Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Guzel bulusma 🙂

Erhan1907

Normal Üye
5 Haz 2023
6
33
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Hicran hanima bugun msj attim sagolsun hemen geri donus yapti, kendisini anadolu yakasi kartala davet ettim sislide ikamet ettigini beysn etse de beni kirmadi hemen geldi, rezidans gorusmesi yaptim cok memnun kaldim, tekrar gorusmek dilegi ile 😘

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
283
532
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım için teşekkürler, ilk referans olduğu için biraz daha açıklayacı bir referans olsun isterdim, yine de teşekkürler 👍👍

hicran_sisli Çevrimdışı
18 Eyl 2023
20
126
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,
Hicran hanima bugun msj attim sagolsun hemen geri donus yapti, kendisini anadolu yakasi kartala davet ettim sislide ikamet ettigini beysn etse de beni kirmadi hemen geldi, rezidans gorusmesi yaptim cok memnun kaldim, tekrar gorusmek dilegi ile 😘
Güzel Yorumun tşk ederim cnm. Tekrar görüşmek dileği ile 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

triyandafil

Normal Üye
27 Eki 2023
8
12
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,
Merhaba erhan bey pazartesi benimde randevum var hicran hanım la siz gorusme yapmışsınız fiziği yüz güzelliği ilgi ve alakası özel durumları nasil

Erhan1907

Normal Üye
5 Haz 2023
6
33
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, fizigi; citi piti bisey, ayni sayfasinda yazdigi gibi, esmer uzun sacli zaten ben balik etli sevmedigim icin bu sebepten extra keyif aldim, gorusmeye basortulu geldi, zaten disarida da kapaliymis,rezidansa gelirken ek canta ile yatak memnuniyeti olmasi acisindan ic camasiri topuklu ayakkabi jantiyer vs hazirlikli gelmisti, teninde dovmesi var (nerede oldugunu soylemim sonucta herkesin kendi ozeli) dovme beni ayrica cezbetti zaten gorusunce gorursun, yatak performansi icin citi piti olmasi ve esmer olmasi cercevesinde kisa surede 2 kez iiski yasadik, bu bende her kizda olmayan bisey, yuz guzelligi goreceli bir husus ben begenirim sen begenmezsin bisey diyemem (bu yazdigimdan cirkin anlami cikmasin lutfen) ev icinde cana yakin bi yapisi var, genel itibari ile degerlendirmek gerekirse 10 uzerinden 7.5 puan verirdim, herkese iyi forumlar dilerim

triyandafil

Normal Üye
27 Eki 2023
8
12
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba erhan bey pazartesi benimde randevum var hicran hanım la siz gorusme yapmışsınız fiziği yüz güzelliği ilgi ve alakası özel durumları nasil

Merhaba, fizigi; citi piti bisey, ayni sayfasinda yazdigi gibi, esmer uzun sacli zaten ben balik etli sevmedigim icin bu sebepten extra keyif aldim, gorusmeye basortulu geldi, zaten disarida da kapaliymis,rezidansa gelirken ek canta ile yatak memnuniyeti olmasi acisindan ic camasiri topuklu ayakkabi jantiyer vs hazirlikli gelmisti, teninde dovmesi var (nerede oldugunu soylemim sonucta herkesin kendi ozeli) dovme beni ayrica cezbetti zaten gorusunce gorursun, yatak performansi icin citi piti olmasi ve esmer olmasi cercevesinde kisa surede 2 kez iiski yasadik, bu bende her kizda olmayan bisey, yuz guzelligi goreceli bir husus ben begenirim sen begenmezsin bisey diyemem (bu yazdigimdan cirkin anlami cikmasin lutfen) ev icinde cana yakin bi yapisi var, genel itibari ile degerlendirmek gerekirse 10 uzerinden 7.5 puan verirdim, herkese iyi forumlar dilerim
Teşekkür ederim paylaşımın için çok memnun oldum

ataxxx Çevrimdışı
5 Ocak 2024
455
358
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, türbanlı güzel @hicran_sisli takibimde, görüşmeye memnuniyet açısından hazırlıklı gelmesi güzel. En kısa zamanda görüşmek isterim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar