Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Naif hanımefendi ile güzel dakikalar

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
160
284
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fotoğrafları ve hakkındaki yorumları ile çok merak ettiğim Fulya hanımla kendi evinde görüşme fırsatı buldum. Sorunsuz bi şekilde verdi randevuyu sağolsun. Konuma metro ile ulaşım çok rahat. Gelelim sevgili Fulya'ya... Çok orantılı ve güzel vücudu var, gözlerimi alamadım. Bana mı öyle geldi bilmem ancak benim gibi biraz çekingen bir yapısı var(keza ben de öyleyimdir). Tabi ilk tanışmanın da etkisi de olabilir. Yalnız yatak odasında çok güzel dakikalar yaşattı bana. Sonrasında sohbette de daha rahat davrandık. Yaşattığın harika 2 saat için teşekkürler.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,871
8,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,031
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Fotoğrafları ve hakkındaki yorumları ile çok merak ettiğim Fulya hanımla kendi evinde görüşme fırsatı buldum. Sorunsuz bi şekilde verdi randevuyu sağolsun. Konuma metro ile ulaşım çok rahat. Gelelim sevgili Fulya'ya... Çok orantılı ve güzel vücudu var, gözlerimi alamadım. Bana mı öyle geldi bilmem ancak benim gibi biraz çekingen bir yapısı var(keza ben de öyleyimdir). Tabi ilk tanışmanın da etkisi de olabilir. Yalnız yatak odasında çok güzel dakikalar yaşattı bana. Sonrasında sohbette de daha rahat davrandık. Yaşattığın harika 2 saat için teşekkürler.
Güzel Yorumun için teşekkür ederim canım, 🙏evet dediğin gibi ilk etapta yeni tanıştığım insanlara karşı seviyeliyimdir 😉 tekrardan görüşmek dileğiyle öpüyorum çok 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar