Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mrs. Beauty 🙏

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
630
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel kadını tanımayan, göremeyen arkadaşlar, inanın bana bir yanınız hep eksik kalacak, ben dahi @Yaren Acar ı tanıyınca farkettim durumumu, hani harbi bebekler vardır ya, pahallı oyuncak mağazalarında böyle şıkır şıkır ambalajında, gerçeği tam karşınızda oturuyor, etten kemikten, konuşuyor, gülüyor, kahkahalar atıyor, çay içiyor falan, baya baya rüya görür gibi oluyorsun, bir aradayken zaman kavramını falan kaybediyorsun o derece yani, kafanda garip garip senaryolar dönüyor, kozmik bir ortamda mıyım diye, değişik yani.
Çok uzun zamandır radarımdaydı, sonunda bir araya geldik, şahane bir kadın, ipek gibi dokunuyorsun elin üstünden kayıp gidiyor, güzel sohbet edip, güzel güldüğü gibi, çokta güzel sevişiyor, zevkle, şehvetle, arzuyla sevişiyor, zaman dursda böyle kucak kucağa kalsam diyeceğin kadın @Yaren Acar
Seviliyorsun Barbie, kendine güzel bak, hayat bazı meseleleri sırtında taşımak için fazla kısa, tekrar görüşmek üzere 🥰

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
438
1,005
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler,
Yaren hanım,
Harika bir seçim olmuş....

Üye silindi 81111

Bu güzel kadını tanımayan, göremeyen arkadaşlar, inanın bana bir yanınız hep eksik kalacak, ben dahi @Yaren Acar ı tanıyınca farkettim durumumu, hani harbi bebekler vardır ya, pahallı oyuncak mağazalarında böyle şıkır şıkır ambalajında, gerçeği tam karşınızda oturuyor, etten kemikten, konuşuyor, gülüyor, kahkahalar atıyor, çay içiyor falan, baya baya rüya görür gibi oluyorsun, bir aradayken zaman kavramını falan kaybediyorsun o derece yani, kafanda garip garip senaryolar dönüyor, kozmik bir ortamda mıyım diye, değişik yani.
Çok uzun zamandır radarımdaydı, sonunda bir araya geldik, şahane bir kadın, ipek gibi dokunuyorsun elin üstünden kayıp gidiyor, güzel sohbet edip, güzel güldüğü gibi, çokta güzel sevişiyor, zevkle, şehvetle, arzuyla sevişiyor, zaman dursda böyle kucak kucağa kalsam diyeceğin kadın @Yaren Acar
Seviliyorsun Barbie, kendine güzel bak, hayat bazı meseleleri sırtında taşımak için fazla kısa, tekrar görüşmek üzere 🥰
Sevgili @Enigma34 çokk teşekkür ederim. Nasıl içten yazılmış bir referans ,ellerine sağlık. Seninle edilen muhabbetimizi unutmuycam. Çünkü karnıma ağrılar girmişti. Bi olayı anlatma tarzına bayılmıştım resmen.. … kısmet olursa tekrar görüşmek üzere😍 allaha emanet baby

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,493
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

sewişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,829
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar