Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Ön sevişme,yok öpüşme yok,masaj hizmeti diyor o da yok herşey oldu bitti maalesef tam bir hayal kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oksijen123456 Çevrimdışı
11 Eki 2022
4
4
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ön sevişme,yok öpüşme yok,masaj hizmeti diyor o da yok herşey oldu bitti maalesef tam bir hayal kırıklığı

BelirsizSIfat Çevrimdışı
19 Eyl 2022
81
105
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ön sevişme,yok öpüşme yok,masaj hizmeti diyor o da yok herşey oldu bitti maalesef tam bir hayal kırıklığı
hangi gün ve diğer detaylar gibi şeyleri paylaşırsanız olumsuz referansın gerçekliğini tartışabiliriz.

shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
78
72
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hesabı dün açmıssın açar açmaz olumsuz referans yazman garip
:unsure:

Oksijen123456 Çevrimdışı
11 Eki 2022
4
4
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hesabı dün açmıssın açar açmaz olumsuz referans yazman garip
:unsure:
Dün hesap açtım ve dün forum vesilesiyle bir görüşme gerçekleştirdim ve yorum yaptım. Kötü bir deneyim oldu ve paylaşmak istedim. İnanmayan gidip test edebilir

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
341
474
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benzer konular açıldığında iş kişisel temizlik ağız bakıma dönüyor. Genelde de olumsuz referans açanlar bu aralar yakın tarihte hesap oluşturup tek mesajlı kullanıcı hesabı sahipleri oluyor. Bakıp göreceğiz artık durumun vehametini ama kendi nezdimde bilgilendirme mahiyetinde bulmuyorum deneyiminizi saygılarımla,

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
854
1,056
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya biri cidden ugrasiyor ya cidden farklı sorun var ben çözemedim yeni açılan hesaplar ile yapılan olumsuz yorumlar her zaman soru işaretlidir bakalm sonu nereye gidecek...

Oksijen123456 Çevrimdışı
11 Eki 2022
4
4
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benzer konular açıldığında iş kişisel temizlik ağız bakıma dönüyor. Genelde de olumsuz referans açanlar bu aralar yakın tarihte hesap oluşturup tek mesajlı kullanıcı hesabı sahipleri oluyor. Bakıp göreceğiz artık durumun vehametini ama kendi nezdimde bilgilendirme mahiyetinde bulmuyorum deneyiminizi saygılarımla,
Sizde gidip tecrübe edebilirsiniz

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kim bu kardeşim bari isim cisim yaz.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi olumsuz yorum avukatları gelir,
Olumsuz yorum yapani poh pohlar,
Helal olsun,cesaretli adamsın vesselam der,
Ezgi hanımı 'da fırsattan istifade yerin dibine sokarlar,
Bizde kanıt delil istediğimiz için,
Ezgi hanımın avukatı ilan ediliriz.
Kimse ortak bir noktada buluşamaz,
İnsanlar birbirlerinin kalbini kırar,
Halbuki bilmezler ki bu forumun ortak paydası bu hanımlar,
Hanımlar olmasa,
70 bin üyesi olan bu forumda olmazdı diye kimse düşünmez...
Bu böyle sürer gider.
Sonuçta hayat devam ediyor....

19 Nis 2021
74
46
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
artık sıkıldık şu oyundan
yeni üye aç.
olumsuz bir referans yazıp kaç ..
onlarca olumlu referans olmasına rağmen.. anıdan trafik karşı bir yorum çıkar.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Diyorum işte kimse kimsenin avukatlığını yapmasın ya. Her görüşme olumlu olacak diye bir kural var mı forumda?? Varsa biri söylesin yaa. İlk referans olumsuz. Olabilir olmayan şey mi? Ortam, elektrik, ten uyuşmazlığı. Siz bütün görüşmeleri olumlu mu yaptınız. Hayır. Yapmayın şunu biz görüştük olumsuz olmadı, seninle kaynaklı bir sorun, bizde hiç öyle olmadı. Daha öncede dediğim gibi şimdi ezgi hanıma arka arkaya olumlu referanslar gelir
Yok öyle bir şey.Olumsuz referansta yazılır.Ama adam ne gün, ne tarih,ne saat,ne isim belirtmiş.Bu partner neyi yanlış ya da eksik yapmış anlatmamış.Hiç bir bilgi,belge,done yok elimizde.Ne diyelim?Helal olsun aslanım doğru yapıyorsun deyip sırtını mı sıvazlayalım.

mehmeteker06

Normal Üye
2 Tem 2022
48
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi olumsuz yorum avukatları gelir,
Olumsuz yorum yapani poh pohlar,
Helal olsun,cesaretli adamsın vesselam der,
Ezgi hanımı 'da fırsattan istifade yerin dibine sokarlar,
Bizde kanıt delil istediğimiz için,
Ezgi hanımın avukatı ilan ediliriz.
Kimse ortak bir noktada buluşamaz,
İnsanlar birbirlerinin kalbini kırar,
Halbuki bilmezler ki bu forumun ortak paydası bu hanımlar,
Hanımlar olmasa,
70 bin üyesi olan bu forumda olmazdı diye kimse düşünmez...
Bu böyle sürer gider.
Sonuçta hayat devam ediyor....
Hocam beni yanlış anlamayın lütfen, ne güzel anlatmışsınız bi taraf avukatlık yapıyor diğer taraf olumsuz yorum yapılan hanımları yerin dibine sokuyor diye. Bunları düşünmek yerine olumsuz referanslarda yapıcı veya yıkıcı bi yorum yapmasak daha iyi olmaz mı? Neticesinde bu konu bizlerden önce şikayet edeni, edileni ve bir çözüm bulunacak ise yöneticileri bağlar. Misal Ezgi Hanım a geçen seferde bi olumsuz yorum gelmişti, forumdaki arkadaşlar konu hakkında hayli konuştu tartıştı, kimisi haklı buldu kimisi haksız ama işin sonunda Ezgi Hanım forumdan sanırım 1 hafta kadar uzaklaştırıldı. Yani bizim buradaki tartışmamız adaleti sağlamak konusunda bişey değiştirmez. Durumu yöneticilere bırakmak en iyisi...

tenoz

Normal Üye
26 Kas 2012
25
21
Cinsiyetiniz nedir?
Sadece başlık yazsaydınız olurmuş.
Aynı yazıyı iki kere okumuş olduk
Ama birşey anlayamadık.
Şu tek kelimeyle harika veya tek kelimeyle olumsuz cümlelerinin inanın bize bir faydası yok sayın forum üyeleri.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşte bende onu demek istiyorum. İşte sırf bayanlara şirin görünüp puan toplamak için böyle şeyler yapılmasın. Ben onu can siperhane savunayım, her koşulda destek vereyim sonrası Allah kerim. Böyle küçük hesabı olan insanlar var. Kimseye bu yaftayı yapıştırmıyorum kimse üstüne alınmasın lütfen ama bunu yapan tipler var mı ? Bence var
Ya ne küçük hesabı olabilir ki?Savunduğumuz insan bize telefondan yazıp “ Beni çok iyi savundun gel görüşelim bu gece” demiyor.Tamamiyle insani dürtülerle hareket ediyoruz.

Şimdi şurada hangi partnerle hangi şartlar altında görüşme ayarlandığı yazsa, olay anlatılmış olsa, whatsapp mesajları ortaya konsa, taraflar açıklamalarını yapsalar biz de ona göre karar veririz.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam beni yanlış anlamayın lütfen, ne güzel anlatmışsınız bi taraf avukatlık yapıyor diğer taraf olumsuz yorum yapılan hanımları yerin dibine sokuyor diye. Bunları düşünmek yerine olumsuz referanslarda yapıcı veya yıkıcı bi yorum yapmasak daha iyi olmaz mı? Neticesinde bu konu bizlerden önce şikayet edeni, edileni ve bir çözüm bulunacak ise yöneticileri bağlar. Misal Ezgi Hanım a geçen seferde bi olumsuz yorum gelmişti, forumdaki arkadaşlar konu hakkında hayli konuştu tartıştı, kimisi haklı buldu kimisi haksız ama işin sonunda Ezgi Hanım forumdan sanırım 1 hafta kadar uzaklaştırıldı. Yani bizim buradaki tartışmamız adaleti sağlamak konusunda bişey değiştirmez. Durumu yöneticilere bırakmak en iyisi...
Bencede öyle.
Biz sadece görüşlerimizi söylüyoruz,kimseyi kırmadan dökmeden,
Sonuçta kararı adminler verir...

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,122
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar sizi bilmem fakat olumsuz referansiarda kızı savunursam 5 dinar., hemen arkasından olumlu referans yazarsam 10 dinar indirim alıyorum🤔

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya ne küçük hesabı olabilir ki?Savunduğumuz insan bize telefondan yazıp “ Beni çok iyi savundun gel görüşelim bu gece” demiyor.Tamamiyle insani dürtülerle hareket ediyoruz.

Şimdi şurada hangi partnerle hangi şartlar altında görüşme ayarlandığı yazsa, olay anlatılmış olsa, whatsapp mesajları ortaya konsa, taraflar açıklamalarını yapsalar biz de ona göre karar veririz.
Aaa olurmu sevgili ZeuS hanımları koruyup,kolladigimiz için onlara şirin gorunuyoruz ve bunun için hanımlar bize indirim yapmıyor mu?
Lütfen artık bunu itiraf edelim,daha fazla saklamaya gerek yok 😀

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz daha detaylı anlatım olabilir....

31 Mar 2022
59
53
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce bende aynılarını yaşadım. Şimdi admin gelir bizi tersler ama, ezgiye olumlu ref verenlerde sorun vardır.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aaa olurmu sevgili ZeuS hanımları koruyup,kolladigimiz için onlara şirin gorunuyoruz ve bunun için hanımlar bize indirim yapmıyor mu?
Lütfen artık bunu itiraf edelim,daha fazla saklamaya gerek yok 😀
Ben bütün görüşmelerimi savunduklarımdan gelen talepler doğrultusunda yapıyorum, daha seni davet etmediler mi? 🤣🤣🤣 Etmedilerse iyi savunamamışsındır.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende onu diyorum işte, daha neyin ne olduğu belli değilken, ilk referans olumsuz, bize garip geldi, şüpheli bir durum falan filan. Sırf bu algı yüzünden açılan olumlu referansa bile şüphe ile yaklaşma durumuna geliyor insan
Tamam kardeşim forum anlatım için sınırsız hak veriyor, otursun yazsın.Bizde okuyalım haklıysa haklı diyelim.Kimse babamın oğlu değil, herkesle görüimek için yanıp tutuşmuyorum, kimseden menfaatim de yok.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam önce fksd “forum kızlarını savunanlar derneği” üye olman lazım. illüminati gibi bir şey düşün. sonra bir sürü beige falan imzalıyorsun. kolay değil öyle yani🥲
Öyle bir grup kuralım ya twitterda, gerçi benim profil partner profilinden çok kapanıyor ama artık bir şekilde iletişiriz.

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
510
603
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buraya ilk geldiğimde daha acemi çaylak gibiydim,
Olumsuz referanslara mavişleri savundum,bir iki pembişe haksizsiniz deme gafletinde bulundum,
İlk nikim sınırsız banlandi,
İkinci nikimde,
Burada patronun kim olduğunu unuttum,
Admine karşı sivri dilli konuştum,
İkinci nikim banlandi artı mesajlarım ve referanslarım silindi,
Tüyleri yolunmuş, kafası kesilmiş,ortada boş boş dolanan tavuğa döndüm,
Artık hatalarımdan ders aldım,
Burada patronun kim olduğunu ve forumun amacının ne olduğunu öğrendim.
Ne kadar haksız olursa olsun ölümüne bir pembiş savunucusu samurayim ben,
Patronada her zaman saygı duyuyorum.
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir...
Bende değiştim ve geliştim....

Bedreinn Çevrimdışı
10 May 2021
49
112
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu bu konu artık beni o kadar sıktı ve iğriti etti ki normalde hiç yazmam artık yazma gereği duyuyorum
Sevgili arkadaşlar olumsuz bir referans açıldığında ciddi anlamda konunun muhattabi burda ki yorum yapan hiç kimse değil. Konu açılır iddia ortaya atılır kanıtlanana kadar iddia olarak kalır o kadar meraklıysanız konuyu takip edersiniz. Admin konuyu görür ilgili pembis konuyu görür gerek var ise savunmasını yapar ve admin kişisine kanıtları sunar. Duruma göre admin taraflı kişilere cezai işlem uygulayarak konuyu kapar ve herkes sorunun ne olduğunu iddia olarak mı yoksa gerçek mi olduğunu anlar. Yemin ederim sokak röportajında benim durumum iyi o zaman ekonomi de iyi diyen dayılar gibisiniz her 2 taraf için de söylüyorum konu sizi bağlamaz ve konu ile ilgili savunma yapma hakkınız 0dir. Hem pembis tarafından hem maviş tarafından. Bı kendinize gelin artık biz bu foruma bilinçli insanlar var diye geldik ilkokul mezunu emekli memurlar gibi her konuya üstünüze vazifeymis gibi atlamayın. Salın da artık ortada bir olumsuzluk varsa öğreniriz yoksa da ogreniriz benim gibi sessiz sakin adamı bile şu noktaya getirdiniz ya

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu bu konu artık beni o kadar sıktı ve iğriti etti ki normalde hiç yazmam artık yazma gereği duyuyorum
Sevgili arkadaşlar olumsuz bir referans açıldığında ciddi anlamda konunun muhattabi burda ki yorum yapan hiç kimse değil. Konu açılır iddia ortaya atılır kanıtlanana kadar iddia olarak kalır o kadar meraklıysanız konuyu takip edersiniz. Admin konuyu görür ilgili pembis konuyu görür gerek var ise savunmasını yapar ve admin kişisine kanıtları sunar. Duruma göre admin taraflı kişilere cezai işlem uygulayarak konuyu kapar ve herkes sorunun ne olduğunu iddia olarak mı yoksa gerçek mi olduğunu anlar. Yemin ederim sokak röportajında benim durumum iyi o zaman ekonomi de iyi diyen dayılar gibisiniz her 2 taraf için de söylüyorum konu sizi bağlamaz ve konu ile ilgili savunma yapma hakkınız 0dir. Hem pembis tarafından hem maviş tarafından. Bı kendinize gelin artık biz bu foruma bilinçli insanlar var diye geldik ilkokul mezunu emekli memurlar gibi her konuya üstünüze vazifeymis gibi atlamayın. Salın da artık ortada bir olumsuzluk varsa öğreniriz yoksa da ogreniriz benim gibi sessiz sakin adamı bile şu noktaya getirdiniz ya
E sende aynı kervana katılmış oldun şimdi. Ne farkın kaldı.

Bedreinn Çevrimdışı
10 May 2021
49
112
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bedreinn Çevrimdışı
10 May 2021
49
112
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
amfetamin Çevrimdışı
27 Ağu 2022
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hadi oylama yapın da olumsuz referans kısmı kaldırılsın sizde rahatlayın dicem ama gerçi işinize gelmez prim kasamazsınız 😎

RadRes1907

Normal Üye
5 Tem 2021
20
47
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce bende aynılarını yaşadım. Şimdi admin gelir bizi tersler ama, ezgiye olumlu ref verenlerde sorun vardır.

Biri tek satir cümle yazar, zahmet edip detayina bile girmez...🙄
Biri firsattan istifade bende aynisini yasadim kervanina katilir, bütün olumlu ref verenlerde sorunu bulur...🤯

Ya arkadaslar, kimse kimsenin avukatligini yapmasin eyvalla ama herseyin bir adabi olmali, olumsuz görüsmeye yazilan referansin bile!!!

Onu bunu bilmem, istisnalar kaideyi bozmaz ama ne ekersen onu bicersin, genellikle nasil yaklasirsan öylede alirsin karsiligini!!!

RadRes1907

Normal Üye
5 Tem 2021
20
47
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O kadar şey yazıldı, daha hanımefendiden herhangi bir açıklama gelmedi. Oldu yada olmadı gibisinden.Aklıma hanımefendinin geçmişteki olumsuz bir yoruma istikrarla verdiği aynı cevap geldi. "Meyve veren ağaç taşlanır." Umarım yine böyle bir kısır döngüye girmez ve makul bir açıklama yapar.
Makul bir aciklama icin detayli bir referans gerekmezmi?
Arkadas zahmet edip iki cümle dahi yazmadiysa, hanimefendi neye istinaden bir aciklama yapsin?

Kendi adima konusayim: bir tarafta hesabi dün acmis ve olumsuz referans yazmis bir üye, diger tarafta saatler gecirdigim bir hanimefendi, o yüzden savunmaya gecen arkadaslari kismen anliyorum

Tabiki herkesde ayni olacak degil, hepimiz insaniz, hepimiz farkliyiz, kimimiz daha iyi anlasir, kimimizin yildizi barismaz ama insanlar saglikli iletisim kurmalari gerekir normalde. Simdi buradaki bizimle olumsuz referans bölümünde kurulmaya calisilan iletisime bakiyorum ve görüsmedeki iletisimi hayal bile etmek istemiyorum...
Eger düsüncemde yanlissam arkadas detayli bir sekilde anlatir, hanimefendi savunmasini yapar, karari adminler verir...

2 Eyl 2022
48
32
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence referans yazarken daha detaylı bilgi verilmeliydi. Bu şekilde spekülasyona ve önyargıya sebep oluyor malesef.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,036
1,150
O kadar şey yazıldı, daha hanımefendiden herhangi bir açıklama gelmedi. Oldu yada olmadı gibisinden.Aklıma hanımefendinin geçmişteki olumsuz bir yoruma istikrarla verdiği aynı cevap geldi. "Meyve veren ağaç taşlanır." Umarım yine böyle bir kısır döngüye girmez ve makul bir açıklama yapar.
Biraderim yüksek müsadenle bişey söyliycem; senin bu foruma her gün ''gideyim bakayım forumda bir kaç tane pembiş daha taşlayayım'' diye kendi kendine söylenerek girdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂 Kadınlara olan bu nefretinin derinlerine inmek lazım geliyor diye düşünüyorum ben afedersin :LOL::LOL:

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,689
1,800
Üyenin bize görüşme yaptığına dair kanıtları sunana kadar konu yoruma kapanmıştır

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar