Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi ile ilk görüşme

• Konbuyu başlatan Xfal
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Xfal Çevrimdışı

Xfal

Normal Üye
29 May 2021
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar

Ezgi hanım son zamanlarda dikkatimi çekmişti. Konuşup yaptıktan sonra soluğu yanında aldım. Kendisi çok sempatik, konuşkan, güler yüzlü ve muhabbet etmesi çok hoş bir kadın inanın vaktim olsa uzun uzun konuşmak isterdim kendisiyle (artık müsait bir zamanda daha uzunda olur). ikramları olsun temizliği olsun her şeyiyle mükemmel. Temizlik takıntısı olan varsa içi rahat olabilir. benim için çok olumlu bir görüşme oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Malum olaya gelecek olursak sizi mutlu etmek için her şeyi yapıyor ve gerçekten mutlu ediyor. Daha geniş bir zamanda Nuru masajı için sabırsızlanıyorum.
Herşey için tekrar çok teşekkürler @Masöz Ezgi :love:

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
966
697
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar

Ezgi hanım son zamanlarda dikkatimi çekmişti. Konuşup yaptıktan sonra soluğu yanında aldım. Kendisi çok sempatik, konuşkan, güler yüzlü ve muhabbet etmesi çok hoş bir kadın inanın vaktim olsa uzun uzun konuşmak isterdim kendisiyle (artık müsait bir zamanda daha uzunda olur). ikramları olsun temizliği olsun her şeyiyle mükemmel. Temizlik takıntısı olan varsa içi rahat olabilir. benim için çok olumlu bir görüşme oldu vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Malum olaya gelecek olursak sizi mutlu etmek için her şeyi yapıyor ve gerçekten mutlu ediyor. Daha geniş bir zamanda Nuru masajı için sabırsızlanıyorum.
Paylasim icin teşekkürler

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
231
262
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşıma teşekkürler. beni de konuşması bitirmişti🤗

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
390
792
Merhabalar

Çok teşekkür ederim cnm bende memnun oldum seni tanımaktan guzel dileklerin ve inceliğin icin cok tatlısın tekrqr gorusmek üzere cok öpüyorum seni hoşçakal💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar