- 7 Eyl 2019
- 92
- 301
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba uzun süredir tanışmayı istediğim elif hanım ile tanışma fırsatını yakaladım yazışmalarımızdan sonra bir hafta beklemeli de olsa randevuyu kaptım ve beklediğime değmenin mutluluğu ile yazıma başlıyorum. Evi Osmanbey metrosuna yakın 20 dk yürüme mesafesinde. Elif hanım sağ olsun yazışmalarım da isteğimi kırmadı kendisine beni kırmadığı için çok teşekkür ederim. Evine ulaştığımda kapıyı açması ile gördüğüm manzara ile içim titredi ben soğuktan sanıyordum ama bu elifin kusursuz güzelliğinden olduğunu anlamam fazla uzun sürmedi. Hemen kendime gelip sıcak kanlı misafirperverliği ile kanepedeki yerimi aldım dışarısı soğuktu dairesi kendisi gibi sıcaktı hatta istersem kombi derecesini arttırabileceğini teklif etti sağ olsun düşünceli insan.
Evi Tertemiz şık döşenmiş ve bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden birisiydi uzun süre dairesini inceledim gerçekten harika bir daire.
Elif hanım ikramlar için elinden geleni fazlası ile yaptı masası çokça doluydu ve misafirperverliği muhteşemdi masada muzların da olması benim için çok düşünceli bir detaydı teşekkür ederim misafirperverliği için.
Sohbetimizden sonra yatak odasına geçip karşılıklı sıcak ve sevgi dolu seanslar eşliğinde zevkten ve keyiften kendimizden geçtik.
Hava soğuktu İstanbul da
Uyumu şefkatli kollarının sıcaklığı içinde vücudum kalbim ısındı. Bu durumda kelimeler yetersiz kalır.
Seans sırasında erkeğinin nelerden hoşlandığını hemen anlayabilecek benim neleri sevdiğimi nelerden hoşlandığımı birkaç dakika da çözebilecek zekaya sahip bir kadın elif.
Kendisi ile tanıştığım şefkatli sıcak kollarında tekrar yüreğimi ısıttığı için kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım her şey için minnettarım.
Yemeğe fırsatını bulamadığım hatırası bozulmasa bir ömür saklardım.

Evi Tertemiz şık döşenmiş ve bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden birisiydi uzun süre dairesini inceledim gerçekten harika bir daire.
Elif hanım ikramlar için elinden geleni fazlası ile yaptı masası çokça doluydu ve misafirperverliği muhteşemdi masada muzların da olması benim için çok düşünceli bir detaydı teşekkür ederim misafirperverliği için.
Sohbetimizden sonra yatak odasına geçip karşılıklı sıcak ve sevgi dolu seanslar eşliğinde zevkten ve keyiften kendimizden geçtik.
Hava soğuktu İstanbul da
Uyumu şefkatli kollarının sıcaklığı içinde vücudum kalbim ısındı. Bu durumda kelimeler yetersiz kalır.
Seans sırasında erkeğinin nelerden hoşlandığını hemen anlayabilecek benim neleri sevdiğimi nelerden hoşlandığımı birkaç dakika da çözebilecek zekaya sahip bir kadın elif.
Kendisi ile tanıştığım şefkatli sıcak kollarında tekrar yüreğimi ısıttığı için kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım her şey için minnettarım.
Yemeğe fırsatını bulamadığım hatırası bozulmasa bir ömür saklardım.