Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ölüyü Dirilten Frida

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Frida hanımla görüşeli çok oluyor ancak boş vakit bulup yazabiliyorum.Kadıköyde ki güzel,şirin ve temiz evinde kendisiyle tanışma imkanı buldum.Sohbeti ikramı bol ve oldukça misafirperver.Yatak kısmına gelince oldukça aktif ve ara ara yaptığı yönlendirmeler benim çok hoşuma gitti.Hatta bir önceki gün yaptığım görüşme nedeniyle seans biraz uzayınca hemen bir fantazi yaratıp;gözlüğümü taktı ve değişik duygular yaşattı bana.Monica bellucinin gözlük takmış halini siz hayal edin artık. :) Eli tam anlamıyla düzelince masaj için de mutlaka ziyaret edeceğim kendisini.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Frida hanımla görüşeli çok oluyor ancak boş vakit bulup yazabiliyorum.Kadıköyde ki güzel,şirin ve temiz evinde kendisiyle tanışma imkanı buldum.Sohbeti ikramı bol ve oldukça misafirperver.Yatak kısmına gelince oldukça aktif ve ara ara yaptığı yönlendirmeler benim çok hoşuma gitti.Hatta bir önceki gün yaptığım görüşme nedeniyle seans biraz uzayınca hemen bir fantazi yaratıp;gözlüğümü taktı ve değişik duygular yaşattı bana.Monica bellucinin gözlük takmış halini siz hayal edin artık. :) Eli tam anlamıyla düzelince masaj için de mutlaka ziyaret edeceğim kendisini.

Sevgili murat_han iyi ki geldin iyi ki tanıştıklarımdansın sohbetine sevismene doyulmayansın Masaja da beklerim tekrar görüşmek dileğiyle

15 Kas 2009
86
-2,352
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu güzel hoş ve sade paylaşım için teşekkür ederim. Monica hanıma merakım gün geçtikçe artıyor. Özellikle şu yönlendirme detayı ilgimi çekmedi değil :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler; benim de paylaşım sıram gelmiş galiba :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Güzel ve hoş paylaşımınız için teşekkür ederiz. Şu gözlük işi neden aklıma gelmedi, hayıflansam yeridir. Anladığım kadarıyla siz havalarda uçarken Frida hanım yer hostesi olarak sizin iniş için yönlendirmiş (hostes fantazisi eveett :) )
Sevişmenize sağlık diyor, paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Güzel ve hoş paylaşımınız için teşekkür ederiz. Şu gözlük işi neden aklıma gelmedi, hayıflansam yeridir. Anladığım kadarıyla siz havalarda uçarken Frida hanım yer hostesi olarak sizin iniş için yönlendirmiş (hostes fantazisi eveett :) )
Sevişmenize sağlık diyor, paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Gözlük çok yakışıyor frida hanıma.Mutlaka gözlük bulunsun yanınızda. :)

zxcvasdf

Normal Üye
7 Mar 2010
34
1
Cinsiyetiniz nedir?
guzel paylasim

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazen güzel sonuç alınabilecek yönlendirmeler hoş oluyor :) Monica Belluci diyorsunuz insanı merak içinde bırakıyorsunuz gerçekten.İleride bize de görüşmek nasip olur inşallah.Paylaşım için teşekkürler. :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Bazen güzel sonuç alınabilecek yönlendirmeler hoş oluyor :) Monica Belluci diyorsunuz insanı merak içinde bırakıyorsunuz gerçekten.İleride bize de görüşmek nasip olur inşallah.Paylaşım için teşekkürler. :)

Adamın başına ne gelirse
Ya meraktan ya meraktan Krinos1 öperim seni dudaktan dudaktan

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adamın başına ne gelirse
Ya meraktan ya meraktan Krinos1 öperim seni dudaktan dudaktan

Başımıza gelecek güzel şeyler var anlaşılan :) Görüyorum ve arttırıyorum ben de sizi öpüyorum :D

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Adamın başına ne gelirse
Ya meraktan ya meraktan Krinos1 öperim seni dudaktan dudaktan ?

Başımıza gelecek güzel şeyler var anlaşılan :) Görüyorum ve arttırıyorum ben de sizi öpüyorum :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar