Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Minnoş ile enfes Bir Gece

• Konbuyu başlatan Mubo
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:35

Mubo

Normal Üye
12 Nis 2019
39
59
Cinsiyetiniz nedir?
Geçen günlerde Minnoşu ziyarete gitmek istedim. kolaylıkla aldım randevumu.Saat gelince Aylin'in evine gittim ev son derece merkezi bir konumda kolayca buldum. Son derece hayat dolu bir kadın kapıda sarılarak karşıladı beni. çok iyi bir ev sahipliği var kendisinin ikramlarından da biraz yedikten sonra bir ara lavaboya gitti geldi o andan itibaren ne olduğunu anlayamadım sanki içinden başka bir karakter çıktı. Ben daha önce sevişmemişim dedirtti bana. özel anları anlatmayalım ama muhteşem bir deneyim yaşadım. hala ben neler yaşadım diye düşünüyorum. Her şey sanki bir rüya gibiydi. aklımı aldı resmen :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Ben bu harika şeyleri okuyorum ama bu ara cevap verme sorunum var, iş güç derken kafamı kaybettim hükümsüzdür. :) Akşama yorumlayacağım umarım. Bu arada sevgili @Mubo, hani şikayet yazısı yazacaktın? :D Şaka şaka... :)

Mubo

Normal Üye
12 Nis 2019
39
59
Cinsiyetiniz nedir?
Senden şikayet edilir mi hiç ? Senden çıkınca biraz yolumu kaybettim. 3 defa aynı sokaktan geçtiğim halde gideceğim yeri bulamadım :D

EVANESCO Çevrimdışı
27 Ocak 2011
165
24
Senden şikayet edilir mi hiç ? Senden çıkınca biraz yolumu kaybettim. 3 defa aynı sokaktan geçtiğim halde gideceğim yeri bulamadım :D

Sonucu görüyorsunuz ya 😂 benzer bişi banada olduydu kaderarkadaşıyız dostum. Işte bunlar hep klasik aylin vakaları 🥴🥴🥴

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sonucu görüyorsunuz ya 😂 benzer bişi banada olduydu kaderarkadaşıyız dostum. Işte bunlar hep klasik aylin vakaları 🥴🥴🥴

Milleti ürkütmeyin yahu, sen de mi yolu şaşırmıştın? Ahahah :) Aklıma biri geldi... 😅😅

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Bazen insanın yolunu şaşırması güzeldir.🙈🙈 Aklın neredeydi? 🙊🙊😋😍

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin, tanışılması şart olan Kadın :) Bu güzel paylaşım için teşekkürler, Özlediğimi hatırladım, ama istanbul hala çok uzak bana :(

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Geçen günlerde Minnoşu ziyarete gitmek istedim. kolaylıkla aldım randevumu.Saat gelince Aylin'in evine gittim ev son derece merkezi bir konumda kolayca buldum. Son derece hayat dolu bir kadın kapıda sarılarak karşıladı beni. çok iyi bir ev sahipliği var kendisinin ikramlarından da biraz yedikten sonra bir ara lavaboya gitti geldi o andan itibaren ne olduğunu anlayamadım sanki içinden başka bir karakter çıktı. Ben daha önce sevişmemişim dedirtti bana. özel anları anlatmayalım ama muhteşem bir deneyim yaşadım. hala ben neler yaşadım diye düşünüyorum. Her şey sanki bir rüya gibiydi. aklımı aldı resmen :)

Sevgili @Mubo,

İşti, güçtü bayramdı derken bu harika yazıya ancak teşekkür metni yazabiliyorum, lütfen beni hoş gör. 🙏

Günlük hayatta nasıl ki misafirlerimizi imkanlarımız dahilinde en iyi şekilde ağırlıyorsak, bu mecrada da aynısını uygulamaya çalışıyorum, ev sahipliğimden memnun kaldıysan ne mutlu. :)

Hakkımda hep benzer şeylerin yazılması, tutarlılık çizgimi koruduğumun en büyük kanıtı kendime, çünkü kendi kendimi de gözlemleyip değerlendiriyorum ki varsa bir eksik gedik giderebileyim. Çizgimi koruduğumu teyit etmemi sağlayan bu harika yorumların için teşekkür ederim de biliyor olman gerekirdi, birden değişiyorum erotizm dakikaları gelince ve sanırım olayın en ilginç ve keyifli yanı da bu oluyor galuba. :)
"Daha önce sevişmemişim dedirtti bana" yorumu baya büyük sözler içeriyor, onore oldum ama utandım ve korktum da çünkü yine çıta bir yerlere taşınmış, sonumu iyi görmüyorum. 😂😂

Aklımı aldı??? Abooovv, susuyorum ve utancımı da alıp kaçıyorum. :)

Yine şanslı bir pembiş olduğumun göstergesi olan bir beyefendiyle tanışmaktan çok mutluluk duydum. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle samimi ve keyifli insan ... 😘

E ne diyoruz : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler...

Not : Aklına mukayyet ol. 😎😉

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin, tanışılması şart olan Kadın :) Bu güzel paylaşım için teşekkürler, Özlediğimi hatırladım, ama istanbul hala çok uzak bana :(

Benim tatlı @wmamba cığım, sen de özlendin... Bu arada, mesajını aldım ama rahatsız etmemek için dönmedim sana, ilk İstanbul seferinde denk gelebilmek üzere. NOT : ŞU BİRA İŞİNE GİREYİM DİYORUM. :)

Mubo

Normal Üye
12 Nis 2019
39
59
Cinsiyetiniz nedir?
Senin etkinden kurtulmak bir ayimi aldi. Tekrar ziyaret edip bir kendimizden geçme vaktide gelmiş bence....

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Senin etkinden kurtulmak bir ayimi aldi. Tekrar ziyaret edip bir kendimizden geçme vaktide gelmiş bence....

Enn kısa sürede @Mubo cuğum ama tabii önceden önceden haberleşerek ... Bol sohbetli ve sevişmelisinden hem de... 😉😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar