Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önce ölüyü diriltiyor sonrada tekrar öldürüyor Finish ne Finish ama
Eeee hep ben hep ben nereye kadar beylerden resim yoksa bendende yokYani ben olayı bitirdim diyosun. Valla haklısın![]()
Yaaa ben neden gıf atamıyorum offf
Sıkıldım kendimi görmekten birazda sizleri görelimBiz daha ısinmadik ama![]()
Bakarsın bir daha diriltirim yda bir bakmışsınnnnÖnce ölüyü diriltiyor sonrada tekrar öldürüyor Finish ne Finish ama
Aaaa daha yenimiizmir merak ettirmeye başladi![]()
bizde senin gibi foto atamiyoruzYaaa ben neden gıf atamıyorum offf
Sizden gelmeden aslabizde senin gibi foto atamiyoruz..hem hadi nude bekliyoruz
![]()
nerde gorulmus mavislerin resim attigiSizden gelmeden asla![]()
Bir ilki gerceklestiricez ne var nude istemiyorum bak ama olmazki hep biz hep biznerde gorulmus mavislerin resim attigi![]()
Valla sona bir nude saklamıştım ama @Dilsizseytan yüzünden finish![]()
Delirttin ulen beni resim atsana beeeAllah'ın delisi![]()
Geç kaldın aldın başına belayı ah whatsapptan o ilk mesajı qtmayacaktın eee kalemimsin diye diye kandırdın beni şimdi bir resmi cok gördün lan ben olsam kıllı bacagımı atar yinede kırmzdım ileriye yatırım şeydi diyeOh ne güzel İstanbul be
At butun suçu garip dilsizseytan a
Biz İzmir'i çoktan kardeş kulüp ilan ettik bileAaaa daha yenimi![]()
Biz İzmir'i çoktan kardeş kulüp ilan ettik bile![]()
Geç kaldın aldın başına belayı ah whatsapptan o ilk mesajı qtmayacaktın eee kalemimsin diye diye kandırdın beni şimdi bir resmi cok gördün lan ben olsam kıllı bacagımı atar yinede kırmzdım ileriye yatırım şeydi diye![]()
Lan kıllı bacağından ne ifşası ben yüzüm haric tamamen peki atıomda ifşaa olmuyorum sen mi Olcan peki artık resimde istemiom kıllı bacakt istemiomİfşa olurum len deli
Sora millet kaçacak delik arar
Lan kıllı bacağından ne ifşası ben yüzüm haric tamamen peki atıomda ifşaa olmuyorum sen mi Olcan peki artık resimde istemiom kıllı bacakt istemiomlan attıramadım ya yüzyüze birgün gelirsek ozaman ödeşiriz okaaaa yeter cok kıllattım keyfim yok Allah'tan oldaymış ne olurmuş şaka yaptım hep kızmadın dimi len söke kızdınmı
![]()
Kızma tabi seviliyorsun beybisiUlen sana kizarmiyim ben
Ne dedik bir kere senin için
Sabah iş yok mu uyusana ulenUlen sana kizarmiyim ben
Ne dedik bir kere senin için
Ben vampirin kızımSabah iş yok mu uyusana ulen
Etmeye başladın bile resimde atcan bana öle dedinBen vampirin kızım
İsim gece benim
Gündüz uyuyorum
Daha seni whatsup tan taciz edicem![]()
Offf ulan offfff......nasil bir seysin sen ya
Kırmızı koltukta güzel finish olmuş Kayla Hanım
Cekti dimi yaaa hepsizin yüzünüzdenAh o kırmızı koltukların dili olsa da konuşsa, ne çekti be senden![]()
Sende öpüldünfinish mi ne finish seninle hep ileri durmak yok sen açtıkça bizde finish olmaz öpüldünn![]()
Canlı canlı görürsün bebegimSıkıldım kendimi görmekten birazda sizleri görelim![]()
Ayyy tesekkürler öpüyorumdaha güzel bir başlık olamazdı. bittik, çarpıldık, yamulduk. harikasınız. görüşmek dileğiyle![]()
![]()
![]()
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!