- 13 Nis 2019
- 410
- 620
- Cinsiyetiniz nedir?
Sık görüşme yapma fırsatı bulamıyorum. Özellikle pandemi dönemiyle birlikte de 1 yılı aşkın süredir görüşme yapmamıştım. Bu hafta itibariyle birkaç günüm boş olduğu için ve Anadolu yakasında da görüşme yaptığı için Ezgi hanım ile randevu ayarladım. Randevuyu hafta sonundan ayarlamıştım. Salı günü görüşme saatinde de tanışma fırsatımız oldu. Referans olması açısından klasik şeyleri de yazayım. Ataşehir'de misafir kabul ediyor, bilindik bir yerde araçla gidenler için park yeri sorunu olur mu tam bilemiyorum ama Avm vs olduğu için muhtemelen sorun olmuyordur. Giriş çıkış kolay tariflere uyulduğu sürece sıkıntısız. Görüşme deneyimi olarak fiziksel özellikleri ben pek değerlendirmiyorum, karar verme açısından da çok etki etmemeli aslında. Herkesin farklı bir beklenti veya ilgisi olabilir. Birine cazip gelen öbürüne gelmiyordur vs bilemedim. O yüzden de çok detaylı yazmıyorum. Sohbet muhabbet anlamında sosyal paylaşım yapılabilecek birisi ki ben bu görüşmelere bir bütün olarak baktığım için o noktada bir eksiklik hissetmedim. Masaj için beklentiye göre değişecektir. Klasik bir masaj seansını birlikteliğe çevirerek medikal mesaj vs olmaz sanırım. Şunu söyleyebilirim makul olan tüm istekleri karşılayabilir o noktada sizi mutlu etmek için elinden geleni yapan birisi. Masaj için beklentisini söylerseniz muhtemelen yardımcı olmaya çalışacaktır. Görüşme geneline olumlu diyebilirim.