Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Fulya the Candy Girl

rhinoceras Çevrimdışı

rhinoceras

Normal Üye
25 Kas 2020
49
135
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kız tam bir şeker, bu kız tam bir çıtır, bu kız tatlı mı tatlı, bu kız seksi mi seksi, bu kız bir güzellik abidesi, bu kız bir yaşam kaynağı.
Kendisi ile bugün tanışma şansına sahip oldum. Osmanbey’deki evi metro durağına 3-4 dk yürüme mesafesinde. Kendisi telefonla sizi yönlendiriyor ve çok kolay bir şekilde eve ulaşabiliyorsunuz. Temiz, şirin bir ev. Pamuk hanım ile birlikte yaşıyor. Pamuk da sahibi gibi çok tatlı.
Telefonda Fulya’nın sesini ilk duyduğumda doğru bir karar aldığımı anlamıştım. Cıvıl cıvıl, uyumlu, enerji dolu bir ses. Kapı açıldığında tam da o güzel sesin karşılığı olan, ışıl ışıl parlayan, güler yüzlü bir güzellik abidesi karşıma çıkınca forumu bir kez daha hayırla andım. Benim gibi soğuk bir insanı bile saniyesinde ısıttı Fulya. Bu tatlılık, bu güzellik karşısında canlanmamak, içinin kıpır kıpır olmaması mümkün değil. Gerçekten bir yaşam kaynağı. Yanında enerji doldum. Sadece yüzüne bakmak, o tatlı gülüşünü izlemek bile büyük zevk. Pürüzsüz tenine dokununca bendeki enerji artık tavan yaptı. Hele o mis kokusu, hele o bal dudaklar, her saniyesi hafızamda. Hatırlaması bile heyecanlandırıyor beni.
Yanından ayrılmak zordu ama nasıl olsa tekrar görüşeceğiz bu güzellikle.
Harika bir kadınsın Fulya, seninle tanıştığım için çok şanslıyım. Hala rüyada gibiyim ve uyanmak istemiyorum.
Çok yaşa forum. Çok güzel insanlarla tanıştım sayende.

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,946
4,509
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kız tam bir şeker, bu kız tam bir çıtır, bu kız tatlı mı tatlı, bu kız seksi mi seksi, bu kız bir güzellik abidesi, bu kız bir yaşam kaynağı.
Kendisi ile bugün tanışma şansına sahip oldum. Osmanbey’deki evi metro durağına 3-4 dk yürüme mesafesinde. Kendisi telefonla sizi yönlendiriyor ve çok kolay bir şekilde eve ulaşabiliyorsunuz. Temiz, şirin bir ev. Pamuk hanım ile birlikte yaşıyor. Pamuk da sahibi gibi çok tatlı.
Telefonda Fulya’nın sesini ilk duyduğumda doğru bir karar aldığımı anlamıştım. Cıvıl cıvıl, uyumlu, enerji dolu bir ses. Kapı açıldığında tam da o güzel sesin karşılığı olan, ışıl ışıl parlayan, güler yüzlü bir güzellik abidesi karşıma çıkınca forumu bir kez daha hayırla andım. Benim gibi soğuk bir insanı bile saniyesinde ısıttı Fulya. Bu tatlılık, bu güzellik karşısında canlanmamak, içinin kıpır kıpır olmaması mümkün değil. Gerçekten bir yaşam kaynağı. Yanında enerji doldum. Sadece yüzüne bakmak, o tatlı gülüşünü izlemek bile büyük zevk. Pürüzsüz tenine dokununca bendeki enerji artık tavan yaptı. Hele o mis kokusu, hele o bal dudaklar, her saniyesi hafızamda. Hatırlaması bile heyecanlandırıyor beni.
Harika bir kadınsın Fulya, seninle tanıştığım için çok şanslıyım. Hala rüyada gibiyim ve uyanmak istemiyorum.
sewişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,031
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Memnuniyetle Görüşmek üzere canım 💋 benim içinde güzel bir gündü 🤗öpüyorum çok 💋💋

21 Mar 2022
75
60
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
665
487
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Betimleyici detaylar içeren güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar