Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kim demis melekler cennete bu dunyada 1 tane var

serkan53

Normal Üye
8 Eyl 2022
3
18
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cok tatli kibar guzel Ayrica atesli bir çitir.ilk gorusmede normalde ne kadar tecrube olursa olsun tedirgin olur ya insan AMA elenanin yaninda bu kaybolacak emin olun.cok akıcı turkcesi sicakkanli oluşu samimi sohbeti mukemmel.hele gulusu o tatli kahkahasi melekleri kiskandirir.fiziki olarak insanlar farkli Tarz sever.minyon Citir diye ifade edebiliriz.iletisime gectigìm andan itibaren cok ilgili. sorun yasamadim.ulasimi toplu tasima ile gidilebilir.evi temiz.ben tekrar gorusme zamanini iple cekiyorum.evet dunyadaki melek elena sirf o senin tatli gulusun kahkahan icin bornozunu tekrar giyebilirim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
378
423
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Cok tatli kibar guzel Ayrica atesli bir çitir.ilk gorusmede normalde ne kadar tecrube olursa olsun tedirgin olur ya insan AMA elenanin yaninda bu kaybolacak emin olun.cok akıcı turkcesi sicakkanli oluşu samimi sohbeti mukemmel.hele gulusu o tatli kahkahasi melekleri kiskandirir.fiziki olarak insanlar farkli Tarz sever.minyon Citir diye ifade edebiliriz.iletisime gectigìm andan itibaren cok ilgili. sorun yasamadim.ulasimi toplu tasima ile gidilebilir.evi temiz.ben tekrar gorusme zamanini iple cekiyorum.evet dunyadaki melek elena sirf o senin tatli gulusun kahkahan icin bornozunu tekrar giyebilirim.
Teşekkür ederim cnm paylaşım için herzaman beklerim 🤗🥰 güzel keyifli saatler için teşekkür ederim 😊🙏🤗

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar