Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül Umay'a Kadıköy 'e hoşgeldin misafirliği

sakuraaa Çevrimdışı
9 Ara 2021
9
32
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Taşınma hengamesini henüz üstünden yeni atmış durumda iken beni kabul ettiğin için teşekkür ederim. Kadıköye taşındıktan sonraki ilk görüşmemiz hayırlı olsun niteliğinde oldu. Kadıköye taşınman ile komşu sayılırız daha yakın ve kolay oldu benim için umarım birçok kişi içinde geçerli olacak bir yer. Kendisinin bahsettiği gibi konum hem toplu taşıma ile gitmek için çok uygun hem de araba ile gidildiğinde belediyeye ait otoparka yakın(belki sokağın sonunda bile yer bulunabilir). Evinin içi Balat'taki kutu gibi şirin bir evden her tarafı güneş alan geniş bir yer. Yeni taşındığı için eşyalarını düzen ve temiz bir şekilde yerleştirmiş olsa bile eşyalar kendi yerlerini daha bulma derdinde😅 Tekrar görüşme fırsatı olduğunda farklılık olursa şaşırmam.Giriş çıkışı rahat problem olacak bir bina değil.
Görüşme detayına gelecek olursak mekan değişse dahi aynı gülümseme ile içeri davet edişi. Yeni mekanıma hoş geldin diyen sevimli kedisi panda kendini es getirmiyor. Muhabbet ederken duş daveti ile sahneyi terk edişim geldi.
Yeni yerin hayırlı olsun. Güneşin belli bol olacak, huzurun ve neşende güneş kadar bolsun🤗

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,953
4,510
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Taşınma hengamesini henüz üstünden yeni atmış durumda iken beni kabul ettiğin için teşekkür ederim. Kadıköye taşındıktan sonraki ilk görüşmemiz hayırlı olsun niteliğinde oldu. Kadıköye taşınman ile komşu sayılırız daha yakın ve kolay oldu benim için umarım birçok kişi içinde geçerli olacak bir yer. Kendisinin bahsettiği gibi konum hem toplu taşıma ile gitmek için çok uygun hem de araba ile gidildiğinde belediyeye ait otoparka yakın(belki sokağın sonunda bile yer bulunabilir). Evinin içi Balat'taki kutu gibi şirin bir evden her tarafı güneş alan geniş bir yer. Yeni taşındığı için eşyalarını düzen ve temiz bir şekilde yerleştirmiş olsa bile eşyalar kendi yerlerini daha bulma derdinde😅 Tekrar görüşme fırsatı olduğunda farklılık olursa şaşırmam.Giriş çıkışı rahat problem olacak bir bina değil.
Görüşme detayına gelecek olursak mekan değişse dahi aynı gülümseme ile içeri davet edişi. Yeni mekanıma hoş geldin diyen sevimli kedisi panda kendini es getirmiyor. Muhabbet ederken duş daveti ile sahneyi terk edişim geldi.
Yeni yerin hayırlı olsun. Güneşin belli bol olacak, huzurun ve neşende güneş kadar bolsun🤗
paylaşim icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler, darısı başımıza diyelim...

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
448
706
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Canım benim. Çok teşekkürler üşenmeyip, her seferinde referans yazdığın için. En naif misafirlerimdensin. Dediğin gibi kutu gibi evden, geniş ve ferah bir yere geçtim. Umarım iyi gelecek burası. Kadıköyü zaten seviyorum.

Kocaman öpüyor, sarılıyorum. 💓🌼💓

sakuraaa Çevrimdışı
9 Ara 2021
9
32
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Canım benim. Çok teşekkürler üşenmeyip, her seferinde referans yazdığın için. En naif misafirlerimdensin. Dediğin gibi kutu gibi evden, geniş ve ferah bir yere geçtim. Umarım iyi gelecek burası. Kadıköyü zaten seviyorum.

Kocaman öpüyor, sarılıyorum. 💓🌼💓
Ne demek, ben de😄

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar