Merhabalar forumda ilk kez yazıyorum inş son olmaz
FORUMU tanımam 2 yıl oncesıne dayanıyor ama kızlar referans istedegınden ve bende kızlara uzaK otoruyorum bunu nasıl asarım derken
Prensesle tanışmamız tamamen tesatüf oldu. Twitter sohbet odasında tanıştık ama EBRU bana referans oldu tabi onunda hakkı ödenmez.. tarih randevu aldık maldık derken Prenses malum kadın hastalıgına kapıldı madem buralara kadar geldım tanısalım bir yerde oturalım dedi.. Oda 10 dk oldu cok agrıları vardı sadece birbirimizi görmekle yetındık

Daha sonra beni aradı şu gün bulusalım dedı bende hemen sabah yerı ayrıttım bu arada bende iş değişikliği yapıyorum benımde telaşlarım var onunla birlikde olmak için akşamı iple çekiyorum aksam üstü bardakdan bosanırcasına yagmur yağmaya basladı ...bende zor yetışirim derken dur bekle dedı beraber otele girelım dedı bılıyorunuz normalde erkek yerı ayırtır odasına gecer kızı bekler dimi o 10 dakıka nası bir izlenım bıraktıysam

alışverıs yapıcam dedim hadı o zaman birlikte yapalım demezmı

ben beklemeye koyuldum... hemen yanına arabaya ıslanmadan kostum arabaya bindim birde ne göreyım nerdeyse sıfır makyaj konu bu degıl o 10 dkda gördugumden daha güzel

prenses sen dedım boyle kal bana boyle bak sozlerı agzımdan cıkmış farkında degılım
Arabadan indik elleee ..

Alış veriş kısmında resmen bizi kıskanan kadınlar gördüm artık biseksuel kadındı bir tanesı kesin çünki yolumuza cıktı sonra birde hesap öderken 1 degıl 2 kere olmaz kardeşim

prensesi gözleri yedi yedi bitirdi benide arada kaynattı

oda esmer fit bir hatundu gel desem hayır dıyecek boyutda degıldi sankı
Alış verişi yaptık ve otel migorsun hemen yanında 1 dk mesafede idi ama yagmur bizi ahmak ıslatır gibi ıslattı ama benım ne için yagmur kar fark etmez ÇOLAKOĞLU affetmez :
otele girdik odamızı aldık asonsore bındık ama ne bınme kapı kapanır kapanmaz prensesın dudakları bana yapıştı uffff.

..ne oldu dersınız asansörde kaldık uahhaaaa kart calısmadı Prenses ne olcak sımdı kaldık mı falan fılan derken ben alarma bastım kapıyı actılar prenses korkunca hemen koltuga oturdu sag olsun sıgaraları orda unutttu

o sonra sıgaranın peşinde bende onun peşindeydım

yahu sanki Şener ŞENİN ''KIRMIZILI KADIN '' filmi gibi oldu ahhahhaaa...
odamıza nıhayet vardık ama ne varış allkol mu bana vurdu yokSa onun o guzellıgımı.... ben romantıklıgı ve erotızmı seven bir erkegım prenses ise partnerıne tamammen uyum saglayan nadıde bir kadın benı resmen yıllar öncesıne 20 yıl oncesıne unıversıte zamanıma götürdü HARİKA KADIN...
Derken o HARİKA KADIN bana bakarak soyunma basladı bardak agzımda kaldı alkolu yutamıyordum soyundukca benı tahrık edıyor ve ooo GÖGÜSLER gözlerımı alamadım lan dedım MEME değil başka birşey uffff...resmen hava yastıgı gibi gene unıversıte zamanına götürdü benı HARIKA KADIN...ulan hanı derlerya ÇOK SOKTUN ÇEK :

BU kadın beni uni yıllarıma götürüp getirdi elime de iki MEME verdı uahahhaa keske 3 tane elımde olsaydı
Yatağa nasıl gectık yatakda bardaklar vardı iyi kırılmadı bir hastanelık olmadıgımız kalmışti

Kendımı prensesden alamıyor sankı fantazı dünyamda gelgitler yaşıyordum...parmaklarım dudaklarım gözlerım en onemlısı TENİM resmen bayram edıyordu ...
bu kadar herkese yeter diye dünüşünüyorum UAHAHAHAH
Bu HARİKA KADINA beni kırmayıp randevu verdıgı için çok teşşekür ederım...