Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gorgeus, Perfect Body, Pretty Face

infernal Çevrimdışı
19 May 2017
56
72
Cinsiyetiniz nedir?
08.09.2019 Date with Zeynep

Öncelikle Zeynep'e teşekkür etmek istiyorum beni evine kabul ettiği için benim için harika bir deneyim oldu,
Kapıyı açtığında inanın bu kadarını beklemiyordum, kendisine de söylediğim gibi çok güzel ve alımlı bir kadın
özelliklede boyunun uzun olması beni çok etkiledi, benim boyum da 1,88 olduğundan eğilmeden ayakta öpüşebilmek güzel :D
ve ayrıca çok donanımlı ve kültürlü biri olduğunu düşünüyorum biraz sohbet ettikten sonra bu rahatça anlaşılabiliyor.

I want to come to the curious part, firstable she is very hot kissing so good for me because I like the kissing more then second part,
she knows how to keep you under the control during the blowjob thus your enjoying coefficient is increasing and her smile melts inside of you,
finally second part f..king soooo good like a listen ''The Phantom Of the Opera '' ..........Mad About You.........

Son olarak Aslı ya da teşekkür ederim bana referans olduğu için.

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
08.09.2019 Date with Zeynep

Öncelikle Zeynep'e teşekkür etmek istiyorum beni evine kabul ettiği için benim için harika bir deneyim oldu,
Kapıyı açtığında inanın bu kadarını beklemiyordum, kendisine de söylediğim gibi çok güzel ve alımlı bir kadın
özelliklede boyunun uzun olması beni çok etkiledi, benim boyum da 1,88 olduğundan eğilmeden ayakta öpüşebilmek güzel :D
ve ayrıca çok donanımlı ve kültürlü biri olduğunu düşünüyorum biraz sohbet ettikten sonra bu rahatça anlaşılabiliyor.

I want to come to the curious part, firstable she is very hot kissing so good for me because I like the kissing more then second part,
she knows how to keep you under the control during the blowjob thus your enjoying coefficient is increasing and her smile melts inside of you,
finally second part f..king soooo good like a listen ''The Phantom Of the Opera '' ..........Mad About You.........

Son olarak Aslı ya da teşekkür ederim bana referans olduğu için.

Paylaşımınız için teşekkür ederiz. Başta @Zeynep Ünal ve partnerine sevişmeli günler dilerim..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Multi language paylaşım için teşekkürler... (y):D

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
490
543
İnfernal paylaşım için emeğine sağlık,Zeynep tam bir afet

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar