cobalt
Normal Üye
- 11 Mar 2011
- 41
- 74
- Cinsiyetiniz nedir?
Nil Hanım ile Aralık ayı sonunda görüştük. Zamanım çok kısıtlı olduğu için biraz dazla baskı yapsam da referansımın onaylanmasının gecikmesine rağmen beni kibarca kabul etti. Öncelikle zarafetinden dolayı teşekkürler. Görüşmeye gelirsek kendisi gerçekten oldukça uzun (öpüşürken boynum tutuluyordu
) ve son derece güzel fizik ve çok hoş bir yüze sahip bir melez. Aileden gelen entellektüel kişiliği ile şiir gibi bir sohbeti var. Kendisi seni mutlu edeyim mi demese konuşmaya takılıp kalacaktım. Şaka her arkasını döndüğünde başta harika kalçalarını ve endamını takip ettim. Ve bu bir itiraftır o salaş eşofman içindeki kalçaların güzelliğini tekrar görmek için ekstra bir çay istedim
yatağa geçtik be beni gerçekten de çok mutlu etti bir kere ona oral seks yapılırken muazzam zevk alan neredeyse kendini kaybeden bir kadın ve akıllara ziyan derecede kuvvetli bacakları var insanın nefesini kesiyor (mecazi anlamda değil fiziken) maalesef anlaştığımız kadar kalamadım ancak bir sonraki ziyaretimde arayı kapatırız diye umuyorum. Özetle Nil Lini Şok güzel gene gelecek ben!
Uzuuuun harika bacaklarından başlayarak güzel dudaklarına kadar heryerinden öpüyor ve herşey için çok teşekkürler ediyorum Nil