarını iple çekiyorum.Şu başımızdaki bela gittikten sonra tabii..
Bu çok ama çok güzel görüşme için ev sahibesi sevgili Sinem’ime ve kırmayıp eşlik eden çok tatlı Barby Nil’ime sonsuz teşekkürler ediyorum.
İyi ki,diyorum,iyi ki sizi tanımışım..İyi ki varsınız hayatımda..Ve hep iyilerle karşılaşın diyorum güzellerim.
Sizi çok seviyorum

Çok kadın tanıdım.Çok kadınla birlikte oldum.Yıllar geçti,ben bitiremedim.Sonunda nasıl olsa bitecek bu düzen,bari güzel bir finalle bitireyim dedim.Bu iki güzel kadınımla bitireyim istedim.
Olur mu?Olmaz mı?Diye bi yokladım.Aha..Baktım ki herkes dünden razı

Ama ne geliş

Bi süre sonra nasıl olduğunu kimse anlamadan hoopp..yataktayız.Burayı nasıl anlatsam

Sarhoşum

Her güzelliğin bir sonu var(keşki olmasa

Kalkıp bi duş almak istedim ama sarhoşum

Sağolsunlar,Sinem yat dinlen biraz sonra çıkarsın dedi.Ama ne mümkün eve geç kalmışım

Ben final olarak düşünmüştüm bu birlikteliği.Nerden bilebilirdim ki yeni bir başlangıçmış

Bu çok ama çok güzel görüşme için ev sahibesi sevgili Sinem’ime ve kırmayıp eşlik eden çok tatlı Barby Nil’ime sonsuz teşekkürler ediyorum.
İyi ki,diyorum,iyi ki sizi tanımışım..İyi ki varsınız hayatımda..Ve hep iyilerle karşılaşın diyorum güzellerim.
Sizi çok seviyorum