- 17 Eyl 2021
- 195
- 630
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu güzel kadını tanımayan, göremeyen arkadaşlar, inanın bana bir yanınız hep eksik kalacak, ben dahi @Yaren Acar ı tanıyınca farkettim durumumu, hani harbi bebekler vardır ya, pahallı oyuncak mağazalarında böyle şıkır şıkır ambalajında, gerçeği tam karşınızda oturuyor, etten kemikten, konuşuyor, gülüyor, kahkahalar atıyor, çay içiyor falan, baya baya rüya görür gibi oluyorsun, bir aradayken zaman kavramını falan kaybediyorsun o derece yani, kafanda garip garip senaryolar dönüyor, kozmik bir ortamda mıyım diye, değişik yani.
Çok uzun zamandır radarımdaydı, sonunda bir araya geldik, şahane bir kadın, ipek gibi dokunuyorsun elin üstünden kayıp gidiyor, güzel sohbet edip, güzel güldüğü gibi, çokta güzel sevişiyor, zevkle, şehvetle, arzuyla sevişiyor, zaman dursda böyle kucak kucağa kalsam diyeceğin kadın @Yaren Acar
Seviliyorsun Barbie, kendine güzel bak, hayat bazı meseleleri sırtında taşımak için fazla kısa, tekrar görüşmek üzere
Çok uzun zamandır radarımdaydı, sonunda bir araya geldik, şahane bir kadın, ipek gibi dokunuyorsun elin üstünden kayıp gidiyor, güzel sohbet edip, güzel güldüğü gibi, çokta güzel sevişiyor, zevkle, şehvetle, arzuyla sevişiyor, zaman dursda böyle kucak kucağa kalsam diyeceğin kadın @Yaren Acar
Seviliyorsun Barbie, kendine güzel bak, hayat bazı meseleleri sırtında taşımak için fazla kısa, tekrar görüşmek üzere