Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tokat mı öpüjük bıraksak ya olmaz mı ki
Çok pürüzsüz ve diriligiyle yer çekimine meydan okumuş resmen
nazik ve kibarca okşamak isterdim tokat ve acıtmak yerine star eylül
Orjınal no sivilceÇok müthiş bir kalça. Ben şahsen tatlı tatlı okşamayı tercih ederdim. Tokat ile bu güzel kalçaya kıyılamaz diye düşünüyorum.
Valla hepsi olurÇok müthiş bir kalça. Ben şahsen tatlı tatlı okşamayı tercih ederdim. Tokat ile bu güzel kalçaya kıyılamaz diye düşünüyorum.
Vurulmaz öpülür oksanir
KıymayalımÇok müthiş bir kalça. Ben şahsen tatlı tatlı okşamayı tercih ederdim. Tokat ile bu güzel kalçaya kıyılamaz diye düşünüyorum.
Bu kalçaya hakaret olur tokat atmak öpmek dururken
Oksamak da iyidirÇok müthiş bir kalça. Ben şahsen tatlı tatlı okşamayı tercih ederdim. Tokat ile bu güzel kalçaya kıyılamaz diye düşünüyorum.
Hafta sonu öpsem mi ki bende.
Çok doğru söylediniz Eylül hanım. O muhteşem kalçanızı okşamaya doyum olmaz.Oksamak da iyidir
star hnm ben güzel popona öpücük tokadı ve dil tokadı atacam
Kıyamam, okşamak lazım
Ataşehir yolculuğun yok mu hatunun...
Ne ayıpBak buna izin verme sana hırsım var kızartırım. Ama sonra öper koklar severim
Yahu sen niye benim yorumlarımı her mecrada ayıp diye yaftalıyorsun. Zaten senin hakkında yapmayı planladığım her şey toplum tarafından genel geçer ayıp olarak nitelendirilmektedir. Üstelik senin için düşündüklerimin ayıp olması beni dha da memnun ediyor. Heleki twitterdeki son memiktoto paylaşımında aralarına giresim varNe ayıp![]()
Ama ben ayıp şeyler yapmayı seviyorumYahu sen niye benim yorumlarımı her mecrada ayıp diye yaftalıyorsun. Zaten senin hakkında yapmayı planladığım her şey toplum tarafından genel geçer ayıp olarak nitelendirilmektedir. Üstelik senin için düşündüklerimin ayıp olması beni dha da memnun ediyor. Heleki twitterdeki son memiktoto paylaşımında aralarına giresim var
ben şaplak atmak isterim kabul ederseniz![]()
Tesekkur ederimKendinizi eylül hanıma bırakın. Gerisi teferruat
Rica ederim starTesekkur ederim
Şeytan sevdigim doğrudurBu fotoğraflar bizi;
........ Aklın hudut kapısından elimizi kolumuzu sallayarak çıkarıp,
________________ Şeytana iltica ettiriyor...![]()
Bu fotoğraflar bizi;
........ Aklın hudut kapısından elimizi kolumuzu sallayarak çıkarıp,
________________ Şeytana iltica ettiriyor...![]()
Avrupa candırAtaşehir yolculuğun varsa olur öperim
![]()
Kıyılmaz buna
Çok güzel duruyor tokat değil de aklımda başka bir şey var
Ahh ahh şaplak vurasim geldi.
)
Eylüldeki Neticeyi görünce, Şuurum neticeme kaçtı diyecektim.
Fakat siz sözlerin üstadı olarak her zamanki gibi gereken tanımlamayı yapmışsınız)
Ne acabaÇok güzel duruyor tokat değil de aklımda başka bir şey var![]()
Bence kızartmadan bırakılmaz
Hahahah sende hiç kibar değilsin amaOlum ne kadar kibarsiniz lan. Kadın tokat istiyo işte demek ki sert seviyor yapistir geç.
Bence destar eylül kıyamam tokat vurmaya
Kıyamam onlara yaa
Silahlar hedefi şaşırtabilir ama ÇİÇEKLER asla
Galiba sevmeye az kaldı sabır etmek gerek sabırlı kul selametını bulurmuş
Güzel kalçalı kadın Kalçanı salada arkadan konuşanlar çatlasın
Bence deGüzel kalçalı kadın Kalçanı salada arkadan konuşanlar çatlasın
Güzel kalçalı kadın Kalçanı salada arkadan konuşanlar çatlasın
Kıyamam öpmeyi okşamayı tercih ederim
BilirimKıyamam![]()
OlurKıyamam öpmeyi okşamayı tercih ederim
Bu konuda söz veremem![]()
Çok teşekkür ederim bBence şaplak yerine daha guzel ve tahrik edici uygulamalar yapılabilir, saymakla bitmeyen pürüzsüz ve cok guzel bir poponuz var ,eylül hanım fantaziler derya gibi sizinle yüzmek ister insan
Yavaş yavaş sevilmeliÖpmek okşamak yalamak varken kıyamam şapalak atmaya
Okşanası kalçalar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!