Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ezgi&filozofbey

filizofbey Çevrimdışı
22 Şub 2020
8
46
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun süredir takibimde olan Ezgi ile geçen hafta görüşmüştüm. İşlerim çok erken bitince anlık olarak bi şansımı denemek istedim ve başarılı oldum:) aslında genelde 1 gün önceden planlayarak randevu ayarlarım ama 2dir böyle denk geldi sağolsun Ezgi de beni kırmadı.

Rezidansında görüşme yaptık çok kolay bulunabilecek bir konumda. Içinde market olması da bir artı benim için. Ezgi çok tatlı ve bıcır bıcır bi kadın. Burada görüştüğüm kadınlarda aldığım, uzun süredir tanışıyor hissini onda da aldım. Çok keyif aldığım bir görüşmeydi. Keyifli ve uzun sohbetler ettik. Göbeğindeki piercing koptuğu için karın bölgesinde bi acı vardı o yüzden dikkatli seviştik biraz:) ama zevk almamıza mani değildi. En çok pozisyon denedigim hanımlardan biri oldu. Doggyde ilk kez canının yanmadığını ve zevk aldığını söylemesi beni daha da mutlu etti.

Mutlaka yine görüşeceğiz her şey için teşekkürler canım

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

impulsivo Çevrimdışı
16 May 2021
188
294
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkür ederiz.

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
392
828
Uzun süredir takibimde olan Ezgi ile geçen hafta görüşmüştüm. İşlerim çok erken bitince anlık olarak bi şansımı denemek istedim ve başarılı oldum:) aslında genelde 1 gün önceden planlayarak randevu ayarlarım ama 2dir böyle denk geldi sağolsun Ezgi de beni kırmadı.

Rezidansında görüşme yaptık çok kolay bulunabilecek bir konumda. Içinde market olması da bir artı benim için. Ezgi çok tatlı ve bıcır bıcır bi kadın. Burada görüştüğüm kadınlarda aldığım, uzun süredir tanışıyor hissini onda da aldım. Çok keyif aldığım bir görüşmeydi. Keyifli ve uzun sohbetler ettik. Göbeğindeki piercing koptuğu için karın bölgesinde bi acı vardı o yüzden dikkatli seviştik biraz:) ama zevk almamıza mani değildi. En çok pozisyon denedigim hanımlardan biri oldu. Doggyde ilk kez canının yanmadığını ve zevk aldığını söylemesi beni daha da mutlu etti.

Mutlaka yine görüşeceğiz her şey için teşekkürler canım
Çok teşekkür ederim çok incesiniz sizi tanımak da bi okadar güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar