Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İzlemek yetmez,geç kalma derimtebrik ederim izlenmekte olan bir bayan
Elif hanim iletisim bilgilerinizi alamilir miyim?
Elif hanım size nasıl ulaşabilirim ?Sevgili hayyam123, ben tesekkur ederim. Ekli dosyayı görüntüle 41579
Elif hanim bu güzellikten beni mahrum biramamaniz icin iletisim bilgilerinizi alabilirmiyim
Elif hanım merhaba mesajlara bakarmisiniz?
Elif hanım size nasıl ulaşabilirim ?
Sayfadan baktım tanıtım yazınız çıkmıyor. Kuşlu site ve google'da yoksunuz. Lütfen konuya bir el atın.![]()
Tanıtım yazim var. "Onaylı partner, istanbul avrupa" kısmında bulabilirsiniz.
Kuşlu sitede varım. Forumdaki kuşlu site paylaşım bölümünde bulabilirsiniz.
Ancak irtibat icin bu forumdan mesaj atın lutfen.
Posta kutunuzu kontrol eder misiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 42009
[/QUOTE
Mrb elif hanım szinle gorusmek istiyorum iletisim bilgilerinizi ogrenebilir miyim
teşekkür ederim elif hanım..kontrol ettim..saygılar
Merhaba elif hanım görüşme şansımız var mı?
Elif hanım bu aksam görüşmek istiyorum sizinle bilgi alabilirmiyim gelmek istiyorumSayın Klay Mesaj kutunuza bakabilirsiniz.
size nasıl ulaşabilirim
Ama görüşmeyi kabul etmiyorsunuz.. referans yazısı istiyorsunuzBana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 42790
Bana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.![]()
bu avatar fotografı nedir yahuu yeminle ilk gördüğümde gt sandım, aman tanrım didim sonra kedidir kedi diyip geçtim gözünü seveyimkendisine doyamıyoruz efendim
Ya müdavim olmadığımdan bende ulaşamıyorum twitter da bakmıyor. Hanımefendinin iletişim bilgilerini dmden iletebilecek bir hayırsever yok mu dostlar.Bana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.
Bana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.![]()
Merhaba Elif hanım size mesaj gönderiyorum ama olmuyor mu, bende size ulaşamıyorum. Sizinle tanışmak istiyorum.
Elif hanım merhabaBana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.
Merhabalar elif hanım sizinle görüşmek istiyorum yardımcı olurmusunuzBana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.
Bana ulaşmak güç değil. Mesajlar mutlaka cevap veriyorum. Bazen 2-3 gün geç kalıyorum.
@elif özbek , size buradan dm atamıyorum, profilinizide göremiyorum(yetkim yokmuş). Lütfen siz bana dm gönderirseniz o konuşma üzerinden bir program yapmak isterim.
Güzel yöntem bulmuşsunuz.Bana dm atamayanlar, forum içi referansları varsa, boyle mesaj gönderebilirler.
Ekli dosyayı görüntüle 43232
Elif hanım merhabalar iletişim bilgilerinizi ben de alabilir miyim acabaTanıtım yazim var. "Onaylı partner, istanbul avrupa" kısmında bulabilirsiniz.
Elif hanım merhabalar, iletişim bilgilerinizi buradan rica edebilirmiyizBana dm atamayanlar, forum içi referansları varsa, boyle mesaj gönderebilirler.
Ekli dosyayı görüntüle 43232
malesef tavşandıbu avatar fotografı nedir yahuu yeminle ilk gördüğümde gt sandım, aman tanrım didim sonra kedidir kedi diyip geçtim gözünü seveyim)
Kendisiyle nasıl irtibata geçebilirim bende elif hanımın misafiri olmak istiyorumHerhalde 5 yada 6 defa görüştüm kendisiyle. Mükemmel bir kadın. Duru güzelliği olsun mütevazı oluşu misafirperverliğiyle tam bir gfe kadını. Kendisine beni çok güzel ağırladığı için teşekkür ederim.![]()
Elif hanım yazıyorum telefonumu veriyorum referans sorabilirsiniz diyorum numaramdan dönüş yapın lütfen twitter da yazıyorum size benim forumda referanslarım var ama forumda nickim farklı twitter da size telefonumu yazdim mesaj üzerinden numaramdan referans alabilirsiniz forumdaki bayan üyelerimizden dönüş yaparsanız sevinirim
Tanıtım yazim var. "Onaylı partner, istanbul avrupa" kısmında bulabilirsiniz.
ELIF HANIM SIZE ULASMAK ISTIYORUMSizden gelen bir dm yi göremiyorum. Tekrar yollayın lutfn
Ayaklarınız harika görünüyor, kaç numara?
Aynen. Durumun özeti....Kendisini tanımıyorum sadece sosyal medya ve burdan takip ediyorum. Paylaştığı resimler, giysiler, tavrı çok sade. Bu sadelik onu çok çekici kılıyor. Reklam yapmasına gerek kalmıyor. Bu işi sanki öylesine yapıyor gibi para umrunda değil.Ben böyle gözlemledim kendisini dışardan))
Cok ayıp kızların yaşı ve ayak no sorulmazfotodan tahmin edin.
bu fotoya göre tahmin etmem gerekirse 38
Kırmızı açık ayakkabınızdan tahmin yaparsam 39
Ekli dosyayı görüntüle 49678
Elif hanim tanismak isterim sizinle
MerhabaTanıtım yazim var. "Onaylı partner, istanbul avrupa" kısmında bulabilirsiniz.
Kendisini tanımıyorum sadece sosyal medya ve burdan takip ediyorum. Paylaştığı resimler, giysiler, tavrı çok sade. Bu sadelik onu çok çekici kılıyor. Reklam yapmasına gerek kalmıyor. Bu işi sanki öylesine yapıyor gibi para umrunda değil.Ben böyle gözlemledim kendisini dışardan))
Duruşun yeter senin bebeğimSadece twitter ve forumdayim. Baska yerde (instagram vs vs) yokum.
Twitter'da kimse ile tanismiyorum, Daha once burada VIP uye olmadigim icin, sadece resim paylasiyordum.
Gecelik gorüsmüyorum. Kendime vakit ayirmam gerekiyor, uykumu düzenli uyumam gerekiyor. Yoksa uykusuz ve yorgun olurum. Spora ve kendi hayatima vakit kalmaz.
Resim ve giysilerim sade olabilir. Gece gorusmedigim icin, farkli ortamlarda cekilmis, renkli, canli kiyafetli fotolarim olamiyor.
Ancak misafirlerim benim icin cok önemlidir, forumdaki dostlarim cok umurumda. Elimden geldigi kadar, dikkatli ve hazirlikli olmayi seviyorum.
Guzel yaziniz icin tesekkurler.
Ekli dosyayı görüntüle 51779
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!