gorkigorki
Normal Üye
- 10 Kas 2020
- 3
- 9
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. Geçirdiğim rahatsızlık sonrası kendimi ödüllendirmek isteyerek @HARİKA ile iletişime geçtim. Geçen hafta için sözleştik. Evini bildiğim için rahat ulaştım. Kapıyı açtığında en son gördüğümden beri zayıfladığını oldukça fit bir vücuda sahip olduğunu gördüm. Tabi @HARİKA nın asla zayıflamayacak tek yeri tüm haşmetiyle karşımdaydı. Sohbetinden, bir psikolog gibi rahatlatmasından bahsetmeme gerek yok diye düşünüyorum. Psikolojik terapimi yaptıktan sonra fiziksel terapiye geçtik. Meşhur çikolata şovundan bir kere daha nasibimi aldım. @HARİKA nın cinsel performansını anlatmaya kelimeler yetmez. Yaşamadan bilinmez. Sadece bakışlarıyla bile karşındakini azdıran bir afet kendisi. Çok ayrıntıya girmeyeceğim ancak bir kadında ya da bir sevişme de beklentiniz neyse aklınızda ne varsa tamamen karşılığını buluyorsunuz. En büyük özelliği sizinle sohbet ettikten sonra tamamen sizin istediğiniz kişiye dönüşüyor. GFE arıyorsanız doğru kişi @HARİKA olacaktır. @HARİKA nın yanında kaldığım sürede dünyadan bağlantım kesildi. Belki de araştırsam görüşebileceğim bir çok kadın bulabilirim ancak @HARİKA varken başkasını araştırmak aklıma bile gelmedi. Benim için bu konuda en üst nokta kendisi. Buradan bir kere daha kendisine teşekkür ediyorum. Bir sonraki görüşmeyi iple çekiyorum. Kimbilir @HARİKA belki de bu sefer DUO yaşatır bana. Kalın sağlıcakla.