- 11 Şub 2022
- 4
- 41
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar. İnsan denemediği şeylere karşı bir heves barındıran bir varlık. Ezgi ile yaptığım görüşmeyi anlatmıştım. Çok fazla aklimda kalan güzel anılar biriktirdiğim bir zaman dilimi olmuştu.
Tekrar Ezgiyle iletişime geçtiğimde yine tüm tatlılığı ve samimiyetiyle organize olduk fakat çoook guxel bir farkla . O fark da Tanem oldu. Daha önce duo deneyimim olmamıştı. İşin aslı biraz da çekindim. Başarılı olabilir miyim diye
kararlaştırdığımız saatte buluştuk. Bu sefer karşımda 1 değil tam 2 tane kültürlü, enerjisi çok yüksek , çekici ve ateş gibi 2 Tanrıça vardı. Ayrıntıya girmeyeceğim çünkü anlatılmaz yaşanır. Canınız çekmesin
Hayal dahi edemeyeceğim 1 gece geçirdim .
Ezgiye ayrıca teşekkür ederim çünkü @Tanem gibi bir kadın ile tanışmama sebep oldu. Bu ikili bir araya geldiği anda çoooook şeyler oluyor benden söylemesi.
İster Ezgi Hanım ister Tanem Hanım ya da her ikisi bir arada bir görüşme yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Seksle kalın
Tekrar Ezgiyle iletişime geçtiğimde yine tüm tatlılığı ve samimiyetiyle organize olduk fakat çoook guxel bir farkla . O fark da Tanem oldu. Daha önce duo deneyimim olmamıştı. İşin aslı biraz da çekindim. Başarılı olabilir miyim diye
Ezgiye ayrıca teşekkür ederim çünkü @Tanem gibi bir kadın ile tanışmama sebep oldu. Bu ikili bir araya geldiği anda çoooook şeyler oluyor benden söylemesi.
İster Ezgi Hanım ister Tanem Hanım ya da her ikisi bir arada bir görüşme yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Seksle kalın