Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem tanışma😍NOT: Fotoğraflı referans 😈

Ens16

Normal Üye
12 Ocak 2025
5
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba
Diger forumdan izmirde bir hanim ile gorusme saglamistim. Ens Nickimden yorumumu okuyabilirsiniz , @Model Buse hanim forum ortaminda ikinci gorustugum hanimdir

3 gun once evine misafir oldum, resimlerde gordugum kiz kapiyi acinca bir anda heyecandan iceri girmekte bile zorlanmistim. Buse beni belimden cekip kendine cekmese, kapiyi acmis sekilde onu izleyerek zaman gecirecektim.
Cok begendim , resimlerden zaten asinayim. Ama kapida oylece kaldim. Bu ani hic unutmayacagim

Ozel zamanlari ozetleyeyim; yatakta muhteşem diyeyim siz anlayın tüm hücrelerinize kadar zevki hissediyorsunuz. Hele o bj yok mu beni benden aldı.
Ev ortamı ise otopark sorunu yok ev gayet güzel bir semtte bulmak için herhangi bir sorun yaşamadım.Ev gayet temiz çok titiz bir insan. Kahvesinden ikramına her şey tamdı. O kadar bakımlı ki masanın üzerinde kolojenler vitaminler balık yağları her şey vardı. İki tarafında sağlığına çok önem veriyor vajinal ilaç bile kullandı.
Zaman gecirme ve arkadaslik partner kismina gelirsek tam bir gfe. Hoş sohbetiyle her konudan konuşabiliyorsunuz.
Sohbet esnasında öğrendiğim kadarıyla sene sonu yurtdışına çıkacakmış onu kaçırmadan daha çok görüşmem gerekli. Her şey için çok çok teşekkür ederim Busecim 😍

Busecim diğer foruma resmimizi ekledim ama buna ekleyemedim. Sen yoruma ekler misin canım 😍😘🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

14 Ocak 2025
77
127
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.
Artık düşünenler, referansları okur hangisi daha gercekciyse ona göre kararını verir.
Paylaşım için teşekkürler....

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
231
458
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalnız foto 27 yıla kadar sitede saklanacakmış, altında öyle yazıyor, benden söylemesi... 🙋‍♂️
Sn Kadıköylü, bu tarz fotograflar databasede çok uzun süre kalabiliyor. Sitenin sahiplerinin insafına kalmış artık :)

Ancak silmek ve linkin hata vermesini sağlamak 10 saniyelik iş. Muhtemelen kullanıcı ismiyle girilip yüklenmiştir.

daktir31

Normal Üye
4 Nis 2024
1
6
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Atılan nötr görüşme üzerine gelen 2 olumlu görüşme insanı düşündürmüyor değil,değil mi ? Özellikle bu referans diğer referansın eksi olarak verdiklerini artı olarak belirtmiş(O kadar bakımlı ki masanın üzerinde kolojenler vitaminler balık yağları her şey vardı.) şu bölüm gibi. Hangisi doğru hangisi yanlıştır bilemeyiz kimseyi kötü göstermek istemem umarım olumlu olanlar doğrudur.

Ens16

Normal Üye
12 Ocak 2025
5
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Atılan nötr görüşme üzerine gelen 2 olumlu görüşme insanı düşündürmüyor değil,değil mi ? Özellikle bu referans diğer referansın eksi olarak verdiklerini artı olarak belirtmiş(O kadar bakımlı ki masanın üzerinde kolojenler vitaminler balık yağları her şey vardı.) şu bölüm gibi. Hangisi doğru hangisi yanlıştır bilemeyiz kimseyi kötü göstermek istemem umarım olumlu olanlar doğrudur.
Ben bu foruma da diğer foruma da yeni üye oldum izmirden @Buse35KayLa hanım ile ilk görüştüm yazdıklarımda en ufak bir yalan dolan yok yaşadıklarımı yazdım size güzel ve detaylı bir referans vermek istedim. İsterseniz beni @Buse35KayLa hanımefendiye de sorabilirsiniz. Herkesin düşüncesi kendine tabi ki ;)

gamsız güneş Çevrimdışı
10 Ocak 2025
329
295
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sesli güldüm üstad müthiş 2 olumlu değil benim saydığım en az 7,8 oldu ilk defa denk geliyorum böyle bir olaya , işini bilen biler ,bilmeyen kendi bilir🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar