- 17 Tem 2020
- 1,245
- 2,699
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim yavruİşte devamıda gelmiş yine harikasın yavru![]()
Teşekkür ederim kuzumyine tatlı kıvırcık yine özgün ve harika bir paylaşım. muhteşem bir güzelliğiniz var![]()
![]()
![]()
Sizde çok hoş ve tatlısınızHer paylaşımınız ayrı güzel , çok güzel ve seksisin aynı zamanda büyüleyici![]()
Ben Çok teşekkür ederim canım tatlım benimYine her zamanki gibi yaratıcı ve nefes kesici...Size hayran olmamak mümkün değil..Çok teşekkürler
![]()
![]()
Bir gün bu sözleri canlı canlı duymak en büyük hayalimBen Çok teşekkür ederim canım tatlım benim![]()
Ya asıl siz iyiki varsınız çok teşekkür ederimSeyretmeye doyulamayan dünyalar güzeli peri iyi ki varsın![]()
Sen Gülden de ötesin ki güller senin yanında anlam kazanıyor bütünlük buluyor
Teşekkür ederim kuzumYok böyle bir sexilik . Harikasınnnnnn
Çok teşekkür ederimBu gül olayı kimin fikriydi , çok hoş olmuş gerçekten video. Mükemmelsiniz![]()
Bir an ordayım zannettim, gül kokusunu duydum resmen
Senin yanına tabikide diğeri lafın gelişiBen ben benim yanıma![]()
Çok teşekkür ederim kuzumGüller seni gördükleri zaman güzelliğini kıskanmıştır.
Çok Teşekkür ederimYaratıcılık kalite güzellik fizik ne ararsan var![]()
Bende çok isterimmBir gün bu sözleri canlı canlı duymak en büyük hayalim![]()
Teşekkür ederim kuzum benimSen Gülden de ötesin ki güller senin yanında anlam kazanıyor bütünlük buluyor![]()
kıvırcığım sayende alev aldım yine
Çok teşekkür ederim kuzumBenim narin çiçeğim çok güzelsin seni çok seviyorumözledim seni
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!