Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi ile ilk gorusmemiz

Istanbullukartal

Normal Üye
30 Haz 2021
14
45
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ilk yorumum Ezgi'ye kısmetmiş! :) Kendisi ile 3 gün önce rezidansinda bulustuk. Evi gayet temiz ve rahat.

Kendisi çok içten ve hoş sohbet bir insan. Kaldığım süre zzarfında kendimi eski bir arkadaşımın evinde gibi hissettim.

Fizigi fotograflarda gorduklerinizden fazlası var eksigi yok. Eğer sadece büyük göğüslerden hoslaniyorsaniz bu sizin icin bir handikap olabilir.

Malum konuya kisaca bahsetmek gerekirse hakkini vererek yapıyor diyebilirim.

Bir dahaki sefere daha uzun bir programla nuru masajını tatmak isterim, eğer tabiiki kendisi tekrar kabul ederse:)

Kisa not: bazı yorumlarda ilgisiz ve oldu bittiye getiriyor diye yorumlar okumuştum. Aramadan önce düşündürdü beni ama şansımı denemek istedim. Iyiki de denemişim. Kapıdan girdiğim andan çıkana kadar tek ilgi odağı bendim.

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
388
773
Ilk yorumum Ezgi'ye kısmetmiş! :) Kendisi ile 3 gün önce rezidansinda bulustuk. Evi gayet temiz ve rahat.

Kendisi çok içten ve hoş sohbet bir insan. Kaldığım süre zzarfında kendimi eski bir arkadaşımın evinde gibi hissettim.

Fizigi fotograflarda gorduklerinizden fazlası var eksigi yok. Eğer sadece büyük göğüslerden hoslaniyorsaniz bu sizin icin bir handikap olabilir.

Malum konuya kisaca bahsetmek gerekirse hakkini vererek yapıyor diyebilirim.

Bir dahaki sefere daha uzun bir programla nuru masajını tatmak isterim, eğer tabiiki kendisi tekrar kabul ederse:)

Kisa not: bazı yorumlarda ilgisiz ve oldu bittiye getiriyor diye yorumlar okumuştum. Aramadan önce düşündürdü beni ama şansımı denemek istedim. Iyiki de denemişim. Kapıdan girdiğim andan çıkana kadar tek ilgi odağı bendim.
Çok teşekkür ederim çok incesiniz sizi tanımak da bi okadar güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋😘🤗

17 Ağu 2021
87
124
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba ezgi hanım otellerde görüşüyordu incall görüşmeye ne zaman başladı

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,839
8,048
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

White now Çevrimdışı
13 Ağu 2021
1
0
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
WhatsApp dan yazacaktım ama profil resmini kapalı bayan olarak görünce vazgeçtim yani şimdi yanlışlıkla başka biridir felan diyip atmadım profil resmin doğru mu Ezgi?

impulsivo Çevrimdışı
16 May 2021
188
294
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler
👏👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar