Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masöz Ezgi ile 2 saate niyet, 1 saate kısmet.

Cool371980

Normal Üye
10 Kas 2020
22
76
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba.

Masöz Ezgi hanımla 1 senedir yazışmalarımız sonrasında hafta sonu görüşme fırsatımız oldu. Anlık randevu verdi kendisi teşekkür ederim tekrar (Avrupa yakasından geldi). Normalde 2 saat olarak anlaşmıştık lakin bir takım sıkıntılardan dolayı 1 saat görüşme fırsatımız oldu. Benimde işlerimden dolayı ilerleyen saatlere uzatamadık, Masajı da kaçırdım bu nedenle. Artık bir dahaki sefere acısını çıkaracağım.
Kendisine gelince; Çok nazik, Kendi evinde ağırladı, Evi de tertemiz, sağ olsun iyi ağırlamaya da çalıştı. Ev sahipliğinden memnun kaldım.
Oralı kondomsuz yapıyor ve gayet iyi. Vücudu çok diri, sanırsınız 18 yaşında, spor yaptığı her halinden belli.
Sonrası bildiğiniz yatak odası süreci, o kısma girmeyeyim.
Sonuç olarak, Kendisine, yaşattığı güzel zaman için teşekkür ederim. Hem onun hem de benim için olumlu bir görüşme oldu diye düşünüyorum.
Herkese keyifli bir hayat dilerim.

User_75799

Merhaba.

Masöz Ezgi hanımla 1 senedir yazışmalarımız sonrasında hafta sonu görüşme fırsatımız oldu. Anlık randevu verdi kendisi teşekkür ederim tekrar (Avrupa yakasından geldi). Normalde 2 saat olarak anlaşmıştık lakin bir takım sıkıntılardan dolayı 1 saat görüşme fırsatımız oldu. Benimde işlerimden dolayı ilerleyen saatlere uzatamadık, Masajı da kaçırdım bu nedenle. Artık bir dahaki sefere acısını çıkaracağım.
Kendisine gelince; Çok nazik, Kendi evinde ağırladı, Evi de tertemiz, sağ olsun iyi ağırlamaya da çalıştı. Ev sahipliğinden memnun kaldım.
Oralı kondomsuz yapıyor ve gayet iyi. Vücudu çok diri, sanırsınız 18 yaşında, spor yaptığı her halinden belli.
Sonuç olarak, Kendisine, yaşattığı güzel zaman için teşekkür ederim. Hem onun hem de benim için olumlu bir görüşme oldu diye düşünüyorum.
Paylaşımınız için teşekkür ederiz

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,490
1,987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,843
8,053
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
390
806
Merhaba.

merhabalar öncelikle cok tsk ederim cok incesin canim bende seni tanidigim icin cok memnun oldum guzel naif dileklerin icin ayrica tsk ederim seni cok öpüyorum tekrar görüşebilmek dileğiyle 😘🤗

cemd

Normal Üye
13 Şub 2022
34
27
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar