Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi ile terapi 😌🔥😉

Oneweek Çevrimdışı
28 Ocak 2022
62
151
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ezgi ile nihayet dün akşam tanıştık. Öncesinde tanışıklığımız olsa da daha yakınsan tanımak isteğiyle davetimi kırmayıp kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Mekan benim için bildiğim bir yerdi😉😊 öncesinde CAFE daveti için teşekkür edip davete icap ederek akşama başlamış olduk. Aaaa bir de ne göreyim Tanemciğim de orda ve birlikte çaylarımız yudumladık.valla koyu bir sohbet , muhabbette, kahkalar gırla . Sanki daha uzun süredir görüşüyoruzcasına. Ezgi tam bir muhabbet bir kız. Tam kafa. Bana göre muhabbeti iyi olan partnerden daha olumlu elektrik alıyorum. Saolsunla Tanem ve Ezgi tam da bu konuda bana iyi gelen hatunlar🥰 muhabbet sonrası biz mekana geçtik. GFE tadında oldu. Aktifliği niye bırakmayıp ele alarak gecenin hakkını verdim❤️‍🔥🔥 az daha konuşmaktan olaya giremeyecektik. Neyse ki çift çalışan testesteronlar bize “ kesin sesinizi ve beni dinleyin “ patron edasıyla tüm vücudumuz esir aldı . Biz de patrona layik olmak adına herşeyi yaptık Ezgi ile 😊❤️‍🔥 güzel bir gece oldu. Umarım Ezgi de mutlu olmuştur. Bakalım ileriki bir tarih için sözleştik 😉( konu aramızda😍) Güzel muhabbetleri için Ezgiciğim ve Tanemciğime teşekkür ediyorum. Öpüyorum sizleri. 😍🥰❤️‍🔥🔥🤗🤗😎😎😎

6 Ocak 2022
344
334
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
107
101
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
sevismenize saglik paylasim icin tesekkurler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,857
8,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
391
817
Ezgi ile nihayet dün akşam tanıştık. Öncesinde tanışıklığımız olsa da daha yakınsan tanımak isteğiyle davetimi kırmayıp kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. Mekan benim için bildiğim bir yerdi😉😊 öncesinde CAFE daveti için teşekkür edip davete icap ederek akşama başlamış olduk. Aaaa bir de ne göreyim Tanemciğim de orda ve birlikte çaylarımız yudumladık.valla koyu bir sohbet , muhabbette, kahkalar gırla . Sanki daha uzun süredir görüşüyoruzcasına. Ezgi tam bir muhabbet bir kız. Tam kafa. Bana göre muhabbeti iyi olan partnerden daha olumlu elektrik alıyorum. Saolsunla Tanem ve Ezgi tam da bu konuda bana iyi gelen hatunlar🥰 muhabbet sonrası biz mekana geçtik. GFE tadında oldu. Aktifliği niye bırakmayıp ele alarak gecenin hakkını verdim❤️‍🔥🔥 az daha konuşmaktan olaya giremeyecektik. Neyse ki çift çalışan testesteronlar bize “ kesin sesinizi ve beni dinleyin “ patron edasıyla tüm vücudumuz esir aldı . Biz de patrona layik olmak adına herşeyi yaptık Ezgi ile 😊❤️‍🔥 güzel bir gece oldu. Umarım Ezgi de mutlu olmuştur. Bakalım ileriki bir tarih için sözleştik 😉( konu aramızda😍) Güzel muhabbetleri için Ezgiciğim ve Tanemciğime teşekkür ediyorum. Öpüyorum sizleri. 😍🥰❤️‍🔥🔥🤗🤗😎😎😎
Canim benim ya cok teşekkür ederim cok incesin oncelikle gerçekten 💋🙏 ama mesaji okurken gülmekten yarıldım galip geldim ama 🤣🤣😜 gerçekten iyiki tanıdım bende seni cok guzel bir tanisma oldu umarım tekrar bir araya gelmek dileğiyle seni cok öpüyorum cok teşekkür ederim kendine iyi bak canim 💋💋🙏🥰

ilkerakcay

Normal Üye
18 Şub 2022
21
12
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar