Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lezzetli bir seans güzel misafirperverlik

Cantarkan

Normal Üye
16 Ocak 2025
1
7
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz gecikmiş bir yorum ama bırakmadan geçmek istemedim. Başak hanımla bir ay kadar önce görüştük. ilk görüşmemizdi ve ben daha önce bu konuda çok hayal kırıklığı yaşamış biri olarak biraz temkinliydim. Gittiğimde beni çok sıcak ve güler yüzle karşıladı. Kendisi sıcakkanlı, canayakin, size saygı gösteren bir hanım. Siz de ona iyi davranın, kibarlık ve nezaketi hak ediyor. Yatakta çok iyiydi, heves ve sehvetle seviştik. Aslında çok yorgundum ama o müthiş göğüsler ve başak hanımın enerjisi yorgunluğumu aldı götürdü. Tekrar görüşmek dileğiyle,

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
694
2,849
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biraz gecikmiş bir yorum ama bırakmadan geçmek istemedim. Başak hanımla bir ay kadar önce görüştük. ilk görüşmemizdi ve ben daha önce bu konuda çok hayal kırıklığı yaşamış biri olarak biraz temkinliydim. Gittiğimde beni çok sıcak ve güler yüzle karşıladı. Kendisi sıcakkanlı, canayakin, size saygı gösteren bir hanım. Siz de ona iyi davranın, kibarlık ve nezaketi hak ediyor. Yatakta çok iyiydi, heves ve sehvetle seviştik. Aslında çok yorgundum ama o müthiş göğüsler ve başak hanımın enerjisi yorgunluğumu aldı götürdü. Tekrar görüşmek dileğiyle,
Zaman ayırıp referans yazdığıniz için çok tşk ederim her zaman beklerim 💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar