Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayat bazen tatlıdır, hayatı sevenler her zaman 🤗

Skynsea Çevrimdışı
25 Ağu 2020
129
152
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli forum ahalisi, selamlar. Birgün Ahu hanımın tanıtım sayfasına baktınız diyelim. Merak ettiğiniz kafanıza takılan sorular mı var? O halde dilim döndüğünce biraz bahsedeyim. İki insan arasındaki en etkili anlar ilk karşılaşma ve bakışlarda gizlidir. Sahip olduğu pozitif enerjiyi paylaşmaktan hiç sakınmıyor kendisi 😇. E Ahu hanımın gözlerine takıldıktan sonra o güzel kalbindeki enerjinin de ruhunuza dokunması ile çıkmak istemeyeceğiniz bir yola girmiş oluyorsunuz. Kendisiyle sohbet ettikçe, okyanusun kendi içine çekerek, ferahlığı ruhunuzda doyaca yaşadığınız anlar birbirine karışıyor. Hayatın yaşanası renkli yönlerini hem görüp hem yaşıyor. O ışıl ışıl parlayan gözleriyle, hayatı zevkle yaşamanın tadını damağımızda eriyen çikolata misali yavaş yavaş paylaşıyor. Misafir olup kendinizi evinizde hissetmek peki? Tereddüte yer yok, kendi evinizden de rahat hissedebilirsiniz. Çünkü ben ettim 😍. Kendisini tanıdıkça hele ki benzer zevkler veya duyguları paylaştıkça, alkolden değil zevkten sarhoş oluyorsunuz. Pablo Neruda nın dizeler döktüğü gibi ölmek değil keyifle yaşamak için, Ahu hanım ile tanışmak ilk adım olabilir 🤗 yaşattığı ve paylaştığı değerli anlar için teşekkürler 🌹
Yavaş yavaş ölürler

Seyahat etmeyenler,

Yavaş yavaş ölürler okumayanlar,

Müzik dinlemeyenler,

Vicdanlarında hoş görmeyi barındırmayanlar.

Yavaş yavaş ölürler,

İzzeti nefislerini yıkanlar

Hiçbir zaman yardım

İstemeyenler.

Yavaş yavaş ölürler

Alışkanlıklara esir olanlar,

Her gün aynı yolları yürüyenler,

Ufuklarını genişletmeyen ve değiştirmeyenler,

Elbiselerinin rengini değiştirme riskine bile girmeyen,

Veya bir yabancı ile konuşmayanlar.

Yavaş yavaş ölürler

İhtiraslardan ve verdikleri heyecanlardan kaçınanlar,

Tamir edilen kırık kalplerin gözlerindeki pırıltıyı

Görmek istemekten kaçınanlar

Yavaş yavaş ölürler.

Yavaş yavaş ölürler

Aşkta veya işte bedbaht olup istikamet değiştirmeyenler,

Rüyalarını gerçekleştirmek için risk almayanlar,

Hayatlarında bir kez dahi mantıklı tavsiyelerin

Dışına çıkmamış olanlar.

Yavaş yavaş ölürler…

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
181
1,654
Değerli forum ahalisi, selamlar. Birgün Ahu hanımın tanıtım sayfasına baktınız diyelim. Merak ettiğiniz kafanıza takılan sorular mı var? O halde dilim döndüğünce biraz bahsedeyim. İki insan arasındaki en etkili anlar ilk karşılaşma ve bakışlarda gizlidir. Sahip olduğu pozitif enerjiyi paylaşmaktan hiç sakınmıyor kendisi 😇. E Ahu hanımın gözlerine takıldıktan sonra o güzel kalbindeki enerjinin de ruhunuza dokunması ile çıkmak istemeyeceğiniz bir yola girmiş oluyorsunuz. Kendisiyle sohbet ettikçe, okyanusun kendi içine çekerek, ferahlığı ruhunuzda doyaca yaşadığınız anlar birbirine karışıyor. Hayatın yaşanası renkli yönlerini hem görüp hem yaşıyor. O ışıl ışıl parlayan gözleriyle, hayatı zevkle yaşamanın tadını damağımızda eriyen çikolata misali yavaş yavaş paylaşıyor. Misafir olup kendinizi evinizde hissetmek peki? Tereddüte yer yok, kendi evinizden de rahat hissedebilirsiniz. Çünkü ben ettim 😍. Kendisini tanıdıkça hele ki benzer zevkler veya duyguları paylaştıkça, alkolden değil zevkten sarhoş oluyorsunuz. Pablo Neruda nın dizeler döktüğü gibi ölmek değil keyifle yaşamak için, Ahu hanım ile tanışmak ilk adım olabilir 🤗 yaşattığı ve paylaştığı değerli anlar için teşekkürler 🌹
Yavaş yavaş ölürler

Seyahat etmeyenler,

Müzik dinlemeyenler,

Yavaş yavaş ölürler,

Hiçbir zaman yardım

İstemeyenler.

Yavaş yavaş ölürler

Yavaş yavaş ölürler

Yavaş yavaş ölürler.

Yavaş yavaş ölürler

Dışına çıkmamış olanlar.

Yavaş yavaş ölürler…
Simdiye kadar okudugum en guzel referans tesekkurler hersey icin puro cok guzeldi🥰

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım Ahunun gözlerinde kaybolmuş bi Ahuzede

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,228
1,932
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yavaş yavaş ölürler

Seyahat etmeyenler,

Müzik dinlemeyenler,

Yavaş yavaş ölürler,

Hiçbir zaman yardım

İstemeyenler.

Yavaş yavaş ölürler

Yavaş yavaş ölürler

Yavaş yavaş ölürler.

Yavaş yavaş ölürler

Dışına çıkmamış olanlar.

Yavaş yavaş ölürler…
Okuyanada keyif veren bir referans olmus.Sevişmenize sağlık.
Puroyu zevkle içmissinizdir umarim 🙂

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel ve detaylı paylaşımınız için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar