Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bana bi haller oluyor
Yemede yanında yat demelik ama yemeden duramam yenmeden durulmamalı kesinlikle yaramazlık yapılmalı rahat durulmamalı
mırrr@Ankara Rüya
Perfectothanks
![]()
Of of.
Rüya bütün çektiğimiz, rüya kahrım rüya zindan...
![]()
Ne gibi meselaBana bi haller oluyor![]()
ŞeftaliBaşımı o şeftalinin üstüne koyup uyumak ne kadar güzel olurharikasın Ankara'nın kraliçesi
Sen bildiğin şuan yaşadın resmen tatlımYemede yanında yat demelik ama yemeden duramam yenmeden durulmamalı kesinlikle yaramazlık yapılmalı rahat durulmamalı![]()
mırrr@Ankara Rüya
ayaklardan başlayıp,o koltuk altlarına.. koltuk altlarından ayak parmaklarına. Sarıp sarmalamak seni kıvrımlarını hissetmek. Offf offf uleynnn
HmmmAman TanrımŞöfer arabayı hazırla Ankara’ya gidiyoruz
![]()
why dont you tell me ?f you only knew what's on my mind
![]()
Bir atraksiyon diyorsun.... Neden olmasın.....Hep tek başına yiyip içiyorsun zaten![]()
Uyduk gitti vallaNe gibi meselaşeytana uyma sakin ol
![]()
Hahaha deme öyle şeylerSen bildiğin şuan yaşadın resmen tatlımbayağı bayağı işi bitirdin tek başına
bana birşey bırakmadın
![]()
Yemede yanında yat diyemeyeceğim
Ne söylememi bekliyorsun herşey ortada iştewhy dont you tell me ?![]()
Teşekkürler tatlımMükemmel fotoğraf mükemmel poz.
Bir atraksiyon diyorsun.... Neden olmasın.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beraber olsun....
![]()
![]()
Vega'nin Ankara şarkısını size ve kendime armağan ediyorumNe söylememi bekliyorsun herşey ortada iştegitmesekte kalmasakta o köy bizim köyümüz
![]()
Tenini ,nefesini,sıcaklığını hissetmeden ben "yaşamış" olarak kabul edemem@AnkaraRüyasen yazarken yaşamış gibisin tatlım
![]()
O halde yamamaya gelmem lazım beni yakman gerekDedim gitti bile tatlım![]()
Beklerim tatlım gel yanalımO halde yamamaya gelmem lazım beni yakman gerek![]()
Yemeden yanında mı yatsaaam yanında yatarken mi yeseeeem aklımda deli sorular
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!