Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kıa rio mu? Peugeot 207 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardatugay

Normal Üye
12 May 2012
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar arabamı değiştirmeyi düşünüyorum siz bu 2 araçtan birini alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz ben kararsız kaldım sizinde fikirlerinizi almak istedim bu tars başka araçta tavsiye edebilrisniz ben aklımdaki 2 aracı yazdım..

vitallius Çevrimdışı
9 Nis 2010
440
6
Cinsiyetiniz nedir?
hangi motor ve kombinasyonla alacaksın hocam ona göre yazalım

doktorhektor Çevrimdışı
2 Ara 2011
291
84
Sayet otomatik vites düşünüyorsan, Peugeot tan uzak dur. Asi halde sana yüksek Shell/BP .. vs faturaları ve pek çok tamir masrafı olarak geri döner.

Bence Türkiye koşulları düşünülmeden ithal ediliyorlar. Aşırı sert süspansiyon, berbat ses izolasyonu, sürekli arızalanan elektronik oyuncaklar.. Bizde 206 ve 308 otomatik var. Allah düşmanıma vermesin. Görüntüleri güzel o başka....

KIA lara geçen hafta baktım, bence daha iyi bir alternatif...

PeterPan Çevrimdışı
15 Mar 2010
510
1
Cinsiyetiniz nedir?
Bir Pro Ceed kullanıcısı olarak kesinlikle RIO diyorum, gerçekten donanımı bayağı zengin, parçası Peugeot'a göre bir hayli ucuz ve fiyatı makul.
KIA kendini gerçekten çok geliştirdi, ucuz ve kalitesiz araba üretir olayı eskidendi. Ben araç almadan önce sıfır, ikinci el hepsini 2 ay araştırdım.

doktorhektor Çevrimdışı
2 Ara 2011
291
84
Peugeot düşmanlığım devam ediyor. Kız kardeşim 308 dizel otomatik aldı. 2 gün kullandım ve gerçekten nefret ettim arabadan. Otomatik gerçek otomatik değil, DNR diye sadece 3 ayrı vites pozisyonu var. P yok, triptonik zaten hak getire, EDC ise daha ufukta bile yok.

Yokuşta geri kaçırıyor. Park durumunda arabayı viteste bırakmak gibi komik şeyler yapıyorsunuz, el freni şart...

Araç beklerken otomatik stop etme özelliği koymuşlar, bir süre sonra alışabiliyorsunuz ancak bu otomatik stop bazen araba hareket halinde de olabiliyor. Otomatik vitesi kafayı yiyor yani.. Sizin ne istediğnizi kestiremiyor. Devir çok düşüyor vs vs...

Yakıt durumunu bilemiyorum, 2 günde çok şey anlayamadım.

İçi güzel ve her türlü ıvır zıvır ile doldurmuşlar.. Herşey tamam ama birde gitse... :)

12 Haz 2012
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
her zaman 207 tabi ama yedek parçası pahalı

19 May 2009
16
0
Cinsiyetiniz nedir?
fransızlara hala kılım o ayrı ama 207, kia rio ya göre fazla dandik aynı paraya kiada daha fazla özellik olacaktır. ve gerçekten sağlam arabadır. daha önce kullanılmıştır.

notbad Çevrimdışı
9 Kas 2009
74
0
Cinsiyetiniz nedir?
kia Dizel tavsıye ederım çekişi güzel komfor olarak rahat pejoyu oldum olası sevmıorum bana kalırsa uzak dur :)

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
174
1
Cinsiyetiniz nedir?
iki aracı da kesinlikle deneme fırsatım oldu...o böyle bu böyle demeyeceğim,arkadaşlar sağolsun tam olarak açıklamış zaten her şeyi...

alitytz Çevrimdışı
25 Eyl 2009
192
50
Cinsiyetiniz nedir?
207 cekişte üzebilir, rio başarılıdır motor olarak

Bykush35 Çevrimdışı
3 May 2012
98
0
Cinsiyetiniz nedir?
Hyundai i20 al dizel :) tadından yenmez bak...Donanım olarak 207 ya da rio ya vereceğin paraya i20 nin yüksek versiyonlarına bakabilirsin...6 ileri vites var hem :)

cevahir

Normal Üye
12 Kas 2011
44
2
Cinsiyetiniz nedir?
207 nin turbo beslemeli versiyonundan bahsediyorsan 207. yok değilse rio..

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar