Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile unutulmaz gün

ucucu

Normal Üye
17 Haz 2020
42
42
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Referansı biraz geç yazıyorum kusura bakmayın ama kendisinden de özrümü diledim :) Günlerden 8 Şubat 2020, soğuk yağmurlu bir gün Frida’yla iletişime geçtim ve saat 14:30 için sözleştik.Evi çok merkezi ve kolay bir yerde ulaşımla ilgili hiçbir sıkıntı yok.Hatta biraz erken yakınlarına geldiğimi söylediğimde daha hazır olmadığını ama havanın çok soğuk olduğunu,dilersem daha erken gelebileceğimi söyledi böyle de incedir Fridacım :) Dairenin içine girdiğimde ise adeta büyülendim,siyah saten elbisesiyle kapıyı açan bir melek sıcak bir hoşgeldinle beni içeri davet etti.Ev çok güzel dizayn edilmiş,tertemiz.Loş ışık altında harika bir Türk kahvesi ve uzun bir sohbet.Yavaş yavaş yatak odasına geçtik.Malum siteden olan kötü tecrübelerimden dolayı tedirgindim açıkçası ama Fridacım beni sohbetiyle tecrübesine ve iş ahlakına ikna etmişti.Yatağa geçtik; yumuşacık bir yatak, müthiş bir koku ve loş ışık.Mekan oynatıyor Abi :) Beni soyduktan sonra yüz üstü yatağa yatırdı ve o mükemmel elleriyle dünyanın en keyifli masajına başladı.Yaptığı ufak dokunuşlarla az sonra olacakların fragmanını izletiyordu aslında :) Yüz üstü dönmemi söyledi ve daha da unutulmaz anlar o sırada başladı. Parmağıyla boynumdan ayak parmağıma kadar bir çizgi çizdi ve rüm nöronlarımdaki elektrik akımını tam kapasiteye çıkardı.Daha sonra kendisi de soyundu ve ben tamamen konsantrasyonumu kaybettim çünkü Afrodit karşımdaydı.Olgun bir vücut, dolgun hatlar ve inanılmaz bir popo ❤️ Biraz birbirimizin tadına baktıktan sonra mükemmel bir oral başladı.Adeta Space X gibiydim ama kendimi tutmam lazımdı 😅 Ben de bu sırada rahat durmayarak Frida’nın detaylarında ellerim ve dudaklarımla kayboluyordum.Artık kopma noktasına geldiğimde harika bir reverse cowgirl ile boşaldım.Çok iri bir insanım ama o arada resmen yerden kesilmiş nickim gibi uçuyordum.Giyindikten sonra biraz daha sohbet ettik ve adeta tadı damağımda yanından ayrıldım.Şu pandemi illeti biter bitmez yine onunla nirvanaya ulaşmak çok istiyorum.Kendisine de iletttim.Kendisinin sihrini tatmak hususunda tereddütte olan arkadaşlarıma biraz fikir verdiysem ne mutlu bana.Herkese iyi forumlar.En çok da sana benim Afroditim Fridam ❤️❤️❤️

15 Kas 2009
86
-2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler... (y) 👏

Melez Çevrimdışı
23 Şub 2020
39
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
darısı bizimde başımıza hocam bu güzel hatunla tanışmak kısmet olur

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Referansı biraz geç yazıyorum kusura bakmayın ama kendisinden de özrümü diledim :) Günlerden 8 Şubat 2020, soğuk yağmurlu bir gün Frida’yla iletişime geçtim ve saat 14:30 için sözleştik.Evi çok merkezi ve kolay bir yerde ulaşımla ilgili hiçbir sıkıntı yok.Hatta biraz erken yakınlarına geldiğimi söylediğimde daha hazır olmadığını ama havanın çok soğuk olduğunu,dilersem daha erken gelebileceğimi söyledi böyle de incedir Fridacım :) Dairenin içine girdiğimde ise adeta büyülendim,siyah saten elbisesiyle kapıyı açan bir melek sıcak bir hoşgeldinle beni içeri davet etti.Ev çok güzel dizayn edilmiş,tertemiz.Loş ışık altında harika bir Türk kahvesi ve uzun bir sohbet.Yavaş yavaş yatak odasına geçtik.Malum siteden olan kötü tecrübelerimden dolayı tedirgindim açıkçası ama Fridacım beni sohbetiyle tecrübesine ve iş ahlakına ikna etmişti.Yatağa geçtik; yumuşacık bir yatak, müthiş bir koku ve loş ışık.Mekan oynatıyor Abi :) Beni soyduktan sonra yüz üstü yatağa yatırdı ve o mükemmel elleriyle dünyanın en keyifli masajına başladı.Yaptığı ufak dokunuşlarla az sonra olacakların fragmanını izletiyordu aslında :) Yüz üstü dönmemi söyledi ve daha da unutulmaz anlar o sırada başladı. Parmağıyla boynumdan ayak parmağıma kadar bir çizgi çizdi ve rüm nöronlarımdaki elektrik akımını tam kapasiteye çıkardı.Daha sonra kendisi de soyundu ve ben tamamen konsantrasyonumu kaybettim çünkü Afrodit karşımdaydı.Olgun bir vücut, dolgun hatlar ve inanılmaz bir popo ❤ Biraz birbirimizin tadına baktıktan sonra mükemmel bir oral başladı.Adeta Space X gibiydim ama kendimi tutmam lazımdı 😅 Ben de bu sırada rahat durmayarak Frida’nın detaylarında ellerim ve dudaklarımla kayboluyordum.Artık kopma noktasına geldiğimde harika bir reverse cowgirl ile boşaldım.Çok iri bir insanım ama o arada resmen yerden kesilmiş nickim gibi uçuyordum.Giyindikten sonra biraz daha sohbet ettik ve adeta tadı damağımda yanından ayrıldım.Şu pandemi illeti biter bitmez yine onunla nirvanaya ulaşmak çok istiyorum.Kendisine de iletttim.Kendisinin sihrini tatmak hususunda tereddütte olan arkadaşlarıma biraz fikir verdiysem ne mutlu bana.Herkese iyi forumlar.En çok da sana benim Afroditim Fridam ❤❤❤
Sevgili @ucucu Sen çok tatlısın😘
Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Referansı biraz geç yazıyorum kusura bakmayın ama kendisinden de özrümü diledim :) Günlerden 8 Şubat 2020, soğuk yağmurlu bir gün Frida’yla iletişime geçtim ve saat 14:30 için sözleştik.Evi çok merkezi ve kolay bir yerde ulaşımla ilgili hiçbir sıkıntı yok.Hatta biraz erken yakınlarına geldiğimi söylediğimde daha hazır olmadığını ama havanın çok soğuk olduğunu,dilersem daha erken gelebileceğimi söyledi böyle de incedir Fridacım :) Dairenin içine girdiğimde ise adeta büyülendim,siyah saten elbisesiyle kapıyı açan bir melek sıcak bir hoşgeldinle beni içeri davet etti.Ev çok güzel dizayn edilmiş,tertemiz.Loş ışık altında harika bir Türk kahvesi ve uzun bir sohbet.Yavaş yavaş yatak odasına geçtik.Malum siteden olan kötü tecrübelerimden dolayı tedirgindim açıkçası ama Fridacım beni sohbetiyle tecrübesine ve iş ahlakına ikna etmişti.Yatağa geçtik; yumuşacık bir yatak, müthiş bir koku ve loş ışık.Mekan oynatıyor Abi :) Beni soyduktan sonra yüz üstü yatağa yatırdı ve o mükemmel elleriyle dünyanın en keyifli masajına başladı.Yaptığı ufak dokunuşlarla az sonra olacakların fragmanını izletiyordu aslında :) Yüz üstü dönmemi söyledi ve daha da unutulmaz anlar o sırada başladı. Parmağıyla boynumdan ayak parmağıma kadar bir çizgi çizdi ve rüm nöronlarımdaki elektrik akımını tam kapasiteye çıkardı.Daha sonra kendisi de soyundu ve ben tamamen konsantrasyonumu kaybettim çünkü Afrodit karşımdaydı.Olgun bir vücut, dolgun hatlar ve inanılmaz bir popo ❤ Biraz birbirimizin tadına baktıktan sonra mükemmel bir oral başladı.Adeta Space X gibiydim ama kendimi tutmam lazımdı 😅 Ben de bu sırada rahat durmayarak Frida’nın detaylarında ellerim ve dudaklarımla kayboluyordum.Artık kopma noktasına geldiğimde harika bir reverse cowgirl ile boşaldım.Çok iri bir insanım ama o arada resmen yerden kesilmiş nickim gibi uçuyordum.Giyindikten sonra biraz daha sohbet ettik ve adeta tadı damağımda yanından ayrıldım.Şu pandemi illeti biter bitmez yine onunla nirvanaya ulaşmak çok istiyorum.Kendisine de iletttim.Kendisinin sihrini tatmak hususunda tereddütte olan arkadaşlarıma biraz fikir verdiysem ne mutlu bana.Herkese iyi forumlar.En çok da sana benim Afroditim Fridam ❤❤❤
Sevgili @ucucu Çok tatlısın pamuk adam 😘görüşeceğimiz günü iple çekiyorum🤗 Teşekkür ederim bu güzel yorumların için ve geçirdiğimiz o güzel anlar için😘
Keyifli forumlar dilerim öptüm çokca 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar