Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olgun sever menü :)

nash Çevrimdışı

nash

Normal Üye
19 Haz 2019
18
42
Cinsiyetiniz nedir?
Geçenlerde Kadıköy'e gezerken birden acıktığım aklıma geldi ve ilk gördüğüm restorana oturup menüyü istedim. Derken garson geldi ve olgun sever menü bizde yok ama Fridaloji tarikatında var demesiyle telefona sarılmam bir oldu. Navigasyondaki bayan alınmasın ama Frida hanımın sesi ve yönlendirmesi kadar güzelini duymadım. Minnoş evine sığmayan bir zerafetle karşılaması on numara. Kahveleri yudumlarken ön tanışma faslını geçip kendimi Frida'nın şefkatli ellerine bıraktım. Sitemizdeki üst düzey pembişlerden olduğunu doğrularcasına harika saatler geçirdim kendileriyle. Sohbetiyle misafirperverliğiyle beni kendine bir daha hayran bırakan bu afeti devran ile önümüzdeki günlerde yapacağımız uzun soluklu programın detaylarını anlaşıp üzülerek yanından ayrıldım. Fridaloji tarikatına üye olanlara ne mutlu 😘

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekkürler

7 Ağu 2020
56
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fridaya yol tarif ettir özellikle diyorsunuz :) evet buluşma öncesi tahrik edici bi unsur olabilir :) paylaşım için teşekkürler:)

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
653
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişen yerlerinize sağlık.Bize de kısmet olur mu acaba @Frida hanımın tarikatına üye olmak göreceğiz 🙂

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve esprili paylaşım için teşekkürler...

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Frida hanımın gerçekten çok tahrik edici bir sesi var, navigasyon sesi yapsak evin yolunu ömrü billahi bulamayız

puertonatales Çevrimdışı

puertonatales

Only lovers left alive
24 Haz 2020
109
96
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Geçenlerde Kadıköy'e gezerken birden acıktığım aklıma geldi ve ilk gördüğüm restorana oturup menüyü istedim. Derken garson geldi ve olgun sever menü bizde yok ama Fridaloji tarikatında var demesiyle telefona sarılmam bir oldu. Navigasyondaki bayan alınmasın ama Frida hanımın sesi ve yönlendirmesi kadar güzelini duymadım. Minnoş evine sığmayan bir zerafetle karşılaması on numara. Kahveleri yudumlarken ön tanışma faslını geçip kendimi Frida'nın şefkatli ellerine bıraktım. Sitemizdeki üst düzey pembişlerden olduğunu doğrularcasına harika saatler geçirdim kendileriyle. Sohbetiyle misafirperverliğiyle beni kendine bir daha hayran bırakan bu afeti devran ile önümüzdeki günlerde yapacağımız uzun soluklu programın detaylarını anlaşıp üzülerek yanından ayrıldım. Fridaloji tarikatına üye olanlara ne mutlu 😘
Sevgili @nash paylaşımın için teşekkür ederim... seni tanıdığıma çok memmun oldum 🤗harika keyifli zaman geçirdim fazla uzatmadan gelecek planımız için de sabırsızlanıyorum bilesin😘 çok gülüp çok kahkaha atıp sohbetlerin en bam teline vurup bu şarkıyı da planladığımız gün için birlikte söylemek için buraya da bırakıyorum sevgiler çok öpüyorum💋💕

Sevgili @nash paylaşımın için teşekkür ederim... seni tanıdığıma çok memmun oldum 🤗harika keyifli zaman geçirdim fazla uzatmim gelecek planımız için de sabırsızlanıyorum bilesin😘 çok gülüp çok kahkaha atıp sohbetlerin en bam teline vurup bu şarkıyı da planladığımız gün için birlikte söylemek için buraya da bırakıyorum sevgiler çok öpüyorum💋💕

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
204
300
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler

Murattaner

Normal Üye
19 Eyl 2020
1
0
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Frida hanım iletişim bilgilerine birtürlü ulaşamadım. Bilgi verirmisiniz?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar