Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Guzel Kadın Ezgi

keyr00t Çevrimdışı

keyr00t

Normal Üye
24 Şub 2018
47
47
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar,

Ezgi Hanımla 2 saatlik görüşmemizin ardından yazıyorum bu satırları

1. iletişim: Ezgi Hanım tam bir hanımefendi. Kısıtlı zaman da olsa kendisi hızlıca yanıt verdi ve güzel bir program yapmayı başardık. Konuşmalarımız oldukça açık ve olması gerektiği gibiydi.
2. Konum/ev : giriş-çıkış sorunsuz taksinin azizliğine uğrasam da bulması oldukça kolay ve güzel bir lokasyonda. araçla ya da toplu taşımayla ulaşım sorunsuz. Evi de gayet derli toplu düzenli ve kendisi gibi çok güzel.
3. temizlik: Temizlik konusunda kendisi de oldukça dikkatli. her şey olması gerektiği gibi.
4. Güzellik: Bence fotoları çok yanıltıcı. Kendisi gerçekten çok güzel ve nadide bir kadın. tamamen doğal ve içten. Kendisine de belirttim zaten ama beni en çok endişelendiren türbanlı fotoğraflarıydı. Tamamen açık görüşlü ve nerde durması gerektiğini, nerde ne söylemesi gerektiğini bilen akıllı bir kadın.
5. Sohbet: 2 saat boyunca her şeyden konuştuk, oldukça keyif aldığım bir sohbet oldu. özel anlarda da benim kafamın dağınık olmasına aldırış etmeyip oldukça anlayışlı davrandı, elinden gelenin fazlasını yaptı diyebilirim. sadece seks için değil sohbet etmek için bile kapısı çalınabilecek güzel bir kadın.

Özet: çok özel bir kadınla güzel geçen 2 saat, tavsiye edilir.

kendisine özel anlar için teşekkür ederim

fd1020 Çevrimdışı
28 Şub 2022
50
81
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayılsalcı olduğum için maddeli açıklamalar hep hoşuma gitmiştir. Teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,829
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
387
765
Merhabalar,

Ezgi Hanımla 2 saatlik görüşmemizin ardından yazıyorum bu satırları

1. iletişim: Ezgi Hanım tam bir hanımefendi. Kısıtlı zaman da olsa kendisi hızlıca yanıt verdi ve güzel bir program yapmayı başardık. Konuşmalarımız oldukça açık ve olması gerektiği gibiydi.
2. Konum/ev : giriş-çıkış sorunsuz taksinin azizliğine uğrasam da bulması oldukça kolay ve güzel bir lokasyonda. araçla ya da toplu taşımayla ulaşım sorunsuz. Evi de gayet derli toplu düzenli ve kendisi gibi çok güzel.
3. temizlik: Temizlik konusunda kendisi de oldukça dikkatli. her şey olması gerektiği gibi.
4. Güzellik: Bence fotoları çok yanıltıcı. Kendisi gerçekten çok güzel ve nadide bir kadın. tamamen doğal ve içten. Kendisine de belirttim zaten ama beni en çok endişelendiren türbanlı fotoğraflarıydı. Tamamen açık görüşlü ve nerde durması gerektiğini, nerde ne söylemesi gerektiğini bilen akıllı bir kadın.
5. Sohbet: 2 saat boyunca her şeyden konuştuk, oldukça keyif aldığım bir sohbet oldu. özel anlarda da benim kafamın dağınık olmasına aldırış etmeyip oldukça anlayışlı davrandı, elinden gelenin fazlasını yaptı diyebilirim. sadece seks için değil sohbet etmek için bile kapısı çalınabilecek güzel bir kadın.

Özet: çok özel bir kadınla güzel geçen 2 saat, tavsiye edilir.

kendisine özel anlar için teşekkür ederim
Merhabalar oncelikle tatlım güzel naif dileklerin icin cok teşekkür ederim çok mutlu oldum🥰 benim içinde zaman çok güzel gecti nasil geçti anlamadım seni tandigim icin tekrardan çok memnun oldum🥰seni cok öpüyorum kuzum tekrar görüşebilmek dileğiyle 😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar