Grimreaper
Normal Üye
- 17 Tem 2013
- 2
- 15
- Cinsiyetiniz nedir?
Bir kac saat once yanindan ayrildigim Gizem Hanim'i ne kadar tavsiye etsem azdir. 3 saatlik Dominasyon - Sahibelik iceren bir gorusme yaptik, hem onun hem benim icin ilk kez denedigimiz uygulamalar da oldu, hic bir istegime hayir demedi. Yasamak istediginiz fantezileriniz varsa coguna (BDSM dunyasi cok genis sonucta) evet diyecegine inaniyorum. Ben kendi fantezilerimi yasamaya gitmisken o da bana eslik etmenin yaninda kendisinin de zevk aldigini belirtti.
Gorusme boyunca da Sahibelik - Dominasyon konusunda gercekten iyi oldugunu soyleyebilirim, bundan sonraki gorusmelerimizin daha da iyi gececegine eminim. 3 saatin tamaminda pozitifti, insan gibi yaklasan biriyle hic bir problem yasayacagini sanmiyorum. Seans aralarindaki yatak sohbetlerinden de ben kendime adima keyif aldim. Fetis egilimleriniz varsa gorusmeniz gereken biri Gizem Hanim
Gorusme boyunca da Sahibelik - Dominasyon konusunda gercekten iyi oldugunu soyleyebilirim, bundan sonraki gorusmelerimizin daha da iyi gececegine eminim. 3 saatin tamaminda pozitifti, insan gibi yaklasan biriyle hic bir problem yasayacagini sanmiyorum. Seans aralarindaki yatak sohbetlerinden de ben kendime adima keyif aldim. Fetis egilimleriniz varsa gorusmeniz gereken biri Gizem Hanim