Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok kararliyim zaten şuan çene cerrahisinde tedavi oluyorum hazır bu haldeyken ders almak iyiKick boks ben de yaptım bir dönem yılma tamam mı, burnum kırılmıştı bir ara![]()
İzlemek isterdim idmanınıMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
SüperrrrrMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Sizi fazla kızdırmamak lazim o halde.Özelliklede görüşmeye gelirkenMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Sizi fazla kızdırmamak lazim o halde.Özelliklede görüşmeye gelirken![]()
Yakın da ben sarışın olmaktan vazgeçmem ama bu halim de güzel deniyor bakalımNe zaman tekrar sarışın olacaksın.![]()
Milyon dolarlik bebek filmi aklima geldi bir anda.Kiz 30 yaslarinda boks'basliyo.Antrönürü ilk basta kadin çalistirmak istemiyor.Fakat kiz çiktiği her maçta rakiplerini ilk rauntta nakavt edince antrönürün fikri değişiyor.Tavsiye ederim izlemediyseniz.yok ya Ben minnoş bir ev kedisiyim ama savunma bilmek önemli tabi bazen ev kedisi içinden yirtici bir aslan çıkabilir
![]()
Izledim tabiki gayet güzeldi hahahah bende öyle olur muşumMilyon dolarlik bebek filmi aklima geldi bir anda.Kiz 30 yaslarinda boks'basliyo.Antrönürü ilk basta kadin çalistirmak istemiyor.Fakat kiz çiktiği her maçta rakiplerini ilk rauntta nakavt edince antrönürün fikri değişiyor.Tavsiye ederim izlemediyseniz.
Çekebilirsem çekicem bir günİzlemek isterdim idmanını![]()
Hahahah güzel fikir@STAREYLÜL hanım kick boks öğrendiği an forumda her gün " Eylül hanım ve aparkatları, Eylül hanımdan muhteşem round kick " yazıları görebilirizŞaka bir yana bence her kadının savunma sanatlarını öğrenmesi gerekli. Tebrik ederim
![]()
HahahahahaCesur, güçlü kadınları çok severim. Kum torban yap beni güzelim![]()
MantıklıHocadan özellikle erkeklerin hassas noktalarını ve de kafakoldan ya da herhangi bir kilit durumundan nasıl kaçılacağını göstermesini isteyebilirsin. Kick boksta biraz zor olsa da bunlar halden anlayacaktır. Çeneni koru, terden sırılsıklam olmadan da antremanı bitirme. Torba olsa da vursak be
Madem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Korkmaya gerek yokKorktum![]()
Harikasın
Teşekkür ederimSporun her türlüsü iyidir. Bu devirde savunma sporları kadınlar için malesef daha gerekli.
Keyifle vurun Eylül Hanım. Tedavinizde de geçmişler olsun efendim.
Görüşmek üzere.
hakkınızda hayrlı olsunMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Kesinliklekick box tam senin sporun
Madem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
HarikaMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Hayirli olsun tatlim bende gidiyorum kuzum kick boksa cok zevli bir sporMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Seni kafes dövüşü ne çağırıyorum figtme starMadem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646a
Madem iyileşmeye başlıyorum yeni spor yapalım değil mi ? Hemde türkiye de yasayan bir kadın olarak savunma bilmek şart Ekli dosyayı görüntüle 48643Ekli dosyayı görüntüle 48645Ekli dosyayı görüntüle 48646
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!