- 17 Tem 2020
- 1,245
- 2,699
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana geliyorum tut beni
Diken sorun değil yeter ki gülü seveyim
İnsanınçıldırtacak,azdıracak kafasını duvarlara vurduracaksınız..Heyecan ile takipteyiz,daha neler göreceğiz
Nefesleri kesiyorunsun !!
O uzerindekilermi gul senmi bilemedim simdi...
Solmuş bu güzelliğin karşıdında bütün güller
Hiç hoş bir yorum olmamış gerçekten . Piercingimde bir sorun yaşadım o yüzden oldu.Ama bu yorum biraz yersiz olmuş teşekkürlerharikasın bebişimmm... kim somurdu soldakini ya !!!
Harika yakışmış gül güzeli Ceylin hanım İyi keyifler olsun
Çok teşekkür ederimBeklemeye değer ve sürekli tekrar tekrar seyredilmeli.
İşte devamıda gelmiş yine harikasın yavru
Sizde çokmu tatlısınız acabaCennetten mi düştünüz acaba?
Amanın neler duyuyorum şiir gibibir gülü sevdim, bir seni sevdim...![]()
Amanın neler duyuyorum şiir gibi![]()
Onure ediyorsunuz çok teşekkür ederimPlayboy modelleri gibi hatun.
Çok severim bu şarkıyıGül’lerin içinden canım…Koşarak koşarak gel banaa geeeelll…gerçekten efsanesin….![]()
Kıyamam ben sizeİnsanınçıldırtacak,azdıracak kafasını duvarlara vurduracaksınız..Heyecan ile takipteyiz,daha neler göreceğiz![]()
Çok teşekkür ederimKaliteli, örnek alınması gereken, keyifli bir paylaşım. Teşekkürler...
Çok teşekkür ederimProdüksiyon, ekipman, başrol, hepsi ama hepsi 5 yıldız 10 numara![]()
Tek kelime ile kusursuz
Çok teşekkür ederimGercekten emek harcanmis.
Tekrar tekrar izledim![]()
Hoşuma gidiyor NapimBen kelime bulmaktan yoruldum Ceylin bizi şaşırtmaktan yorulmadı![]()
Gül bahçesi mükemmelsin
Bu nasıl bir seksapel. Kalpten gitmek üzerey
(kalpten gitti...)
Ya çen hastamısın ?hasta yatağımda dirildim birden.....![]()
Sen de bizim hoşumuza gidiyorsunHoşuma gidiyor Napim![]()
Teşekkür ederim
Cok tatlısınızzzzO uzerindekilermi gul senmi bilemedim simdi...
Gerçekten mi?Tarihin en güzel videosu, bence daha güzeli de asla gelmeyecek![]()
Teşekkür ederim kuzumSolmuş bu güzelliğin karşıdında bütün güller
Alırım bi dalSuni teneffüs biliyorum![]()
Göğsümde ki piercing takıldı o yüzden orada sorun oldu kuzumSol gogsune ne oldu![]()
Allah ım sana geliyorum.
Sizde çok hoşsunuzGülü soluncaya kadar seni ölünceye kadar , hamam tası gümüşten yeni geldim o iştensululuk bı yana harikasınız efenim
![]()
Teşekkür ederimbende gül istemiştim. gülü severiz, dikenine de seve seve katlanırız![]()
Yaratıcılık kalite güzellik fizik ne ararsan var
Çok teşekkür ederimHarika yakışmış gül güzeli Ceylin hanım İyi keyifler olsun![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!