Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bussinesman

Normal Üye
3 Ara 2020
16
84
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi ile yaşadığım anlar benim için özeldi. Özellikle masaj ve kapalı olması ayırt edici özelliği. Bİr de görsel olarak çıtır görünümü benim için önemliydi. Hoş sohbetli ve Ataşehir in güzel bi sitesinde hizmet veriyor. Her ay abonmanı olacağımı kendisine ilettim. Burda sanırım biraz seçici olması birilerini rahatsız etmiş olabilir.Öpüyorum tatlım başarılar..

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
259
488
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ilginc bir paylasim.

Sanki pembis ile ilgili bilgi, deneyim vs icin degil de “siz ne anlarsiniz” amaciyla yazilmis bir referans. Baslik da manidar. 😃

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Abi sen bize laf mı soktun ne yaptın. Neden görüşme detaylarını yazmıyorsunda buradakilere sallıyorsun. Gerçek kişi isen kiralık kalem gibi duruyorsun. Gerçek kişi değilsen malumun ilanısın o zaman

3 Şub 2020
53
62
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu tür şüpheli referansları doğru bulmuyorum ben de kesinlikle.

22 Nis 2019
568
416
Cinsiyetiniz nedir?
Gecelik 50 kırmızılık demişti bana artı yol çok gülmüştüm hala gülüyorum galiba kedi ben oluyorum galiba hahahaaaa :)
50 kırmızı da neavilik ile ifade ederdik eskiden kırmızılık ne yahu
Hem kırmızı denince ilk aklıma 10 geliyor

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet arkadaşlar burada bir çoğunuza göndermelerde bulunacağım fakat bu haksız olduğunuz anlamına gelmiyor,

Forumda şöyle bir algı oluşmuş, yeni bir üye olumlu yada olumsuz bir yorum yazıldığında bazı statik kitleler hemen "bu paylaşım fake gibi, erkek elinden çıkmamış gibi vs vs"

Öncelikle herkesin şunu bilmesini isterim ki forumda aktif olan kullanıcılar kadar üye olmayıp aktif olanlar var ve foruma üye olup paylaşım yaptıklarında şüphe ile yaklaşılıyor.

Diğer bir konu ise herkes herkesle anlaşmak zorunda değil, aynı partnere 10 kişi gidip sadece 1 tanesi memnun ayrılabilir ki buna da "zevkler ve renkler tartışılmaz" deniliyor. Bir çoğunuz belki bilir belki bilmez ama salt standart sex den ötesini bekleyen insanların oluşturduğu çok büyük topluluklar var...

Şimdi bu paylaşıma değinirsek, bu paylaşım gerçek olabilir ve konuyu açan arkadaş geçirdiği vakitten mutlu ayrılmış ve burada daha önce yazılan olumsuz paylaşımlardan konuşmuş olabilirler ve kendince böyle bir serzenişte bulunmuş olabilir ama forum kurallarında açıkça belirtildiği gibi tartışma yada gerilim yaratacak konulardan uzak durulması gerekiyor ki sadece paylaşımını yazıp "ben memnun kaldım kalmayan arkadaşlar başka tercihlere yönelmesi daha doğru olur" diyebilir ama başlıkta da açıkça görüleceği gibi olumsuz paylaşım yada fikir sahiplerine açık aleni bir savaş açılmış.

Bundan sebep forum kurallarını uygulamak zorundayım;
4-Diğer üyelere Küfür etmek, aşağılamak, hakaret tarzında mesaj yazmak yasaktır. Partnerlerin konuları içerisinde başka partnerler ile alakalı kıyaslama, değerlendirme, ima, ve tartışma yaratacak şekilde mesaj atmak Yasaktır. 3 GÜN UZAKLAŞTIRMA
Konu kilit

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar