Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masöz Ezgi ile görüşmem

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
410
620
Cinsiyetiniz nedir?
Sık görüşme yapma fırsatı bulamıyorum. Özellikle pandemi dönemiyle birlikte de 1 yılı aşkın süredir görüşme yapmamıştım. Bu hafta itibariyle birkaç günüm boş olduğu için ve Anadolu yakasında da görüşme yaptığı için Ezgi hanım ile randevu ayarladım. Randevuyu hafta sonundan ayarlamıştım. Salı günü görüşme saatinde de tanışma fırsatımız oldu. Referans olması açısından klasik şeyleri de yazayım. Ataşehir'de misafir kabul ediyor, bilindik bir yerde araçla gidenler için park yeri sorunu olur mu tam bilemiyorum ama Avm vs olduğu için muhtemelen sorun olmuyordur. Giriş çıkış kolay tariflere uyulduğu sürece sıkıntısız. Görüşme deneyimi olarak fiziksel özellikleri ben pek değerlendirmiyorum, karar verme açısından da çok etki etmemeli aslında. Herkesin farklı bir beklenti veya ilgisi olabilir. Birine cazip gelen öbürüne gelmiyordur vs bilemedim. O yüzden de çok detaylı yazmıyorum. Sohbet muhabbet anlamında sosyal paylaşım yapılabilecek birisi ki ben bu görüşmelere bir bütün olarak baktığım için o noktada bir eksiklik hissetmedim. Masaj için beklentiye göre değişecektir. Klasik bir masaj seansını birlikteliğe çevirerek medikal mesaj vs olmaz sanırım. Şunu söyleyebilirim makul olan tüm istekleri karşılayabilir o noktada sizi mutlu etmek için elinden geleni yapan birisi. Masaj için beklentisini söylerseniz muhtemelen yardımcı olmaya çalışacaktır. Görüşme geneline olumlu diyebilirim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Ezgi ile buluşmamızdan ben çok memnun kalmıştım. Bana göre hem güzel hem de çok tatlı bir kız. dediğiniz gibi gerçekten karşısındakini mutlu etmeye çalışıyor

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
393
836
Sık görüşme yapma fırsatı bulamıyorum. Özellikle pandemi dönemiyle birlikte de 1 yılı aşkın süredir görüşme yapmamıştım. Bu hafta itibariyle birkaç günüm boş olduğu için ve Anadolu yakasında da görüşme yaptığı için Ezgi hanım ile randevu ayarladım. Randevuyu hafta sonundan ayarlamıştım. Salı günü görüşme saatinde de tanışma fırsatımız oldu. Referans olması açısından klasik şeyleri de yazayım. Ataşehir'de misafir kabul ediyor, bilindik bir yerde araçla gidenler için park yeri sorunu olur mu tam bilemiyorum ama Avm vs olduğu için muhtemelen sorun olmuyordur. Giriş çıkış kolay tariflere uyulduğu sürece sıkıntısız. Görüşme deneyimi olarak fiziksel özellikleri ben pek değerlendirmiyorum, karar verme açısından da çok etki etmemeli aslında. Herkesin farklı bir beklenti veya ilgisi olabilir. Birine cazip gelen öbürüne gelmiyordur vs bilemedim. O yüzden de çok detaylı yazmıyorum. Sohbet muhabbet anlamında sosyal paylaşım yapılabilecek birisi ki ben bu görüşmelere bir bütün olarak baktığım için o noktada bir eksiklik hissetmedim. Masaj için beklentiye göre değişecektir. Klasik bir masaj seansını birlikteliğe çevirerek medikal mesaj vs olmaz sanırım. Şunu söyleyebilirim makul olan tüm istekleri karşılayabilir o noktada sizi mutlu etmek için elinden geleni yapan birisi. Masaj için beklentisini söylerseniz muhtemelen yardımcı olmaya çalışacaktır. Görüşme geneline olumlu diyebilirim.
Sizi tanımakta çok güzeldi cok teşekkür ederim😘🤗

impulsivo Çevrimdışı
16 May 2021
188
294
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. 👏 👏

ilkerakcay

Normal Üye
18 Şub 2022
21
12
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Ezginin meşhur masajını almayan kaç kişi kaldık

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar