Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mutlu bir gece 💕💕

the_goalkeeper Çevrimdışı
30 Ara 2009
128
54
48
Cinsiyetiniz nedir?
Ne zamandır tanışmak ve görüşmek istediğim ama fırsat ve vakit yaratamadığım Sunam hanıma nihayet geçtiğimiz gece misafir olma şerefini yaşadım.Paylaşımlarından güzelliği ve çekiciliği ile ilgili ipucu almak mümkün ama karşısında canlı canlı oturup sohbet etmek,vakit geçirmek ve güzelliğini seyretmek bambaşka birşey gerçekten.İnanılmaz fiziğinden adeta çevresine saçılan müthiş bir enerjisi var ve bunu da özel anlara taşımasını çok iyi biliyor.Gerek ağırlamasıyla ve ikramlarıyla,gerekse sohbeti ve enerjisiyle bana harika bir gece yaşattı ve özel hissettirdi.Umarım en kısa zamanda yine fırsat yaratabilirim ve yine misafiri olurum.Her şey için çok ama çok teşekkür ederim :)

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ne zamandır tanışmak ve görüşmek istediğim ama fırsat ve vakit yaratamadığım Sunam hanıma nihayet geçtiğimiz gece misafir olma şerefini yaşadım.Paylaşımlarından güzelliği ve çekiciliği ile ilgili ipucu almak mümkün ama karşısında canlı canlı oturup sohbet etmek,vakit geçirmek ve güzelliğini seyretmek bambaşka birşey gerçekten.İnanılmaz fiziğinden adeta çevresine saçılan müthiş bir enerjisi var ve bunu da özel anlara taşımasını çok iyi biliyor.Gerek ağırlamasıyla ve ikramlarıyla,gerekse sohbeti ve enerjisiyle bana harika bir gece yaşattı ve özel hissettirdi.Umarım en kısa zamanda yine fırsat yaratabilirim ve yine misafiri olurum.Her şey için çok ama çok teşekkür ederim :)
Güzel paylaşımın için teşekkür ederim🙏benim için de keyifli bir geceydi❤️ sevgiler❤️

Fener4ever Çevrimdışı
26 Şub 2015
276
338
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel referans icin tessekurler (y)
Sunam cok illginc Profili var.
Bende iki Istanbul ziyaretimde görusme kismeti olmadi , insallah gelecek sefer

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
850
1,052
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler sunam damakta kalan tat bakımından hep görüşülme arzusu uyandırır harikadır

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar