- 29 Nis 2014
- 9,309
- 10,256
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Haftasonu hazır alışverişe Kadıköy'e inme planım varken, bir şansımı deneyeyim dedim ve @Frida ya yazdım; şansıma söylediğin saate müsaitim demesiyle, sıkıcı alışveriş seansı bir anda keyif seansına dönüşüverdi
Her zamanki sponsor torbam ve ben kapıya geldiğimizde, üzerinde seksi beyaz gömleği, dar kesim kot pantolonu ve stilettoları ile benden de uzun bir afet beliriverdi karşımda. Ufaktan bir wow çekerek içeri girdim; gerekli temizlik seansından sonra, uzun zamandır görüşmemiş iki dostun sıcaklığı ile sarıldık birbirimize. Ardından birer bira eşliğinde, dışarıdaki soğuk havanın inadına gayet sıcak bir muhabbete daldık. Zamanla karşımda hafiften soyunmaya başlayınca, dedim duş zamanı gelmiştir ve çabuk bir duş sonrası güzel bir masaj için yatağa uzanmıştım bile
Hiç acele etmeden, tatlı sert dokunuşlarla vücudumun her yerini bir güzel açtıktan sonra, hınzır bir kız edasıyla yavaştan hızlıya giden orale başladı sağolsun. Arkasından sırasıyla misyoner, yan ve son olarak biraz sert bir doggy den sonra, favorim olan göğüs arası ile finali yaptık, hem de ne final 
Sırayla alınan duşlardan sonra, malum alışveriş saatimin bitiş düdüğü çaldığından, veda busesini kondurup bıraktık bir kez daha karanlık Kadıköy sokaklarına bebek gibi yumuşamış bedenimizi, ruhumuz oralarda kalsa da...
Sırayla alınan duşlardan sonra, malum alışveriş saatimin bitiş düdüğü çaldığından, veda busesini kondurup bıraktık bir kez daha karanlık Kadıköy sokaklarına bebek gibi yumuşamış bedenimizi, ruhumuz oralarda kalsa da...