- 1 Tem 2020
- 206
- 284
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Arkadaşlar, geçtiğimiz gün @Buse35KayLa hanım ile ben de görüşme şerefine nail oldum.
Neden daha önceleri Kayla hanım ile görüşmemişim kendi kendime şaştım kaldım doğrusu ( İzmir’de görüşmediğim kişi kalmadı desem yeridir hani
). Herhalde bilinçaltımın "en güzelini en sona saklama" dürtüsünden kaynaklanmış olabilir.
Kaprissiz, neşeli, konuşkan, heyecanlı ve insana pozitif enerji veren bir yapısı var.
Misafirini ağırlaması, ikramları, jelibonları, evinin temizliği ve lokasyonu çok iyi.
Seks konusunda zaten kendisini kanıtlamış birisi, uzun uzun anlatmaya gerek yok ama sevişmesi, ilgi alaka, sizi memnun edebilmek için uğraşması takdire şayan…
Oral seks konusunda ise kendisini efsane kategorisinde değerlendirmek gerekir.
Kendisiyle tanıştığıma ve haliyle seviştiğime çok memnun oldum…
En kısa zaman da tekrarını yaşamak dileğiyle…
Neden daha önceleri Kayla hanım ile görüşmemişim kendi kendime şaştım kaldım doğrusu ( İzmir’de görüşmediğim kişi kalmadı desem yeridir hani
Kaprissiz, neşeli, konuşkan, heyecanlı ve insana pozitif enerji veren bir yapısı var.
Misafirini ağırlaması, ikramları, jelibonları, evinin temizliği ve lokasyonu çok iyi.
Seks konusunda zaten kendisini kanıtlamış birisi, uzun uzun anlatmaya gerek yok ama sevişmesi, ilgi alaka, sizi memnun edebilmek için uğraşması takdire şayan…
Oral seks konusunda ise kendisini efsane kategorisinde değerlendirmek gerekir.
Kendisiyle tanıştığıma ve haliyle seviştiğime çok memnun oldum…
En kısa zaman da tekrarını yaşamak dileğiyle…