Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muz34 Elif Özbek deneyimi

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba uzun süredir tanışmayı istediğim elif hanım ile tanışma fırsatını yakaladım yazışmalarımızdan sonra bir hafta beklemeli de olsa randevuyu kaptım ve beklediğime değmenin mutluluğu ile yazıma başlıyorum. Evi Osmanbey metrosuna yakın 20 dk yürüme mesafesinde. Elif hanım sağ olsun yazışmalarım da isteğimi kırmadı kendisine beni kırmadığı için çok teşekkür ederim. Evine ulaştığımda kapıyı açması ile gördüğüm manzara ile içim titredi ben soğuktan sanıyordum ama bu elifin kusursuz güzelliğinden olduğunu anlamam fazla uzun sürmedi. Hemen kendime gelip sıcak kanlı misafirperverliği ile kanepedeki yerimi aldım dışarısı soğuktu dairesi kendisi gibi sıcaktı hatta istersem kombi derecesini arttırabileceğini teklif etti sağ olsun düşünceli insan.
Evi Tertemiz şık döşenmiş ve bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden birisiydi uzun süre dairesini inceledim gerçekten harika bir daire.
Elif hanım ikramlar için elinden geleni fazlası ile yaptı masası çokça doluydu ve misafirperverliği muhteşemdi masada muzların da olması benim için çok düşünceli bir detaydı teşekkür ederim misafirperverliği için.
Sohbetimizden sonra yatak odasına geçip karşılıklı sıcak ve sevgi dolu seanslar eşliğinde zevkten ve keyiften kendimizden geçtik.
Hava soğuktu İstanbul da
Uyumu şefkatli kollarının sıcaklığı içinde vücudum kalbim ısındı. Bu durumda kelimeler yetersiz kalır.
Seans sırasında erkeğinin nelerden hoşlandığını hemen anlayabilecek benim neleri sevdiğimi nelerden hoşlandığımı birkaç dakika da çözebilecek zekaya sahip bir kadın elif.
Kendisi ile tanıştığım şefkatli sıcak kollarında tekrar yüreğimi ısıttığı için kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım her şey için minnettarım.
Yemeğe fırsatını bulamadığım hatırası bozulmasa bir ömür saklardım.
muz elif.jpg

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
516
Paylaşımınız için teşekkürler. Keyfiniz bol olsun.

Burada bir noktaya parmak basmak istiyorum. Karşısındakinin neden zevk aldığını neye tahrik olduğunu çözüp onun üzerine giden kadın bence partnerin hasıdır. Yıllar içinde iyi kötü çokça sayıda partner ile görüşme yaptım. Bu niteliği olan tanıştığım kadın sayısı gerçekten çok az. Elif hanımı tebrik ediyor kendisini listeme ekliyorum. :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
120 bin euro luk muza gönderme var herhalde fotoda;) Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler... (y)👏

ErsanKuneri Çevrimdışı
5 Ağu 2010
137
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
ne kadar güzel bir paylaşım.. tebrikler dostum :)

muz34 Çevrimdışı
7 Eyl 2019
92
301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hir0 Çevrimdışı

hir0

Normal Üye
28 May 2010
19
5
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba uzun süredir tanışmayı istediğim elif hanım ile tanışma fırsatını yakaladım yazışmalarımızdan sonra bir hafta beklemeli de olsa randevuyu kaptım ve beklediğime değmenin mutluluğu ile yazıma başlıyorum. Evi Osmanbey metrosuna yakın 20 dk yürüme mesafesinde. Elif hanım sağ olsun yazışmalarım da isteğimi kırmadı kendisine beni kırmadığı için çok teşekkür ederim. Evine ulaştığımda kapıyı açması ile gördüğüm manzara ile içim titredi ben soğuktan sanıyordum ama bu elifin kusursuz güzelliğinden olduğunu anlamam fazla uzun sürmedi. Hemen kendime gelip sıcak kanlı misafirperverliği ile kanepedeki yerimi aldım dışarısı soğuktu dairesi kendisi gibi sıcaktı hatta istersem kombi derecesini arttırabileceğini teklif etti sağ olsun düşünceli insan.
Evi Tertemiz şık döşenmiş ve bugüne kadar gördüğüm en güzel evlerden birisiydi uzun süre dairesini inceledim gerçekten harika bir daire.
Elif hanım ikramlar için elinden geleni fazlası ile yaptı masası çokça doluydu ve misafirperverliği muhteşemdi masada muzların da olması benim için çok düşünceli bir detaydı teşekkür ederim misafirperverliği için.
Sohbetimizden sonra yatak odasına geçip karşılıklı sıcak ve sevgi dolu seanslar eşliğinde zevkten ve keyiften kendimizden geçtik.
Hava soğuktu İstanbul da
Uyumu şefkatli kollarının sıcaklığı içinde vücudum kalbim ısındı. Bu durumda kelimeler yetersiz kalır.
Seans sırasında erkeğinin nelerden hoşlandığını hemen anlayabilecek benim neleri sevdiğimi nelerden hoşlandığımı birkaç dakika da çözebilecek zekaya sahip bir kadın elif.
Kendisi ile tanıştığım şefkatli sıcak kollarında tekrar yüreğimi ısıttığı için kendisine sonsuz şükranlarımı sunarım her şey için minnettarım.
Yemeğe fırsatını bulamadığım hatırası bozulmasa bir ömür saklardım.
Ekli dosyayı görüntüle 42351
Ya kardeşim irtibat bilgilerini bi atsanız hayrına

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
57
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Elif hanımın kişiye özel jesti ince bir zekanın göstergesi olmuş. Bir dahakine senin muza dövme şeklinde yazarsa hiç şaşmam.:p paylaşımın için sana ve konuya yeni fotolarla:love::love: renk katan elif hanıma teşekkürler

Boyshua Çevrimdışı
2 Şub 2020
103
264
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece müdavim üye kabul etmenizin özel bir nedeni var mıdır ? Sanırım birçok kişi sizin için sırada bekliyor😀

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,124
4,524
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
iki tarafa da tebrikler.
bu değerli net , kısa ama güzel , yoğun paylaşım için @muz34 e teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar