Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Paint it Deep Purple…

paintitblack Çevrimdışı

paintitblack

Normal Üye
2 Mar 2021
42
61
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gündemden uzaklaşmak için alkoldü, spordu derken Twitter’da yeraltı edebiyatının sevdiğim isimlerinden Anais Nin’in Los Angeles’daki Silver Lake’de yer alan evinin detayları çıkmış. 1970’lerde nice partilere ev sahipliği yapmış belki lüksden ödün verilmiş olsa da kalite ve detaylar ön plana çıkıyor zümrüt yeşili mor ve eflatun renkler oda ve salona hakim durumda…Bu mütevazi göl evi Özgür ruh Anais Nin’in canlılığıyla yankılanıyor adeta…İşte bu yazı fotoğrafları okuduktan sonra Kadıköy’ün pembişlerinden sevgili Eylül Umay aklıma düştü sanırım 4.yada 5. buluşma. hemen iletişime geçtim günü belirledik. Bazen Anais Nin, bazen Maria Puder, bazende Wanda gibi güçlü duruş sergileyen kadınlar beni hep cezbetti.

Neyse ufak bir hediye derin mor (Deep Purple) renkler ağırlıkta akrilik bir çalışmayla gittim buluşmaya…Kapı açılınca mor bir elbise ve file çoraplı karşımda duruyor bir içim su…Sarıldık birbirimize. Deep Purple renk geceye damga vurmuş oldu…Birşeyler ikram etti yedik, içtik sohbet ettik. 2 saat rüya gibi geçti…Bulutların üzerine çıkma garantisi vaad ediyor. Kendisi de keyif alıyor bunu görebiliyorsunuz. Kulağıma fısıldamaları, inlemeleri, sportif vücudu unutulmaz. Buluşmanın sonlarına doğru bize 2 saat yetmiyor buna karar verdik…Kimbilir daha geniş bir zamanda neler olabilir düşünmesi bile heyecan verici…

Not: Kaleyi içten fethetmenin yolu kızı Panda’ya rüşvet vermekten geçiyor benden söylemesi…

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
441
681
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Gündemden uzaklaşmak için alkoldü, spordu derken Twitter’da yeraltı edebiyatının sevdiğim isimlerinden Anais Nin’in Los Angeles’daki Silver Lake’de yer alan evinin detayları çıkmış. 1970’lerde nice partilere ev sahipliği yapmış belki lüksden ödün verilmiş olsa da kalite ve detaylar ön plana çıkıyor zümrüt yeşili mor ve eflatun renkler oda ve salona hakim durumda…Bu mütevazi göl evi Özgür ruh Anais Nin’in canlılığıyla yankılanıyor adeta…İşte bu yazı fotoğrafları okuduktan sonra Kadıköy’ün pembişlerinden sevgili Eylül Umay aklıma düştü sanırım 4.yada 5. buluşma. hemen iletişime geçtim günü belirledik. Bazen Anais Nin, bazen Maria Puder, bazende Wanda gibi güçlü duruş sergileyen kadınlar beni hep cezbetti.

Neyse ufak bir hediye derin mor (Deep Purple) renkler ağırlıkta akrilik bir çalışmayla gittim buluşmaya…Kapı açılınca mor bir elbise ve file çoraplı karşımda duruyor bir içim su…Sarıldık birbirimize. Deep Purple renk geceye damga vurmuş oldu…Birşeyler ikram etti yedik, içtik sohbet ettik. 2 saat rüya gibi geçti…Bulutların üzerine çıkma garantisi vaad ediyor. Kendisi de keyif alıyor bunu görebiliyorsunuz. Kulağıma fısıldamaları, inlemeleri, sportif vücudu unutulmaz. Buluşmanın sonlarına doğru bize 2 saat yetmiyor buna karar verdik…Kimbilir daha geniş bir zamanda neler olabilir düşünmesi bile heyecan verici…

Not: Kaleyi içten fethetmenin yolu kızı Panda’ya rüşvet vermekten geçiyor benden söylemesi…
Yazdıkların için teşekkür ediyorum öncelikle. Keyif aldığım insanlardan birisin. Benzer zevklere sahip olunca paylaşacak çok şey çıkıyor, şüphesiz!

Seçimlerimizin mor olduğu, geçen 5. görüşmemize gelsin bu da...

Öpüyorum, sevgiler. 💜
Anis.

paintitblack Çevrimdışı

paintitblack

Normal Üye
2 Mar 2021
42
61
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazdıkların için teşekkür ediyorum öncelikle. Keyif aldığım insanlardan birisin. Benzer zevklere sahip olunca paylaşacak çok şey çıkıyor, şüphesiz!

Seçimlerimizin mor olduğu, geçen 5. görüşmemize gelsin bu da...

Öpüyorum, sevgiler. 💜
Anis.

Teşekkürler sevgi ve selamlar 😘

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Değişik bir örgü içeren referans yazısı olmuş.
Paylaşım için teşekkürler....

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
441
681
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
muhteşem bir paylaşım farklı noktalara gittim okurken ayrıca 🐼 isimli bir canlı çok tatlı olmalıdır.
Kalemi güzeldir Paint'in, sağolsun, severim kendisini. 😍

Panda'nın güzelliği de kişiden kişiye değişiyordur sanırım. 🐼

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
152
203
Cinsiyetiniz nedir?
Ne kadar iyi bir referanstı, tebrikler. Bir tek venüz üçgeni okumuşluğum var gençliğimde, daha okuyasım geldi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar