- 28 Ocak 2022
- 62
- 151
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ezgi ile nihayet dün akşam tanıştık. Öncesinde tanışıklığımız olsa da daha yakınsan tanımak isteğiyle davetimi kırmayıp kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Mekan benim için bildiğim bir yerdi
öncesinde CAFE daveti için teşekkür edip davete icap ederek akşama başlamış olduk. Aaaa bir de ne göreyim Tanemciğim de orda ve birlikte çaylarımız yudumladık.valla koyu bir sohbet , muhabbette, kahkalar gırla . Sanki daha uzun süredir görüşüyoruzcasına. Ezgi tam bir muhabbet bir kız. Tam kafa. Bana göre muhabbeti iyi olan partnerden daha olumlu elektrik alıyorum. Saolsunla Tanem ve Ezgi tam da bu konuda bana iyi gelen hatunlar
muhabbet sonrası biz mekana geçtik. GFE tadında oldu. Aktifliği niye bırakmayıp ele alarak gecenin hakkını verdim
az daha konuşmaktan olaya giremeyecektik. Neyse ki çift çalışan testesteronlar bize “ kesin sesinizi ve beni dinleyin “ patron edasıyla tüm vücudumuz esir aldı . Biz de patrona layik olmak adına herşeyi yaptık Ezgi ile 
güzel bir gece oldu. Umarım Ezgi de mutlu olmuştur. Bakalım ileriki bir tarih için sözleştik
( konu aramızda
) Güzel muhabbetleri için Ezgiciğim ve Tanemciğime teşekkür ediyorum. Öpüyorum sizleri.