paintitblack
Normal Üye
- 2 Mar 2021
- 42
- 61
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gündemden uzaklaşmak için alkoldü, spordu derken Twitter’da yeraltı edebiyatının sevdiğim isimlerinden Anais Nin’in Los Angeles’daki Silver Lake’de yer alan evinin detayları çıkmış. 1970’lerde nice partilere ev sahipliği yapmış belki lüksden ödün verilmiş olsa da kalite ve detaylar ön plana çıkıyor zümrüt yeşili mor ve eflatun renkler oda ve salona hakim durumda…Bu mütevazi göl evi Özgür ruh Anais Nin’in canlılığıyla yankılanıyor adeta…İşte bu yazı fotoğrafları okuduktan sonra Kadıköy’ün pembişlerinden sevgili Eylül Umay aklıma düştü sanırım 4.yada 5. buluşma. hemen iletişime geçtim günü belirledik. Bazen Anais Nin, bazen Maria Puder, bazende Wanda gibi güçlü duruş sergileyen kadınlar beni hep cezbetti.
Neyse ufak bir hediye derin mor (Deep Purple) renkler ağırlıkta akrilik bir çalışmayla gittim buluşmaya…Kapı açılınca mor bir elbise ve file çoraplı karşımda duruyor bir içim su…Sarıldık birbirimize. Deep Purple renk geceye damga vurmuş oldu…Birşeyler ikram etti yedik, içtik sohbet ettik. 2 saat rüya gibi geçti…Bulutların üzerine çıkma garantisi vaad ediyor. Kendisi de keyif alıyor bunu görebiliyorsunuz. Kulağıma fısıldamaları, inlemeleri, sportif vücudu unutulmaz. Buluşmanın sonlarına doğru bize 2 saat yetmiyor buna karar verdik…Kimbilir daha geniş bir zamanda neler olabilir düşünmesi bile heyecan verici…
Not: Kaleyi içten fethetmenin yolu kızı Panda’ya rüşvet vermekten geçiyor benden söylemesi…
Neyse ufak bir hediye derin mor (Deep Purple) renkler ağırlıkta akrilik bir çalışmayla gittim buluşmaya…Kapı açılınca mor bir elbise ve file çoraplı karşımda duruyor bir içim su…Sarıldık birbirimize. Deep Purple renk geceye damga vurmuş oldu…Birşeyler ikram etti yedik, içtik sohbet ettik. 2 saat rüya gibi geçti…Bulutların üzerine çıkma garantisi vaad ediyor. Kendisi de keyif alıyor bunu görebiliyorsunuz. Kulağıma fısıldamaları, inlemeleri, sportif vücudu unutulmaz. Buluşmanın sonlarına doğru bize 2 saat yetmiyor buna karar verdik…Kimbilir daha geniş bir zamanda neler olabilir düşünmesi bile heyecan verici…
Not: Kaleyi içten fethetmenin yolu kızı Panda’ya rüşvet vermekten geçiyor benden söylemesi…