Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk ederimSeda elbise çok yakışmış
Men demisimKim demişşşş![]()
Tşk ederim ama çok abartı fileleri sevmiyorum çok nadir giyerimAcaba ben mi yanlış okudum. Yakışmış güzel olmuş aslında.
Ama bu kırmızı topuklular herzaman çok yakışıyorTşk ederim![]()
Sevmediğiniz güzellikleri bir daha düşünmelisiniz lütfen❤
Vazgeçilmezim insanlar görmekten bıktı ben giymekten bıkmadım her rengi var ama kırmızıya takildim kaldımAma bu kırmızı topuklular herzaman çok yakışıyor
Kırmızıya dayanamam ben bittim çikolata gibi eridim aboww
Bemce çok başarılı şık duruyorVazgeçilmezim insanlar görmekten bıktı ben giymekten bıkmadım her rengi var ama kırmızıya takildim kaldım![]()
Çok tşk ederim bakan gözlerin güzelliği simartmayin beniMini elbise ile çok seksi olmuşsunuz.
Aman lutfen ne olur aşık olmaKırmızıya dayanamam ben bittim çikolata gibi eridim aboww
Bu nasıl bir seksapalitedir @Seda ATES hanımcım.
Gel de bu kadına "Aşık" olma yiaaa![]()
Tşk ederim bundan sonra hep file çorap giyiyormuşumBemce çok başarılı şık duruyor
Bu arada fileli çorapta güzel olmuş bence kombin güzel olmuşTşk ederim bundan sonra hep file çorap giyiyormuşum![]()
Siz nasıl münasip görüyorsanız öyle olsun @Seda ATES hanımcım.Aman lutfen ne olur aşık olmabiz aşksız şehvetle sevişelim bence
![]()
Sen ne güzel ne seker adamsın herşeye peki diyorsun birgün evlenmeyi düşünürsem senin gibi bir koca adayı sececegimSiz nasıl münasip görüyorsanız öyle olsun @Seda ATES hanımcım.☺
file çorap onların olsun ben köprücük kemiğine aşık oldum![]()
Elbise kırmızı deil yanlız vişne rengi
Teşekkür ederim ☺ Size nasıl hayır diyebilirim. Böyle bir şey "kesinlikle" mümkün değil.Sen ne güzel ne seker adamsın herşeye peki diyorsun birgün evlenmeyi düşünürsem senin gibi bir koca adayı sececegim![]()
Tonları benzediği sürece uyumuna şüphe yok. Elbiseyi giyinen hanımefendi handikapları ortadan kaldırıyorElbise kırmızı deil yanlız vişne rengi![]()
AbartmasakmiTeşekkür ederim ☺ Size nasıl hayır diyebilirim. Böyle bir şey "kesinlikle" mümkün değil.
Ben sizin için özel üretim olup sadece size ait bulunmaktayım @Seda ATES hanımcım![]()
Çok tşk ederim efem takılıyorum size farkındayım isiktan dolayı bordo gibi cıkmış elbiseTonları benzediği sürece uyumuna şüphe yok. Elbiseyi giyinen hanımefendi handikapları ortadan kaldırıyor![]()
Çok tşk ederim efem yatak odamın dolabı düştü malesef catlamadi yanlız tamamen düştü yeter diye bagirircasina aynaya bile gına geldi bendenFile çoraplarınız sizi çok seviyor anlaşılan size çok yakışmış doğrusu![]()
, sizin dairenin aynaları da yakında güzel görmekten çatlamasa bari nazar değmesin güzelliğinize
@Seda ATES
Kaliteli bir yaşam biçimi olarak algıladım oturma biçiminizi seda hanım efendi
Allah taş olasın dediler zahir banaBen şimdi anladım senin neden taş gibi bir pembiş olduğunuYalan söylediğin için Allah taş etmiş
Süper olmuşsun, bravo![]()
Zerafetin (a,b,c)si sensin. Olağanüstü bir güzellik
Tşk ederim canım benim öperim seniZerafetin (a,b,c)si sensin. Olağanüstü bir güzellik![]()
Hepimizin inşallah efem
yine iyi dolap düşmüş Beylikdüzü sizin şiddetinizden sarsılıyor Seda hanımcımÇok tşk ederim efem yatak odamın dolabı düştü malesef catlamadi yanlız tamamen düştü yeter diye bagirircasina aynaya bile gına geldi benden![]()
Şaka yapmıyorum dolabın kapağı aynalı komple düştü yamuk duruyor bekliyorum bir hayır sever gelsinde yapsın allahtan üzerime düşmediyine iyi dolap düşmüş Beylikdüzü sizin şiddetinizden sarsılıyor Seda hanımcım(Dolap düştüğünde umarım size bir şey olmamıştır
) @Seda ATES
Belki birlikte severiz diye şey ettimMuhteşem bir kombin yapıp aklımızı başımızdan al sonra sevmiyorum de![]()
Şimdi gene malum konudan bahsedecem kızacaksınBelki birlikte severiz diye şey ettim![]()
İnşaat Müh. olarak olaya hemen el atıyorum geldiğimde dolabın kapağı eskisinden sağlam olucak. O aynanın o yatakta daha izliyceği bir çok anı var Seda hanımcımŞaka yapmıyorum dolabın kapağı aynalı komple düştü yamuk duruyor bekliyorum bir hayır sever gelsinde yapsın allahtan üzerime düşmedi![]()
Ahahaha inşaat mühendisi yanliz daha kötü hale gelmesinİnşaat Müh. olarak olaya hemen el atıyorum geldiğimde dolabın kapağı eskisinden sağlam olucak. O aynanın o yatakta daha izliyceği bir çok anı var Seda hanımcım![]()
Istanbulda olsan severdik birlkteŞimdi gene malum konudan bahsedecem kızacaksınAnkara da olsan severdik birlikte
![]()
Bak nasılda benim taktiğimi uyguluyorIstanbulda olsan severdik birlkte![]()
Siz benim asistanım olduktan sonra birlikte sizin apartmanı yeniden tasarlarızAhahaha inşaat mühendisi yanliz daha kötü hale gelmesin![]()
Siz benim asistanım olduktan sonra birlikte sizin apartmanı yeniden tasarlarız(şaka bi yana randevu aldığımda fotosunu atarsınız yardımcı olmak isterim
)
Darbeli matkabımı alıp geliyorum hemenŞaka yapmıyorum dolabın kapağı aynalı komple düştü yamuk duruyor bekliyorum bir hayır sever gelsinde yapsın allahtan üzerime düşmedi![]()
Kırmızılarda soyadınızı çağrıştırıyor.
Tşk ederimyakışmış![]()
Seda ya hayran olduğum doğrudur
Canım bu sevmediğin halin ise
Hem kişiliği hem fiziği ile tam bir esmer güzeliydi...Bu fotoğrafın 3 gün öncesinde kutlama yapmıştık sonrasında her yıl tekrarlamıştık. Umarım yeni yaşamında çok mutlusundur. Doğum günün kutlu olsun.(Keşke o güzel günlere geri dönebilsek.
)
Umarım iyi gidiyordur.Hem kişiliği hem fiziği ile tam bir esmer güzeliydi...
Dediginiz gibi umarız yeni hayatında mutludur...Ben "keşke" dönebilsek demiyorum, umarım her şey kendisi için iyi gidiyordur diyebiliyorum...![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!