- 22 Şub 2020
- 8
- 46
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun süredir takibimde olan Ezgi ile geçen hafta görüşmüştüm. İşlerim çok erken bitince anlık olarak bi şansımı denemek istedim ve başarılı oldum
aslında genelde 1 gün önceden planlayarak randevu ayarlarım ama 2dir böyle denk geldi sağolsun Ezgi de beni kırmadı.
Rezidansında görüşme yaptık çok kolay bulunabilecek bir konumda. Içinde market olması da bir artı benim için. Ezgi çok tatlı ve bıcır bıcır bi kadın. Burada görüştüğüm kadınlarda aldığım, uzun süredir tanışıyor hissini onda da aldım. Çok keyif aldığım bir görüşmeydi. Keyifli ve uzun sohbetler ettik. Göbeğindeki piercing koptuğu için karın bölgesinde bi acı vardı o yüzden dikkatli seviştik biraz
ama zevk almamıza mani değildi. En çok pozisyon denedigim hanımlardan biri oldu. Doggyde ilk kez canının yanmadığını ve zevk aldığını söylemesi beni daha da mutlu etti.
Mutlaka yine görüşeceğiz her şey için teşekkürler canım
Rezidansında görüşme yaptık çok kolay bulunabilecek bir konumda. Içinde market olması da bir artı benim için. Ezgi çok tatlı ve bıcır bıcır bi kadın. Burada görüştüğüm kadınlarda aldığım, uzun süredir tanışıyor hissini onda da aldım. Çok keyif aldığım bir görüşmeydi. Keyifli ve uzun sohbetler ettik. Göbeğindeki piercing koptuğu için karın bölgesinde bi acı vardı o yüzden dikkatli seviştik biraz
Mutlaka yine görüşeceğiz her şey için teşekkürler canım