Buralar bildiğin bomboş arsaya dönmüş.
Diziyi izleyenlerin gelip yorum yapmaya elleri varmıyor galiba.
Ben bişeyler yazayım bari

Birşeyin içine itina ile nasıl edilire çok güzel örnek olmuş.
Senaryo çoook kötü, karakterler özellikle Galadriel tam bir fiyasko.
Bunlar ne orta dünyayı anlamış ne Elfleri ne Galadrieli.
Yani külliyata uymuyor kısmını geçtim senaryoda o kadar açıklar var ki nasıl düzelsin
Zaman algısı yok filmde Elrond ile Celebrimbor hadi gidelim diyip Lindondan kalkıp Moriaya yürüyerek atsız askersiz gidiyorlar şaka gibi yani.
Boramir 4 ayda gondordan ayrıkvadiye geliyor. Frodonun yolculuğu 6 ay sürüyor bunlarda benzer bir yola gittiler yani.
Galadriel Gil Galadın dedesinin kardeşi yani Galadrielin torunu. Ama amcam bu kadını Lindondan kovabiliyor. Hastasıyım ya.

Motivasyonu ne? ''Sauronu arayıp durup durun be kızancık'' diyor. Olum elleme arasın ne alaka ya.
Ki Galadrielin böyle bir olayı yok. Galadriel kimsenin emrine girmemek için ortadünyaya gelip Lothlorieni kuruyor. Tamamen zırvalık.
Karakterler desen Gil Galadı bir embesil gibi göstermişler. Galadriel 15 yaşında bir atarlı havalar. Yahu bunlar kudretli bilge binlerce yıl yaşamış deneyim tecrübe sahibi ön görülü olayları geleceği kenarından köşesinden görebilen varlıklar ve öyle aceleyle kızarak kıskanarak vs iş yapacak tipler değil.
Elrond Galadrielin kızıyla evlenecek hesap et, ama Elronda gelip Gil Galad ile görüşmek için ricacı oluyor boş beleşliğin alası.
Bunların hepsi Galadrielin önünde saygıyla eğilecek tipler.
Kadın büyük denize atlıyor okyanusu yüzüyor ya saçmalığa bak. Hele o at sahnesi varya tövbe bu nedir yaa.
Elendil buna ergen kız muamelesi yapıyor. Neresinden tutsan çöplük.
Celebrimborun yüzük yapmak isteme motivasyonu tamamen hayalkırıklığı. Feanoru kıskanmış.
Elfleri anlamadan tanımadan yazmışlar senaryoyu. Elflerin böyle hırsları vs. yoktur yazık etmişler.
He zenci elf, hobbit, olmayan hobitler meteorla gelen adam vs. gibi zırvalıklara hiç girmiyorum.
Hot mom ile zenci elfin aşkı ne zırvalıktır ya.
Ne saçmalıklar bunlar.
Çöpoğlu çöp dizi.
Tabiii Zaman Çarkının içine ettiniz bununkine de etmeniz lazımdı demi.